HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Bankdrukken/Ruderzugmaschine MP-U211 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Productcode:MP-U211-k1t1
Bankdrukken/Ruderzugmaschine MP-U211 - Marbo Sport
Bankdrukken/Ruderzugmaschine MP-U211 - Marbo Sport
Bankdrukken/Ruderzugmaschine MP-U211 - Marbo Sport
Bankdrukken/Ruderzugmaschine MP-U211 - Marbo Sport
Bankdrukken/Ruderzugmaschine MP-U211 - Marbo Sport
Bankdrukken/Ruderzugmaschine MP-U211 - Marbo Sport
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
2 536,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Bankdrukken/Ruderzugmaschine

Ben je op zoek naar een machine die de functionaliteit van twee machines combineert: een bovenlift en een bodemlift, en die tegelijkertijd weinig ruimte inneemt? De MP-U211 boven- en bodemlift uit de nieuwe Professional lijn is precies dat. In de nieuwe MP-U211 lift hebben we een volledig herzien kabelgeleidingssysteem gebruikt, zodat je geen extra kabels hoeft aan te koppelen of te bevestigen om op de bovenste of onderste lift te trainen. In dit apparaat zijn beide instellingen permanent beschikbaar - pas gewoon de zitpositie aan met een polsbeweging en begin met je workout!

Met onze jarenlange ervaring in het produceren van apparatuur voor commerciële sportscholen, zijn we erin geslaagd om een storingsvrij product te maken dat zelfs niet bezwijkt onder het meest moorddadige gebruik. Dankzij het gebruik van ultramoderne profielvormmachines hebben we een product gecreëerd dat nieuwe trends zet in het ontwerp van apparatuur in deze prijscategorie. De set bestaat uit de MH-C001 lange stang en de MH-C103 stuurstang.

Bovenste en onderste lift

Dankzij de speciale plaatsing van de katrollen hoeven uw klanten niet na te denken over hoe ze een extra kabel moeten bevestigen om op de onderste lift te trainen. Met dit model zijn beide functies tegelijkertijd beschikbaar!

Verstelbare voeten

Tijdens de installatie van apparatuur in de sportschool stuitten we vaak op het probleem van ongelijke vloeren, waardoor de apparatuur niet stabiel kon worden geplaatst. Daarom hebben we de lift uitgerust met speciale voeten waarmee je de hoogte en helling kunt aanpassen. Met een dergelijke oplossing kun je het apparaat perfect waterpas zetten, waardoor het soepel werkt en het apparaat zelf 100% stabiel is.

Horizontale platforms

De lift is uitgerust met twee soorten platforms, die gemaakt zijn van dik, antislip golfplaat. Als je oefent met de plafondlift, gebruik dan de horizontale platforms, die zorgen voor een correcte positie tijdens het oefenen. Als je de bodemlift gebruikt, heb je platforms die in de juiste hoek zijn geplaatst. Ze garanderen dat je een veilige en stabiele positie kunt innemen.

Professionele afwerking

De lift is uitgerust met een stapel van 120 kg, bestaande uit de volgende staven: 8 x 5 kg, 8 x 10 kg. Met een dergelijke verdeling van de belasting kunnen zowel beginners als gevorderden op de lift trainen.

De behuizing van de schoorsteen heeft een kunststof deksel, terwijl de schoorsteen zelf wordt afgeschermd door doorschijnende plexiglas panelen. Dankzij deze oplossing is de werking van de schoorsteen nog stiller en heeft de hele machine een esthetisch en opvallend uiterlijk.

De kers op de taart in het ontwerp van de nieuwe MP-U211 is een rubberen plank, waarop je de handgreep kunt leggen na het voltooien van je training op de onderste lift.

Geen hangende stang meer die tegen het liftframe stoot!

Twee stangen inbegrepen

Er zijn twee oefenstangen toegevoegd aan de lift. De eerste is de 120 cm lange MH-C001 stang. De tweede is de MH-C103 stuurstang.

Regelsysteem

De MP-U211 lift heeft tot vier niveaus van asverstelling, waardoor je de machine perfect kunt afstellen op jouw behoeften. De aanpassing wordt uitgevoerd met behulp van de roodgekleurde, praktische veerpen. Dankzij deze veerpen krijg je een voorheen onbereikbaar comfort en eenvoudige afstelling. Vergeet metalen splitpennen, knoppen en zeilringen. Nu ben je nog maar één handbeweging verwijderd van het instellen van de optimale trainingspositie!

Professionele lijn - apparatuur voor commercieel gebruik

Het beste wat een echte bodybuilder kan overkomen - Marbo Professional serie.

Apparatuur uit deze lijn heeft een conformiteitsverklaring volgens de PN-EN 957-4:2007 norm en kan gebruikt worden in commerciële en openbare sportscholen. Ervaar het plezier van trainen op de beste apparatuur op de markt! Klasse: S - Apparatuur ontworpen voor commercieel gebruik.

Om de veiligheid van uw klanten te garanderen, zijn onze toestellen door het European Quality Center getest op veiligheid en naleving van de geldende normen.

Het resultaat van deze tests zijn het Veiligheidscertificaat en het Top Security Certificaat, die we hebben ontvangen voor de apparatuur in de Professional lijn.

Technische specificaties
hoogte
237 cm
breed
76 cm
lengte
200 cm
Gewicht
Lat pull 195 kg,
stapel van 120 kg
Stapel
8 x 5 kg,
8 x 10 kg
Rol aanpassing
3 posities
Stoelverstelling
2 posities
Gewicht belasting
150 kg
Benodigde ruimte
2,40 m2
Profil
80 x 40 x 3 mm,
120 x 60 x 3 mm
Vrij
grip MH-C001 ,
paal MH-C103
Kleur bekleding
marron
Kleur van het frame
antraciet metallic
Type lading
gewichtsstapel
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel