HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Squat halfrack met optrekstang met rek en dipstation + landmijnbevestiging MS-U115 2.0 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Semi-Pro
Productcode:MS-U115 2.0
Squat halfrack met optrekstang met rek en dipstation + landmijnbevestiging MS-U115 2.0 - Marbo Sport
Squat halfrack met optrekstang met rek en dipstation + landmijnbevestiging MS-U115 2.0 - Marbo Sport
Squat halfrack met optrekstang met rek en dipstation + landmijnbevestiging MS-U115 2.0 - Marbo Sport
Squat halfrack met optrekstang met rek en dipstation + landmijnbevestiging MS-U115 2.0 - Marbo Sport
Squat halfrack met optrekstang met rek en dipstation + landmijnbevestiging MS-U115 2.0 - Marbo Sport
Squat halfrack met optrekstang met rek en dipstation + landmijnbevestiging MS-U115 2.0 - Marbo Sport
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
310,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:308,00 €Normale prijs:352,00 € -12%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

De MS-U115 2.0 halfrack kooi van Marbo Sport is een stabiel ontwerp waarmee je een breed scala aan boven- en onderspieroefeningen kunt uitvoeren.

U kunt de machine gebruiken tijdens:

 • Training met een barbell - zowel op een bankje als in staande positie.
 • Oefeningen met je eigen lichaamsgewicht, zoals push-ups, dips, pull-ups op een stang.
 • Bokstraining.
 • Landmijntraining, d.w.z. oefeningen met een halve stang.

MS-U115 2.0 van Marbo Sport is een product voor zowel beginners als ervaren krachttrainers.

Multifunctionele halterstang

Het ontwerp van de MS-U115 2.0 is voorzien van haken met 7 niveaus, waarmee u de halter vrij kunt plaatsen op de optimale hoogte voor de oefening die u op dat moment uitvoert, terwijl u een betere uitgangspositie krijgt voor de volgende serie. Of je nu bankdrukken, squats met een barbell of deadlifts traint, je zult de barbell comfortabel kunnen neerleggen na elke oefening.

Bovendien heeft de MS-U115 2.0 halve kooi belay-handgrepen die op 4 hoogteniveaus kunnen worden ingesteld. Ze zijn beschermd met een laag rubber, die de halter opvangen bij het neerleggen en het geluid dempen.

Landmijn handvat

Oefenen met een halve halterstang is een uitstekende optie om ons lichaam een nieuwe trainingsprikkel te geven en de uitgevoerde bewegingen een functionele betekenis te geven.

Daarom bevat de basis van het ontwerp van de MS-U115 2.0 een draaibare houder waarmee u een halve halterstang met een diameter tot 30 mm kunt monteren.

Dit is een complete noviteit in deze categorie fitnessapparatuur! Waan u in de sportschool en profiteer van de vele mogelijkheden die de MS-U115 2.0 biedt.

Landmine is een set oefeningen die een ideale onderbreking van de traditionele trainingen zal blijken te zijn.

Weerstandsbandpinnen

Met de MS-U115 2.0 kunt u de mate van belasting aanpassen met behulp van de rubberen weerstandsbanden, waarvoor haken zijn geplaatst in de basis van de structuur.

Pull-up bar

Pull-up bar is een van de meest populaire en effectieve trainingsvormen, waarmee u effectief kracht en uithoudingsvermogen kunt verbeteren en spiermassa kunt vergroten. U kunt de MS-U115 2.0 bar gebruiken voor pull-ups: bovenhands, onderhands, in een brede greep. Evenals voor actieve hang-ups.

Haak voor een bokszak

Bovendien is de stang voorzien van een handvat waarmee je snel en handig een zak kunt ophangen, zodat je thuis bokstrainingen kunt uitvoeren.

Handgrepen voor dips

Verstelbare handrails voor dips met is een ideale oplossing voor wie wil variëren in verfijning bij het uitvoeren van push-ups op de handrails.

De leuningen kunnen op twee hoogtes worden ingesteld - een hogere om de moeilijkheidsgraad van de oefening te verhogen, en een lagere voor het trainen van voorwaartse push-ups.

Bovendien zijn ze in 3 standen verstelbaar, zodat u ze kunt aanpassen aan uw individuele trainingsvoorkeuren.

Opbergstangen + griffioenhouder

Met twee stangen kun je de halterschijven handig opbergen - zodat ze veilig en gemakkelijk bereikbaar zijn tijdens je training.

In de basis van de constructie is ook een huls geplaatst, waarin u een griffioen met een diameter tot 30 mm kunt opbergen.

Rubberen voetjes

Rubberen voetjes voorkomen krassen op de vloer tijdens uw training. Dankzij hen bent u ervan verzekerd dat u zonder risico kunt trainen in uw thuisruimte - bijvoorbeeld op parket, panelen, tapijt of tegels.

Mogelijkheid tot verankering in de grond

In de basis van de halve kooi MS-U115 2.0 zitten gaten, waardoor u de structuur in de grond kunt verankeren, waardoor de stabiliteit wordt verbeterd en de veiligheid tijdens de training toeneemt. De methode van verankering moet individueel worden gekozen, rekening houdend met het type ondergrond en het gebruik van het product.

Semi-Pro 2.0 serie - een nieuwe generatie bestsellers

Semi-Pro 2.0 is Marbo Sport's nieuwe serie uitrustingen en accessoires ontworpen voor gevorderde thuisgebruikers.

Dit is de nieuwe editie van de cultus Semi-Pro serie, in een opgefriste en verbeterde versie. De bekende kwaliteit, ergonomie en stabiliteit hebben een nieuw design gekregen. Elegante zwarte bekleding gecombineerd met subtiele details in zilver- en staaltinten en een discreet logo vormen de essentie van moderne stijl.

De machines maken een geweldige indruk en zien er uiterst professioneel uit - ze zijn nog stabieler, veiliger en ergonomischer.

Het brede assortiment toestellen omvat toestellen voor kracht- en uithoudingsoefeningen, met en zonder gewicht, voor het vormen van verschillende spierpartijen. De toestellen hebben een nauwkeurige en ruime instelmogelijkheid. Hierdoor kunt u ze aanpassen aan de trainingsbehoeften van elke gebruiker.

De toestellen kunnen gemakkelijk met elkaar worden gecombineerd - zodat compacte en complete sets voor professionele oefeningen kunnen worden samengesteld. Dit is een uitstekende keuze voor wie dagelijks intensiever en geavanceerder traint.

Technische specificaties
lengte
119 cm
breed
123 cm
hoogte
211 cm
geldigmaking
4 niveaus,
hoogte min: 75 cm,
max. hoogte: 118 cm
Lange halter zekering
7 niveaus,
hoogte min: 73 cm,
Maximale hoogte: 155 cm
Gewicht
46 kg
Gewicht belasting
250 kg
Profil
50 x 50 x 2 mm
Materiaal
staal
Oppervlakteafwerking
Calitatea suprafeței
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel