HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Kuitmachine UR-U024 - UpForm

Fabrikant:UpForm
Serie:R-line
Productcode:UR-U024-k2t4 2.0
Kuitmachine UR-U024 - UpForm
Kuitmachine UR-U024 - UpForm
Kuitmachine UR-U024 - UpForm
Kuitmachine UR-U024 - UpForm
Kuitmachine UR-U024 - UpForm
Kuitmachine UR-U024 - UpForm
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
4 048,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:4 025,00 €Normale prijs:4 600,00 € -12%
4 600,00 €
4 048,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Kuitmachine UR-U024

Als je waarde hecht aan veiligheid tijdens het trainen en in je sportschool of fitnessclub een apparaat wilt aanbieden dat elke klant zal waarderen - kijk dan eens naar het UR-U024 kuittoestel van UpForm. Dit is een professioneel toestel voor het trainen van de beenspieren.

De robuuste constructie en doordachte oplossingen maken het comfortabel om de UR-U024 te gebruiken om een aantal kuitspiervormende oefeningen uit te voeren, waaronder teenklimmen in een zittende positie of benen strekken en buigen.

De UR-U024 kuitmachine maakt gebruik van de innovatieve oplossing om de gewichtstapel naast de gebruiker te plaatsen. Dit verhoogt in de eerste plaats de veiligheid, omdat de gebruikte belasting niet op de gebruiker van de machine drukt, waardoor het risico op afknellen tijdens de training wordt uitgesloten.

Stapel aan de zijkant geplaatst

De kraan is ontworpen om niet alleen je veiligheid te maximaliseren, maar ook je comfort tijdens het trainen. Daarom is de gewichtstapel aan de zijkant van het toestel geplaatst, in plaats van centraal tegenover de persoon die traint. Dankzij deze oplossing is de kans op letsel kleiner en het comfort groter. Je hoeft niet van het apparaat af te komen om de belasting te veranderen - je doet het gemakkelijk terwijl je op de stoel blijft zitten.

De belasting door de stapel veranderen

De stapel van de UR-U024 machine bestaat uit 12 staven die 7,5 kg wegen. Op elk van de staven is een sticker geplakt die het gewicht in kilogram en pond aangeeft. Via de stangen kun je onafhankelijk de moeilijkheidsgraad van de training en de progressie ervan instellen. De maximale belasting is 120 kg.

Schuifregelaar aanpassen

Met het viertraps schuifsysteem kun je de afstand tussen de zitting en de platforms instellen. Dit geeft je de mogelijkheid om de machine aan te passen aan je eigen lengte, wat zich vertaalt in de effectiviteit van de beentraining die je uitvoert.

Voetplatforms

De UR-U024 kuitmachine is uitgerust met speciaal gevormde platforms, waarvan de grootte de training nog comfortabeler maakt. Plaats je voeten op de antislip platforms en concentreer je op het trainen van je kuiten, terwijl je de rest van je lichaam stabiel houdt.

Elegant ontwerp

Innovatie en elegantie vormen samen het tijdloze ontwerp van de R-Line serie producten van UpForm. Over alles is nagedacht in elke fase, van ontwerp tot productie, om uiteindelijk een product van topkwaliteit te kunnen bieden.

Duurzame geperforeerde bekleding

De bekleding is bestand tegen zweet en slijtage. De kwaliteit en betrouwbaarheid worden aanzienlijk verbeterd door de perforatie, die de vochtafvoer verbetert, zodat je zeker droog en fris blijft, zelfs na een intensieve training.

Stabiele constructie

De structuur van het product is zwart gepoedercoat. Er zijn stevige 3 mm dikke profielen gebruikt, wat de stabiliteit van de hele structuur garandeert.

Technische specificaties
lengte
191,1 cm
breed
96 cm
Gewicht
278 kg
hoogte
147,1 cm
Stapel
12 x 7,5 kg
Gewicht belasting
120 kg
regulatie
4 artikelen
Profil
125 x 60 x 3 mm,
pijp 60,3 x 3,2 mm
Materiaal
staal
Oppervlakteafwerking
Poeder coating
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
pixel