HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Lat pulldown UR-U020 - UpForm

Fabrikant:UpForm
Serie:R-line
Productcode:UR-U020-k2t4 2.0
Lat pulldown UR-U020 - UpForm
Lat pulldown UR-U020 - UpForm
Lat pulldown UR-U020 - UpForm
Lat pulldown UR-U020 - UpForm
Lat pulldown UR-U020 - UpForm
Lat pulldown UR-U020 - UpForm
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
4 600,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Rugmachine met gewichtstapelmechanisme - overhead lat pulldown UR-U020

De UR-U020 gewichtstapelmachine met overhead lat pull-down mechanisme is een professioneel apparaat voor commercieel gebruik. Het maakt gecontroleerde, geïsoleerde en effectieve rugtraining mogelijk, vooral van de bovenste rugspieren. Geen enkele sportschool zou een machine mogen missen voor het ontwikkelen van de brede rugspieren. Wij bieden een trainingsapparaat dat wordt gekenmerkt door stabiliteit, duurzaamheid, een aantrekkelijk ontwerp en een breed scala aan gewichts- en stoelaanpassingen.

Rugmachine met lat pull-up functie - ontwikkel de bovenrugspieren

Het ontwikkelen van de brede rugspieren is niet alleen belangrijk voor de vorm van het lichaam, maar ook voor de gezondheid van de wervelkolom en de algehele functionaliteit van het lichaam. Regelmatige oefeningen op de lat pull-down machine helpen om de houding te verbeteren, de rug te versterken en de belasting op de gewrichten en wervelkolom beter te verdelen, wat vooral belangrijk is in het dagelijks leven.

De UR-U020 rugmachine is de ideale oplossing voor beginners en gevorderden die de bovenrugspieren effectief willen versterken en opbouwen. Het robuuste lat pull-down mechanisme met versterkte armen isoleert het werk van de brede rugspieren. Het gecontroleerde bewegingsbereik beschermt ook tegen mogelijke blessures en zorgt voor een correcte uitvoering van de oefentechniek.

Stalen gewichtstapel met stappen van 7,5 kg - gemakkelijke gewichtsinstelling

Zestien blokken van elk 7,5 kg, resulterend in een maximaal gewicht van 120 kg, maken het mogelijk de training aan te passen aan de individuele behoeften van de gebruiker. De machine kan met succes worden gebruikt door zowel gevorderden als beginners. De eenvoudige gewichtsverandering met praktische gewichtsprongen maakt het mogelijk om de trainingsintensiteit van de rug aan te passen aan het fitnessniveau en de progressieve spieropbouw te bevorderen.

Verstelbare zitting - past zich aan elke lichaamsvorm aan

Dankzij de verstelbare zitting, die in vijf verschillende posities kan worden gezet, kan elke gebruiker het toestel aanpassen aan zijn lichaamsvorm. De lat pull-down met de armen van het apparaat is gemakkelijk uit te voeren voor zowel mannen als vrouwen, ongeacht hun lichaamsbouw. Dit maakt rugtraining op de machine niet alleen comfortabeler, maar ook effectiever. De aanpassing van de machine aan de anatomie van de gebruiker helpt ook om de juiste houding aan te houden en overbelasting van de ruggengraat te voorkomen.

Stevige constructie - rugmachine voor commercieel gebruik

Het apparaat weegt 295 kg, wat een stabiele plaatsing op de vloer garandeert zonder risico op verschuiven of wiebelen. Hoogwaardig staal met dikke profielen zorgt voor een langere levensduur. Rugtraining op de UR-U020 machine is zeer eenvoudig en de zorgvuldige afwerking en het doordachte ontwerp van de machine zorgen voor een hele dag, jarenlang intensief gebruik.

Geperforeerde bekleding - ademend en zweetabsorberend

Het trainingscomfort van de bovenrugspieren wordt verhoogd door de speciaal ontworpen geperforeerde vulling - ventilerend en vochtabsorberend. Deze constructie zorgt voor hygiëne en comfort, zelfs tijdens intensieve trainingssessies.

Esthetiek - functioneel maar ook elegant ontwerp

De UR-U020 rugmachine wordt niet alleen gekenmerkt door zijn functionaliteit, maar ook door zijn moderne en elegante design. De uniforme zwarte kleur en het minimalistische ontwerp - alleen het logo en een zwart-wit instructiepaneel staan op het apparaat - zorgen ervoor dat het apparaat perfect past in het interieur van alle fitnessstudio's.

Technische specificaties
hoogte
192,4 cm
breed
115 cm
lengte
126,8 cm
Gewicht
295 kg
Stapel
16x7,5 kg
Gewicht belasting
120 kg
regulatie
5 zitposities
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
pixel