HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Pull-up og dip station MH-U102 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Home
Productcode:MH-U102
Pull-up og dip station MH-U102 - Marbo Sport
Pull-up og dip station MH-U102 - Marbo Sport
Pull-up og dip station MH-U102 - Marbo Sport
Pull-up og dip station MH-U102 - Marbo Sport
Pull-up og dip station MH-U102 - Marbo Sport
Pull-up og dip station MH-U102 - Marbo Sport
Pull-up og dip station MH-U102 - Marbo Sport
Pull-up og dip station MH-U102 - Marbo Sport
Pull-up og dip station MH-U102 - Marbo Sport
Pull-up og dip station MH-U102 - Marbo Sport
Pull-up og dip station MH-U102 - Marbo Sport
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
215,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:214,00 €Normale prijs:244,00 € -12%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Wil je met uitgebreide training zoveel verschillende spiergroepen tegelijk versterken? Dan is ons nieuwe Marbo Sport Dip-Station MH-U102 precies het juiste trainingsapparaat voor jou! Een rondleiding De nieuwste generatie van het dipstation is een compact, stationair sporttoestel dat perfect is voor kleine ruimtes waar niet veel ruimte is. Met ons dipstation is het eindelijk een echt briesje Om je droomlichaam vorm te geven en voor de lange termijn te behouden.

Op dit trainingsstation train je zowel je buikspieren door je benen op te tillen als je triceps door dips te doen. Dankzij de handvatten voor het doen van push-ups, kun je ze gemakkelijk naar binnen trekken traditionele vorm. Om veelzijdig gebruik van onze trainingsapparatuur mogelijk te maken, hebben we een extra optrekstang geïntegreerd op een hoogte van 226 centimeter. Dit maakt pull-ups met een brede grip mogelijk, waarbij de spieren van de rug optimaal worden getraind.

Uw lengte doet er niet toe - ons dipstation van de nieuwe generatie is 2257 mm hoog. Dankzij deze afmetingen kunnen ook zeer lange mensen thuis comfortabel en veilig op het apparaat sporten uitvoeren. De 10 centimeter verlengde voeten geven altijd een veilig gevoel tijdens de training en de rubberen voetjes bieden extra stabiliteit voor alle soorten vloeren - zonder ze te beschadigen!

Twee comfortabele armkussens, de grote rugleuning en vier rubberen handgrepen zorgen voor maximaal comfort tijdens je training. De gewatteerde armleuningen zijn naar binnen geprofileerd, waardoor een stabiele elleboogafstand ontstaat tijdens van de buikspiertraining is gegarandeerd. Deze oplossing, die eigenlijk alleen wordt gebruikt in professionele, commerciële apparatuur, is nu ook populair in onze thuislijn van trainingsapparatuur, waardoor het veilig en veelzijdig is Training kan thuis worden gedaan.

Mogelijke oefeningen:

 • Dips
 • Heupflexie (beenverhoging)

Toegepaste oplossingen

Verstelbare handgreep

De handgreep op de armleuningen kan door middel van een tuimelhendel individueel aan uw behoeften worden aangepast. Je kunt hem op twee verschillende afstanden van de muur plaatsen - op een afstand van 43 cm en 47 cm. U kunt dan de Vergrendel de handgrepen stevig in de gewenste positie. Voor nog meer trainingscomfort hebben we de handgrepen uitgerust met antisliprubber.

Ergonomische armleuningen

Trainingsapparatuur moet niet alleen functioneel, maar ook comfortabel kunnen worden gebruikt. In de nieuwe generatie van ons MH-U102 trainingsapparaat hebben we een oplossing gebruikt die anders alleen verkrijgbaar is bij professionals Apparatuur voor krachttraining die voor commerciële doeleinden wordt gebruikt, is bekend. Ergonomische, hellende en voorgevormde armleuningen zijn in dit model geïntegreerd, waardoor uw ellebogen comfortabel en veilig worden ondersteund. Een bijkomend voordeel van deze oplossing is dat de ellebogen uit elkaar worden gehouden zodat de buikspieren ook effectief worden gebruikt tijdens de training.

Handgrepen voor push-ups

We streven er altijd naar om onze apparaten zo multifunctioneel te maken dat je uitstekende trainingsresultaten kunt behalen zonder te hoeven investeren in extra sportuitrusting. Het nieuwe dipstation MH-U102. daarom heeft Opdrukgrepen die uw krachttraining compleet maken.

Nog meer opties

Ons optrek- en dipstation MH-U102 is voorzien van een speciale optrekstang op een hoogte van 226 centimeter, zodat u uw oefeningenaanbod kunt uitbreiden. Naast de traditionele push-ups is het nu mogelijk om: jezelf optrekken aan de optrekstang en je borst, rug en armen effectief en holistisch trainen. Als de optrekstang niet meer nodig is voor een oefening, kun je dat heel gemakkelijk en ongecompliceerd doen demonteer en zet opzij totdat je de bar de volgende keer wilt gebruiken.

Speciale platforms voor perfecte technologie

Pull-ups, dips, beenliften of push-ups waren nog nooit zo eenvoudig om te doen! Speciale platformen helpen je om de oefening altijd technisch correct uit te voeren. Dit is vooral handig voor mensen die van plan zijn te reizen in Bodybuilding is net begonnen.

Montagesleutel voor eenvoudige montage

Bij de levering zijn montagesleutels inbegrepen waarmee het Dip Station snel en eenvoudig kan worden gemonteerd.

Thuislijn - sportuitrusting voor privégebruik

Het Home-assortiment is een assortiment producten bedoeld voor beginners in bodybuilding en sportliefhebbers die ervaring willen opdoen.

De apparaten zijn zo gefabriceerd dat ze functioneel en eenvoudig te monteren zijn. Het garandeert ook veiligheid en comfort. De producten zijn gemaakt van 40 x 40 cm profielen. Het verzekert de stabiliteit die: is onvergelijkbaar met andere sportartikelen in deze prijsklasse. De elegante rode en zwarte bekleding met een dikte van 3 cm en de poedercoating zorgen voor een geweldige esthetiek.

Veiligheid is het allerbelangrijkste voor ons

Om de veiligheid van de klanten te garanderen, wordt ons apparaat gecontroleerd op veiligheid en conformiteit door het European Center for Quality. Onze serie accessoires heeft de beoogde specificaties voor onderzoeken bereikt. Wij hebben ontvang het beveiligingscertificaat en het hoogste beveiligingscertificaat.

Technische specificaties
hoogte
226 cm
breed
108 cm
lengte
107 cm
Afmetingen van de achterkant
30 x 27 cm
Gewicht
35,9 kg
Gewicht belasting
120 kg
Benodigde ruimte
stationair
De afstand van de handgrepen van de leuning tot de rugleuning
min. 38 cm,
maks. 42 cm
Opdrukhoogte
13,5 cm
Profil
40 x 40 mm
Materiaal
staal
Staat
Nieuw
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel