HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Multifunctionele trainingskooi Power Rack MS-U112 2.0 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Semi-Pro
Productcode:MS-U112 2.0
Multifunctionele trainingskooi Power Rack MS-U112 2.0 - Marbo Sport
Multifunctionele trainingskooi Power Rack MS-U112 2.0 - Marbo Sport
Multifunctionele trainingskooi Power Rack MS-U112 2.0 - Marbo Sport
Multifunctionele trainingskooi Power Rack MS-U112 2.0 - Marbo Sport
Multifunctionele trainingskooi Power Rack MS-U112 2.0 - Marbo Sport
Multifunctionele trainingskooi Power Rack MS-U112 2.0 - Marbo Sport
Multifunctionele trainingskooi Power Rack MS-U112 2.0 - Marbo Sport
Model:
MS-U112 2.0
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
418,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:352,00 €Normale prijs:475,00 € -12%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Het MS-U112 2.0, ook bekend als Power Rack of Squat Rack, is een van de meest veelzijdige trainingsapparaten in het Marbo Sport assortiment.

Het is een stevige metalen constructie bestaande uit verticale stangen en horizontale stalen balken, die samen een gesloten ruimte vormen - een trainingskooi.

Het power rack wordt gebruikt voor verschillende krachtoefeningen, voornamelijk squats, maar ook bankdrukken, pull-ups en andere halter- en lichaamsgewichtoefeningen.

Verstelbare halterrekken

De MS-U112 2.0 constructie is uitgerust met twee verstelbare halterrekken waarmee je de halter op de optimale hoogte kunt plaatsen voor de oefening die je uitvoert. De halterrekken kunnen worden ingesteld op 18 verschillende hoogtes.

Vergrendelbare stangen

Het Power Rack MS-U112 2.0 is ook uitgerust met vergrendelingsstangen aan de zijkant. Als u niet in staat bent om een volledige herhaling uit te voeren tijdens de training (bijv. squats met een halter), dienen de stangen op het Power Rack als een veiligheidsvoorziening waarop het gewicht veilig kan worden geplaatst.

Pinnen voor weerstandsbanden

De MS-U112 2.0 is uitgerust met houders voor weerstandsbanden, die een goed alternatief zijn voor traditionele gewichten.

Handvat voor landmijn

De landmijn maakt het mogelijk om een uiteinde van de halterstang te bevestigen en tegelijkertijd te draaien. Hierdoor kan de landmijn dynamische en gevarieerde oefeningen uitvoeren die meestal één kant van het lichaam trainen. Het biedt een interessante variatie in krachttraining en kan gebruikt worden door zowel beginners als gevorderden.

Barbell rekken en gewichtenrekken

Barbells en halterschijven kunnen handig worden opgeborgen in de halterhouders aan de onderkant van de MS-U112 2.0 constructie.

Dompelgrepen

De verstelbare dipgrepen zijn de perfecte oplossing voor iedereen die de moeilijkheidsgraad wil variëren bij het uitvoeren van push-ups op de grepen.

De dipgrepen kunnen op twee hoogtes worden ingesteld - één hoger om de moeilijkheidsgraad van de oefening te verhogen en één lager voor het trainen van push-ups in de voorste steunpositie.

Ze zijn ook 3-voudig verstelbaar zodat ze kunnen worden aangepast aan individuele trainingsvoorkeuren.

Pull-up stang

Pull-ups op de stang zijn een van de meest populaire en effectieve trainingsvormen, waarmee je effectief kracht en uithoudingsvermogen kunt verbeteren en spiermassa kunt opbouwen. Je kunt de MS-U112 2.0 stang gebruiken voor pull-ups met een bovenhandse, onderhandse of brede greep en voor actieve hangoefeningen.

Bokszakhouder

Het MS-U112 2.0 power rack is ook uitgerust met een houder waarmee je snel en handig een bokszak kunt ophangen voor bokstraining thuis.

Rubberen voeten

De rubberen voetjes verbeteren de stabiliteit van de constructie en voorkomen dat de vloer wordt bekrast tijdens de training. Hierdoor kun je zonder risico thuis trainen.

Verankeringsmogelijkheid voor de vloer

In de basis van het MS-U112 2.0 apparaat zitten gaten waarmee de constructie aan de vloer kan worden verankerd, waardoor de stabiliteit en veiligheid tijdens de training worden vergroot. De verankeringsmethode moet individueel worden gekozen, rekening houdend met het type vloer en de manier waarop het product zal worden gebruikt.

Semi-Pro 2.0 serie - een nieuwe generatie bestsellers

Semi-Pro 2.0 is Marbo Sport's nieuwe serie uitrustingen en accessoires ontworpen voor gevorderde thuisgebruikers.

Dit is de nieuwe editie van de cultus Semi-Pro serie, in een opgefriste en verbeterde versie. De bekende kwaliteit, ergonomie en stabiliteit hebben een nieuw design gekregen. Elegante zwarte bekleding gecombineerd met subtiele details in zilver- en staaltinten en een discreet logo vormen de essentie van moderne stijl.

De machines maken een geweldige indruk en zien er uiterst professioneel uit - ze zijn nog stabieler, veiliger en ergonomischer.

Het brede assortiment toestellen omvat toestellen voor kracht- en uithoudingsoefeningen, met en zonder gewicht, voor het vormen van verschillende spierpartijen. De toestellen hebben een nauwkeurige en ruime instelmogelijkheid. Hierdoor kunt u ze aanpassen aan de trainingsbehoeften van elke gebruiker.

De toestellen kunnen gemakkelijk met elkaar worden gecombineerd - zodat compacte en complete sets voor professionele oefeningen kunnen worden samengesteld. Dit is een uitstekende keuze voor wie dagelijks intensiever en geavanceerder traint.

Technische specificaties
lengte
162 cm
breed
145 cm
hoogte
211 cm
Profil
50 x 50 x 2 mm
Gewicht
65 kg
Gewicht belasting
250 kg
Materiaal
staal
Oppervlakteafwerking
Poeder coating
Model
MS-U112 2.0
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel