HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Borstpers UR-U029 - UpForm

Fabrikant:UpForm
Serie:R-line
Productcode:UR-U029-k2t4 2.0
Borstpers UR-U029 - UpForm
Borstpers UR-U029 - UpForm
Borstpers UR-U029 - UpForm
Borstpers UR-U029 - UpForm
Borstpers UR-U029 - UpForm
Borstpers UR-U029 - UpForm
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
4 600,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

UR-U029 2.0 horizontale borstpers- UpForm

De UR-U029 2.0 borstmachine is een professioneel trainingsapparaat voor commercieel gebruik. Het apparaat is ontwikkeld om de borstspieren - vooral de grote borstspier - en de schouderspieren en triceps effectief te trainen. Hoogwaardige trainingsapparatuur die zich richt op deze lichaamsdelen is een cruciaal onderdeel van de uitrusting van elke sportschool. Kies voor het UpForm-toestel, dat efficiëntie, stabiliteit en een eenvoudig en esthetisch ontwerp garandeert.

Chest press - veilige ontwikkeling van de borstspieren

Met dit toestel kun je zittend je borstspieren, schouders en triceps trainen. Het bewegingsbereik in het horizontale vlak wordt beperkt en "bewaakt" door het ontwerp van de machine. De volledige stabilisatie en controle maken geïsoleerde training van de gewenste spiergroepen mogelijk, vergemakkelijken de ontwikkeling van de juiste techniek en minimaliseren het risico op blessures. Het gebruik van de UR-U029 2.0 machine garandeert een veilige en efficiënte training.

Stalen gewichtstapel - instelbaar in stappen van 7,5 kg

De machine is uitgerust met een stalen stapel gewichten met een totaalgewicht van 90 kg en 12 gewichten van elk 7,5 kg. De eenvoudige belastingsregeling zorgt voor een geleidelijke verhoging van de trainingsintensiteit en een continue vooruitgang in de ontwikkeling van de borstspieren. Het apparaat is daarom ideaal voor zowel beginners als ervaren liefhebbers van krachttraining.

Verstelbare zitting en armen - anatomische ondersteuning

De UR-U029 2.0 borstspiermachine biedt de mogelijkheid om belangrijke elementen aan te passen, zodat het gemakkelijk kan worden aangepast aan de lichaamsvorm en individuele behoeften van elke persoon die traint. Met vijf in hoogte verstelbare zittingen kan de hoogte worden aangepast aan de lengte van de gebruiker. Verstelbare armen maken het mogelijk de hoek te veranderen en bieden twee uitgangsposities voor de handgrepen. De anatomische ondersteuning voor vrouwen en mannen met verschillende lichaamstypes helpt ook om de juiste houding aan te houden tijdens het trainen van de borstspieren.

Stevige constructie - machine voor professioneel gebruik

Onze machine is ontworpen voor de meest veeleisende commerciële toepassingen en wordt gekenmerkt door zijn uitzonderlijke stabiliteit en duurzaamheid. Met een gewicht van 265 kg is het stevig verankerd aan de vloer, en de constructie van hoogwaardig staal en duurzame en nauwkeurige bewegende delen zorgen voor een lange levensduur bij intensief gebruik. Borst-, triceps- en schouderspieren opbouwen met de UpForm machine is gewoon leuk.

Geperforeerde bekleding - ademend en zweetabsorberend

Om comfort en hygiëne tijdens de training te garanderen, is het toestel uitgerust met een geperforeerde bekleding die goed ventileert en vocht afvoert. De ademende zitting en rugleuning garanderen maximaal comfort, zelfs tijdens intensieve borstspiertraining.

Esthetisch ontwerp - elegant minimalisme

Het UR-U029 2.0 borstdrukapparaat is ontworpen in een uniforme zwarte kleur. Het zwart-witte UpForm logo en het instructieplaatje zijn de enige grafische en typografische elementen op het apparaat. Het slanke en eenvoudige ontwerp geeft het apparaat een esthetisch aangename aanwezigheid in elke sportschool.

Technische specificaties
hoogte
147,1 cm
breed
111,2 cm
lengte
149,3 cm
Gewicht
265 kg
Stapel
12x7,5 kg
Gewicht belasting
120 kg
regulatie
5 zitposities,
2 armposities
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
pixel