HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Butterfly Machine UR-U028 - UpForm

Fabrikant:UpForm
Serie:R-line
Productcode:UR-U028-k2t4 2.0
Butterfly Machine UR-U028 - UpForm
Butterfly Machine UR-U028 - UpForm
Butterfly Machine UR-U028 - UpForm
Butterfly Machine UR-U028 - UpForm
Butterfly Machine UR-U028 - UpForm
Butterfly Machine UR-U028 - UpForm
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
4 048,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:4 025,00 €Normale prijs:4 600,00 € -12%
4 600,00 €
4 048,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

De UR-U028 machine van UpForm is een uitstekend hulpmiddel om de borstspieren en armspieren te versterken. Het kan helpen spiermassa op te bouwen en kracht en uithoudingsvermogen te vergroten. Het is vooral nuttig voor mensen die hun atletische prestaties willen verbeteren en hun lichaamsvorm willen modelleren.

De belasting door de stapel veranderen

De stapel van de UR-U028 machine bestaat uit 16 staven die elk 7,5 kg wegen. Het gebruik van een stapel gewichten maakt het wisselen van gewicht zeer eenvoudig, handig en mogelijk zonder van de machine af te hoeven stappen. De maximale belasting is 120 kg.

9 armverstelposities

Met de geel gemarkeerde knoppen kun je snel en eenvoudig de positie van de armen veranderen - hun tussenruimte is instelbaar in een bereik van 9 graden, dus iedereen die zijn spieren wil versterken op de UR-U028 machine vindt de juiste positie voor hem, wat de best mogelijke resultaten en comfort bij het trainen oplevert.

Verstelbare stoel

Met de vijftraps stoelverstelling kun je de hoogte aanpassen aan de lengte van de persoon die traint. Je doet dit eenvoudig zonder van het apparaat af te hoeven stappen, met behulp van een speciale pneumatische shunt die zich onder de zitting bevindt.

Elegant ontwerp

Innovatie en elegantie vormen samen het tijdloze ontwerp van de R-Line serie producten van UpForm. Over alles is nagedacht in elke fase, van ontwerp tot productie, om uiteindelijk een product van topklasse te kunnen bieden.

Duurzame geperforeerde bekleding

De bekleding is bestand tegen zweet en slijtage. De kwaliteit en betrouwbaarheid worden aanzienlijk verbeterd door de perforatie, die de vochtafvoer verbetert, zodat je zeker droog en fris blijft, zelfs na een intensieve training.

Stabiele constructie

De structuur van het product is zwart gepoedercoat. Er zijn stevige 3 mm dikke profielen gebruikt, wat de stabiliteit van de hele structuur garandeert.

Technische specificaties
lengte
129,5 cm
breed
138,2 cm
hoogte
147,1 cm
Gewicht
267 kg
Stapel
16x7,5 kg
Gewicht belasting
120 kg
Profil
125x60x3 mm,
pijp 60,3x3,2 mm
regulatie
5 zitposities
Hefboomratio
1:2
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
pixel