HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Kabelzuil UF-002 - UpForm

Fabrikant:UpForm
Serie:F-line
Productcode:UF-002
Kabelzuil UF-002 - UpForm
Kabelzuil UF-002 - UpForm
Kabelzuil UF-002 - UpForm
Kabelzuil UF-002 - UpForm
Kabelzuil UF-002 - UpForm
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
2 490,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:2 475,00 €Normale prijs:2 829,00 € -12%
2 829,00 €
2 490,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

De UF-002 dubbele kabelpulley maakt deel uit van het Upform F-line systeem. Hiermee kun je alle spiergroepen op alle niveaus trainen.


Het triceptouw en de trekhandgreep zijn niet inbegrepen.

OPMERKING: Als de UF-002 wordt gebruikt als een op zichzelf staand, vrijstaand apparaat (zonder verbinding met andere apparaten uit de F-line serie), moet het aan de vloer worden verankerd met de juiste bevestigingspinnen voor het oppervlak om volledige stabiliteit van de structuur te bereiken.

Met UpForm kunt u uw station volledig volgens uw voorwaarden en vereisten samenstellen.

Het merk UpForm is een revolutionair systeem voor commerciële sportscholen en fitnessclubs. Een groot voordeel van de UpForm F-Line is zijn modulariteit - torens die meerdere toestellen met elkaar verbinden. De Upform F-Line biedt geen starre oplossing. De lijn biedt de mogelijkheid om toestellen te kiezen die perfect passen in het concept van de sportschool. Dankzij het modulaire ontwerp kunnen de UpForm toestellen geconfigureerd worden volgens individuele behoeften en mogelijkheden.

90 kg stapel gewichten

De gewichtstapel bevat 12 platen van elk 7,5 kg. De gewichten zijn in kilogram en pond. Er is een houder op het frame waaraan de kleinere halterschijf wordt gehangen. De hanger is gemaakt van aluminium en wordt vastgezet met een spiraalkabel.

Bovenste kabelkatrol

Het station heeft een hoogte van 220 cm, zodat mensen met een lichaamslengte van meer dan 200 cm ook zonder problemen op de bovenste kabelkatrol kunnen trainen.

Extra gewichtsplaat van 3,75 kg

Bij de levering is een extra halterschijf inbegrepen met een gewicht van 3,75 kg, die eenvoudig bovenop de halterschijf kan worden geplaatst als je een fijnere gewichtsverdeling nodig hebt.

Technische specificaties
hoogte
2148 mm
breed
654 mm
lengte
689 mm
Gewicht
169 kg
Stapel
12 x 7,5 kg,
1 x 3,75 kg
Hefboomratio
1:2
Gewicht belasting
93,75 kg
Profil
100 x 60 x 3 mm,
pijp 60,3 x 3,2 mm,
pijp 76,1 x 3,2 mm
Kleur van het frame
zwart
Type lading
gewichtsstapel
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
pixel