HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Crossover - kabel trekstation (boven en onder) UF-T009 - UpForm

Fabrikant:UpForm
Serie:F-line
Productcode:UF-T009-k2
Crossover - kabel trekstation (boven en onder) UF-T009 - UpForm
Crossover - kabel trekstation (boven en onder) UF-T009 - UpForm
Crossover - kabel trekstation (boven en onder) UF-T009 - UpForm
Kabelzuil UF-002 - UpForm
Verbindingsbalk UF-013 - UpForm
UF-017 voet - UpForm
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd
4 126,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:4 103,00 €Normale prijs:4 689,00 € -12% Kopen als een set,je bespaart38,42% (2574.00)
4 689,00 €
4 126,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

De kit omvat

Als je op zoek bent naar absoluut compromisloze oplossingen en professionele apparatuur nodig hebt die aan de hoogste eisen voldoet en tegelijkertijd geen fortuin kost, dan is ons aanbod echt iets voor jou!

De toren bestaat uit de volgende stations:

 • 2 x Kabelkolom UF-002
 • 1 x Straalverbinder UF-013
 • 2 x Steun UF-017

De beugels worden niet meegeleverd.

De UF-T009 up-and-down gate is een van de basistoestellen die elke professionele sportschool zou moeten hebben. Dankzij het doordachte ontwerp, de juiste versnellingen en de grootte van de stapels kan zowel een beginner als een gevorderde gebruiker op de toren trainen.

Het merk UpForm is een systeemoplossing voor commerciële sportscholen en fitnessclubs. Het UF-T009 portaal dient perfect als basis, die je uitbreidt met andere UpForm stations.

Waarom is het de moeite waard om vooral voor apparatuur van het merk UpForm te kiezen?

Gewichtstapel

De stapel gewichten bestaat uit 12 of 16 platen die elk 7,5 kg wegen. De gewichten zijn in kilogram en pond. Aan het frame zit een houder waaraan de kleinere halterschijf wordt gehangen. De pin is gemaakt van aluminium en wordt vastgezet met een spiraalkabel.

Bij de stapel van 90 kg wordt nog een halterschijf van 3,75 kg geleverd, die eenvoudig bovenop de stapel gewichten kan worden gelegd als je een fijnere gewichtsverdeling nodig hebt. Er zit een houder op het frame om de kleinere halterschijf op te hangen. De pin is gemaakt van aluminium en wordt vastgezet met een spiraalkabel.

Geperforeerde padding

De geperforeerde padding ventileert goed en blijft droog tijdens de training, wat het trainingscomfort aanzienlijk verhoogt.

Waarom UpForm?

Het merk UpForm is een revolutionair systeem voor commerciële sportscholen, gezondheidsclubs en hotels.

Een groot voordeel van de UpForm F-lijn is de modulariteit. Torens die meerdere toestellen met elkaar verbinden vind je in het aanbod van veel fabrikanten. De toestellen in de toren staan echter vast. Wij daarentegen specificeren niets. We laten deze beslissing over aan onze klant en maken het zelfs mogelijk om de toren later uit te breiden met extra stations.

Op deze manier wordt studio's de mogelijkheid geboden om torens individueel samen te stellen uit verschillende stations, verbindingsbalken en legborden. De operator kan elke toren opbouwen uit drie of zelfs vier afzonderlijke stations, die samen aanzienlijk minder ruimte innemen. Bovendien kunnen sommige units worden opgezet als vrijstaande machines met optionele poten.

Technische specificaties
Profil
100 x 60 x 3 mm,
pijp 60,3 x 3,2 mm
Type lading
gewichtsstapel
breed
434 cm
hoogte
240 cm
lengte
66,5 cm
Gewicht
386 kg
Kabelzuil UF-002 - UpForm
Hoogte: 220 cm,
Breedte: 65 cm,
Lengte: 68 cm,
Gewicht: 167 kg,
Stapel: 12 x 7,5 kg, 1 x 3,75 kg,
Overdrachtsratio: 1:2,
Maximale belasting: 93,75 kg
Verbindingsbalk UF-013
Hoogte: 22 cm,
Breedte: 278 cm,
Lengte: 38 cm,
Gewicht: 18 kg
Ondersteuning UF-017 - UpForm
Gewicht: 17 kg
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
pixel