HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

De multifunctionele optrekstang voor wandmontage (2in1) MH-U205 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Home
Productcode:MH-U205
De multifunctionele optrekstang voor wandmontage (2in1) MH-U205 - Marbo Sport
De multifunctionele optrekstang voor wandmontage (2in1) MH-U205 - Marbo Sport
De multifunctionele optrekstang voor wandmontage (2in1) MH-U205 - Marbo Sport
De multifunctionele optrekstang voor wandmontage (2in1) MH-U205 - Marbo Sport
De multifunctionele optrekstang voor wandmontage (2in1) MH-U205 - Marbo Sport
De multifunctionele optrekstang voor wandmontage (2in1) MH-U205 - Marbo Sport
De multifunctionele optrekstang voor wandmontage (2in1) MH-U205 - Marbo Sport
De multifunctionele optrekstang voor wandmontage (2in1) MH-U205 - Marbo Sport
De multifunctionele optrekstang voor wandmontage (2in1) MH-U205 - Marbo Sport
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
119,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:118,00 €Normale prijs:134,89 € -12%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Koop goedkoper als set

284,79 €
229,00 €
Sla19.59% (55,79 €)
Bekijk set

MHU1 instellen | Wandstangen voor wandmontage 230 x 81 cm MH-U204 + Multifunctioneel dipstation voor wandmontage met optrekstang (2in1) MH-U205 - Marbo Sport

De nieuwste producten in de Marbo Home serie combineren functionaliteit, modern design en een hoog gebruiksgemak. We presenteren u een gloednieuw product dat in de hoogste mate aan al deze criteria voldoet: de multifunctionele optrekstang voor wandmontage MH-U205.

Met onze optrekstang kun je meerdere spiergroepen tegelijk trainen. Het kleine en handige sporttoestel vormt zowel de buikspieren als de buikspieren en kan worden gebruikt als ondersteuning bij push-ups. Om de mogelijkheden bij het uitvoeren van oefeningen uit te breiden, heeft de set ook een bokszakhouder. Met deze set haal je een professionele trainingslocatie in je eigen vier muren.

Vier montagegaten garanderen u maximale veiligheid en stabiliteit. De installatie is zowel aan de muur als op onze muurbeugels MH-U205 mogelijk. Twee comfortabele armkussens, de grote rugleuning en vier rubberen handgrepen zorgen voor het nodige comfort tijdens je training.

Al onze producten zijn het resultaat van een constante zoektocht naar innovatieve oplossingen. Hiervoor gebruiken wij alleen machines en materialen van de hoogste kwaliteit binnen de Europese productie, die zich kenmerken door de beste kwaliteit, een lange houdbaarheid van de producten en de hoogste mate van betrouwbaarheid.

Mogelijke oefeningen

 • Been omhoog
 • Optrekken
 • Optrekken op de borst (strakke grip), optrekstang
 • Optrekken op de borst (brede greep), optrekstang

Toegepaste oplossingen

Twee montage-opties

U bent vrij om te beslissen waar u uw nieuwe apparaat wilt monteren. Afhankelijk van de beschikbare ruimte monteer je de optrekstang aan de muur of creëer je in combinatie met onze wallbars MH-U204 een multifunctionele trainingslocatie. Het grote voordeel van deze oplossing is dat het trainingsstation wordt uitgebreid, maar dat er geen extra ruimte nodig is.

De set bevat drie sets haken met leuningen. Met twee ervan kan het apparaat op twee hoogtes aan de muur worden bevestigd. De derde set haken wordt gebruikt om het apparaat aan de MH-U204 wandbeugel te bevestigen.

Verstelbare handgreep

De handgrepen in het gebied van de armleuningen kunnen met een ongecompliceerde handbeweging aan uw individuele behoeften worden aangepast. De handgrepen kunnen op twee verschillende afstanden van de muur worden gezet, namelijk 43 centimeter en 47 centimeter. Vervolgens kunt u de handgrepen veilig vergrendelen in de geselecteerde positie. De handgrepen zijn uitgerust met een hoogwaardig, antisliprubber, dat een hoog niveau van comfort biedt tijdens de training.

Ergonomisch gevormde armkussens

Uw comfort tijdens de training is erg belangrijk voor ons. Daarom hebben we een nieuw, dikker schuim met een hardheidsgraad van R90 gebruikt om de armkussens te produceren. Dit schuim garandeert een comfortabele en veilige ondersteuning van je ellebogen tijdens de oefeningen.

Afneembare stang met bokszakhouder

Onze optrekstang biedt u de praktische mogelijkheid om deze uit te breiden voor verdere trainingsvarianten. Door de tuimelhendels aan de zijkant eraf te draaien, kunt u de stang en de bokszakhouder snel verwijderen en ombouwen.

Montagesleutel

De leveringsomvang omvat de juiste montagesleutel waarmee de optrekstang eenvoudig en handig isem kan worden gemonteerd

Thuislijn - sportuitrusting voor privégebruik

De Home-serie is een serie producten die zijn ontworpen voor beginners in bodybuilding en sportliefhebbers die ervaring willen opdoen.

Het apparaat is gemaakt om functioneel en eenvoudig te monteren te zijn. Het garandeert ook veiligheid en comfort. De producten zijn gemaakt van stevige stof 40x40cm. Het zorgt voor de stabiliteit die onvergelijkbaar is met andere sportuitrustingen in deze prijsklasse. De esthetiek van de productie benadrukt de elegante rode en zwarte bekleding met de spons van 3 cm en de poedercoating.

Veiligheid is het allerbelangrijkste voor ons

Om de veiligheid van de klanten te garanderen, wordt ons apparaat gecontroleerd op veiligheid en conformiteit door het European Center for Quality. Onze serie accessoires heeft de beoogde specificaties voor onderzoeken bereikt. We hebben het beveiligingscertificaat en het beste beveiligingscertificaat.

Technische specificaties
hoogte
39 cm
breed
107 cm
lengte
64 cm
Afmetingen van de achterkant
30 x 27 cm
Gewicht
13,8 kg
Profil
40 x 40 mm
Materiaal
staal
Benodigde ruimte
naar de muur
Gewicht belasting
150 kg
Staat
Nieuw
Attentie:
Bevestigingsschroeven zijn niet inbegrepen in het product, omdat het type bevestigingsschroeven moet worden gekozen op basis van het type muur.
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel