HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Kabelovergang UR-U017 - UpForm

Fabrikant:UpForm
Serie:R-line
Productcode:UR-U017-k2 2.0
Kabelovergang UR-U017 - UpForm
Kabelovergang UR-U017 - UpForm
Kabelovergang UR-U017 - UpForm
Kabelovergang UR-U017 - UpForm
Kabelovergang UR-U017 - UpForm
Kabelovergang UR-U017 - UpForm
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
4 763,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:4 736,00 €Normale prijs:5 412,00 € -12%
5 412,00 €
4 763,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Kabelovergang UR-U017

Het UR-U017 trainingshek van UpForm is een multifunctioneel trainingshulpmiddel. Het toestel combineert vakmanschap van de hoogste kwaliteit met een aantrekkelijk design en praktische oplossingen die elke fitnessgebruiker zal waarderen.

Oefengate UR-U017 wordt gekenmerkt door een grote veelzijdigheid - dankzij twee verstelbare liften is het mogelijk om een breed scala aan oefeningen uit te voeren. Als je je wilt concentreren op het ontwikkelen van je borstspieren, kun je stretchoefeningen doen of kabels kruislings optillen. Je versterkt je schouders, triceps en biceps door staand je armen te strekken met een onderhandse greep, je armen te buigen met een onderhandse greep of bijvoorbeeld je polsen te buigen met een bovenhandse greep.

De centraal geplaatste optrekstang biedt brede, smalle en omgekeerde grepen en maakt een reeks lichaamsgewichtoefeningen mogelijk zoals pull-ups en overhangende beenheffingen.

Effectieve spierversterking is een doel dat gemakkelijk te bereiken is met de UR-U017.

Het apparaat is ontworpen voor gebruik in commerciële fitnessclubs en sportscholen.

Veelzijdige training

Er zijn veel opties die je kunt gebruiken om je training op de UR-U017 aan je verwachtingen te laten voldoen. De liften geven je de optie om zowel een eenhandige greep, een koord als een stang te installeren om je rugspieren te versterken tijdens parallelle oefeningen. Als je variatie aan je training wilt toevoegen, kun je onder andere ook een beenbrace monteren.

De belasting door de stapel veranderen

De UR-U017 massastapel bestaat uit 12 staven die elk 7,5 kg wegen. Op elke staaf zit een sticker met het gewicht in kilogram en pond. Dankzij de stapel is het snel, gemakkelijk en handig om de belasting te veranderen en aan te passen aan het niveau van de training. De maximale belasting is 120 kg.

Elegant ontwerp

Innovatie en elegantie vormen samen het tijdloze ontwerp van de R-Line serie producten van UpForm. Over alles is nagedacht in elke fase, van ontwerp tot productie, om uiteindelijk een product van topklasse te kunnen bieden.

Stabiele constructie

De structuur van het product is zwart gepoedercoat. Er zijn stevige 3 mm dikke profielen gebruikt, wat de stabiliteit van de hele structuur garandeert.

Technische specificaties
hoogte
230 cm
lengte
422 cm
breed
68,6 cm
Stapel
12 x 7,5 kg
Gewicht belasting
120 kg
Profil
125 x 60 x 3 mm,
pijp 60,3 x 3,2 mm
regulatie
18 posities
Hefboomratio
1:2
Materiaal
staal
Oppervlakteafwerking
Poeder coating
Gewicht
436 kg
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
pixel