HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Kuitmachine MP-U219 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Productcode:MP-U219-k1t4
Kuitmachine MP-U219 - Marbo Sport
Kuitmachine MP-U219 - Marbo Sport
Kuitmachine MP-U219 - Marbo Sport
Kuitmachine MP-U219 - Marbo Sport
Kuitmachine MP-U219 - Marbo Sport
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
2 522,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Kuitmachine met stapel MP-U219

Als je op zoek bent naar een kuitspiermachine met een modern ontwerp, een bewezen constructie en een storingsvrije werking - dan is dit het juiste apparaat voor jou!

Met onze jarenlange ervaring in het produceren van apparatuur voor commerciële sportscholen, zijn we erin geslaagd om een storingsvrij product te maken dat zelfs bij het meest moorddadige gebruik niet zal bezwijken.

In combinatie met het gebruik van ultramoderne plaat- en profielvormmachines hebben we een product gecreëerd dat nieuwe trends zet in het ontwerp van apparatuur in deze prijscategorie.

Ruimte voor voeten

Geprofileerde platforms met de juiste breedte zorgen ervoor dat je je kuitspieren maximaal kunt strekken tijdens het trainen. Voor de productie ervan hebben we dik plaatstaal gebruikt, wat een volledig veilige training garandeert.

Professionele afwerking

We hebben de Professionele uitrusting tot in de perfectie gepolijst! De bekleding heeft dubbele versteviging aan elke rand van het gestoffeerde element. Dit hebben we bereikt door gebruik te maken van dik, sterk Coats kerngaren in combinatie met duurzaam synthetisch leer. De rugleuning en zitelementen zijn gezet op een stevige plaat van #3 mm dikte.

De behuizing van de schoorsteen heeft een kunststof deksel, terwijl de schoorsteen zelf wordt afgeschermd door doorschijnende plexiglas panelen. Dankzij deze oplossing is de werking van de schoorsteen nog stiller en heeft de hele machine een esthetisch en opvallend uiterlijk.

Instelbare startpositie

De startpositie van de slede is verstelbaar in verschillende niveaus, zodat elke gebruiker de machine kan aanpassen aan zijn lichaamslengte. De MP-U219 is uitgerust met een snelspansysteem voor de kabels, waardoor je de machine met een enkele inbussleutel kunt verstellen!

Directe aanpassing

Let op ons nieuwe verstelsysteem. De hendel is verbonden met een pneumatische shunt, dus je hoeft niet van de machine af te komen om hem af te stellen. Trek gewoon de hendel omhoog, selecteer de startpositie van de slede en laat los. De machine is klaar om te beginnen met trainen.

Professionele lijn - apparatuur voor commercieel gebruik

Het beste wat een echte bodybuilder kan overkomen - Marbo Professional serie.

Apparatuur uit deze lijn heeft een conformiteitsverklaring volgens de PN-EN 957-4:2007 norm en kan gebruikt worden in commerciële en openbare sportscholen. Ervaar het plezier van trainen op de beste apparatuur op de markt! Klasse: S - Apparatuur ontworpen voor commercieel gebruik.

Om de veiligheid van uw klanten te garanderen, zijn onze toestellen door het European Quality Center getest op veiligheid en naleving van de geldende normen.

Het resultaat van deze tests zijn het Veiligheidscertificaat en het Top Security Certificaat, die we hebben ontvangen voor de apparatuur in de Professional lijn.

Technische specificaties
hoogte
180 cm
breed
76 cm
lengte
190 cm
Gewicht
machine 210 kg,
stapel 130 kg
Stapel
6 x 5 kg,
10 x 10 kg
Gewicht belasting
150 kg
Kleur bekleding
zwart
Kleur van het frame
antraciet metallic
Benodigde ruimte
1,44 m2
Type lading
gewichtsstapel
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel