HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Dip Station MH-U101 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Home
Productcode:MH-U101
Dip Station MH-U101 - Marbo Sport
Dip Station MH-U101 - Marbo Sport
Dip Station MH-U101 - Marbo Sport
Dip Station MH-U101 - Marbo Sport
Dip Station MH-U101 - Marbo Sport
Dip Station MH-U101 - Marbo Sport
Dip Station MH-U101 - Marbo Sport
Dip Station MH-U101 - Marbo Sport
Dip Station MH-U101 - Marbo Sport
Dip Station MH-U101 - Marbo Sport
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
131,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:130,00 €Normale prijs:149,00 € -12%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Uitgebreide training voor meerdere spiergroepen is nu mogelijk dankzij de MH-U101.2.0 leuning. De stationaire, kleine apparatuur is perfect voor kleinere ruimtes en maakt het gemakkelijker dan u denkt om de buik- en armspieren waar u van droomt, gevormd, benadrukt en sterk te ontwikkelen.

Met de leuning kunt u oefeningen uitvoeren zoals leg raises en het uitvoeren van push-ups in de lucht! Met de onderste push-up grepen voert u ook de traditionele versie hiervan uit. Het is vermeldenswaard dat bij ons de lengte er niet toe doet - we hebben onze nieuwe generatie leuning verlengd tot 2257 mm, zodat zelfs zeer lange mensen de training thuis kunnen doen. Om ervoor te zorgen dat het toestel waarop u traint volledig stabiel en veilig is, hebben we de basis met 10 cm verlengd en rubberen voetjes toegevoegd.

We weten dat trainingscomfort belangrijk is, dus hebben we onze leuning uitgerust met een grote rugsteun, maar liefst vier handgrepen afgewerkt met rubberen grepen en twee comfortabele, gestoffeerde armsteunen, die door hun profiel naar binnen toe ervoor zorgen dat uw ellebogen stabiel blijven tijdens uw training. Deze oplossing die in professionele commerciële toestellen wordt gebruikt, is ook toegepast in de nieuwe generatie van onze Home-lijn, bestemd voor mensen die thuis trainen!

Met onze handrails voer je oefeningen uit zoals:

 • Zweedse push-ups
 • beenverhogingen
 • Pull-ups op een brede stang
 • Pull-ups op een stang in een smalle greep

Gebruikte oplossingen

Verstelbare handgreep

U kunt de handgreep bij de armleuningen naar wens aanpassen door de drukknop dienovereenkomstig te verstellen. U kunt ze instellen op twee rugleuningafstanden - 38 cm en 42 cm. Door de handgrepen in de gekozen positie vast te zetten, voelt u geen ongemak tijdens het sporten. De handgrepen zijn beveiligd met rubberen grepen.

Ergonomische armleuningen

Trainingsapparatuur moet niet alleen functioneel zijn, maar ook comfortabel gebruik. In de nieuwe generatie MH-U102 hebben we een oplossing geïntroduceerd die wordt gebruikt in professionele commerciële apparatuur - dit model heeft ergonomische, schuine, naar binnen gevormde armleuningen, die uw ellebogen comfortabel en veilig ondersteunen. Een bijkomend voordeel van een dergelijke oplossing is dat uw ellebogen tijdens de buikspiertraining stabiel uit elkaar worden gehouden.

Onderste push-up grepen

Wij gaan tot het uiterste om ervoor te zorgen dat onze toestellen multifunctioneel zijn en u maximale voldoening en uitstekende oefenresultaten geven. Wij hebben een speciale, comfortabele handgreep aan de leuningen toegevoegd, waarmee u push-ups kunt uitvoeren die uw armspieren trainen.

Push-ups, hanging leg raises of pull-ups waren nog nooit zo gemakkelijk! Met de bijgeleverde platforms neemt u gemakkelijk de juiste, technisch correcte houding aan voor uw oefeningen. Het zal het ook zeker gemakkelijker maken om oefeningen uit te voeren aan het begin van je reis met krachttraining.

Installatiesleutels

Er worden montagesleutels meegeleverd zodat u de leuningen efficiënt kunt monteren.

Home line - apparatuur voor thuisgebruik

De producten uit de Marbo Home-serie zijn ontworpen voor beginnende bodybuilders die hun avontuur in de sportschool beginnen.

De apparatuur is zorgvuldig ontworpen om zo functioneel mogelijk te zijn en tegelijkertijd eenvoudig te monteren. De toestellen uit de Home-serie zijn gemaakt van duurzaam 40x40 mm profiel, wat een stabiliteit garandeert die niet te vergelijken is met Chinese banken in de overeenkomstige prijsklasse. De esthetiek van de afwerking wordt benadrukt door de elegante rode en zwarte bekleding op een dikke spons van drie centimeter en de poedercoating.

Om de veiligheid van uw klanten te garanderen, zijn onze toestellen door het Europees Kwaliteitscentrum getest op veiligheid en naleving van de geldende normen.

Als resultaat van deze tests hebben wij het veiligheidscertificaat en het Top Security Certificate voor het Home-assortiment ontvangen.

Technische specificaties
hoogte
160 cm
breed
69 cm
lengte
107 cm
Afmetingen van de achterkant
30 x 27 cm
Gewicht
25 kg
Gewicht belasting
120 kg
Benodigde ruimte
stationair
De afstand van de handgrepen van de leuning tot de rugleuning
min. 38 cm,
maks. 42 cm
Opdrukhoogte
13,
5 cm
Profil
40 x 40 mm
Materiaal
staal
Staat
Nieuw
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel