HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Chest fly MP-U227 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Productcode:MP-U227-k1t1
Chest fly MP-U227 - Marbo Sport
Chest fly MP-U227 - Marbo Sport
Chest fly MP-U227 - Marbo Sport
Chest fly MP-U227 - Marbo Sport
Chest fly MP-U227 - Marbo Sport
status_iconPer direct beschikbaar, laatste stuk over. Haast je!%d
2 522,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Betrouwbare apparatuur waarmee je ook thuis interessante workouts kunt doen, is de droom van veel sporters. In de lijst van dergelijke apparaten kun je de Vlindermachine voor borst MP-U227 opnemen!

Wat is de MP-U227?

Allereerst is het een professioneel apparaat waarmee je je borst kunt trainen. Dankzij dit apparaat kun je onder andere stretches uitvoeren. Het is een leider onder de toestellen, die zelfs bij intensief gebruik aan de verwachtingen zal voldoen.

Wat zijn de voordelen van de MP-U227?

Trainen op dit apparaat is in de eerste plaats een weldaad voor ons lichaam. Elke training zorgt voor een betere stofwisseling, een betere concentratie of een goed effect op onze conditie. Bovendien stelt dit apparaat ons in staat om onze borstkas te vergroten. De machine biedt een enorm scala aan mogelijkheden voor degenen die voor dit product kiezen, dat veel voordelen heeft.

 • Zetelaanpassing,
 • aanpassing van de startpositie van de armen,
 • de mogelijkheid om de training aan te passen, zodat zowel beginners als gevorderden de machine kunnen gebruiken,
 • 160 kg stapel, bestaande uit 16 staven,
 • verstelbare met schuim bedekte handgrepen,
 • 80 × 40 mm profielen met een wand van 3 mm - dit ontwerp maakt de machine duurzamer,
 • professionele afwerking, voor een rustige training,
 • modern ontwerp,
 • 150-kilogram lading,
 • bekleding die niet verslechtert bij juist gebruik

Na vele jaren ervaring is het bedrijf zich terdege bewust van de verwachtingen en behoeften van zijn klanten. Daarom is het apparaat in elk opzicht verfijnd en gemaakt van producten van de hoogste kwaliteit. Hierdoor gaat het apparaat lang mee, of het nu in de sportschool of thuis staat. Het apparaat kan door iedereen worden gebruikt, van beginner tot gevorderde, en dat komt allemaal door de instelbaarheid en de verschillende gewichten.

Professionele lijn - apparatuur voor commercieel gebruik

Het beste wat een echte bodybuilder kan overkomen - Marbo Professional serie.

Apparatuur uit deze lijn heeft een conformiteitsverklaring volgens de PN-EN 957-4:2007 norm en kan gebruikt worden in commerciële en openbare sportscholen. Ervaar het plezier van trainen op de beste apparatuur op de markt! Klasse: S - Apparatuur ontworpen voor commercieel gebruik.

Om de veiligheid van uw klanten te garanderen, zijn onze toestellen door het European Quality Center getest op veiligheid en naleving van de geldende normen.

Het resultaat van deze tests zijn het Veiligheidscertificaat en het Top Security Certificaat, die we hebben ontvangen voor de apparatuur in de Professional lijn.

Technische specificaties
hoogte
180 cm
breed
100 cm
lengte
140 cm
Afstand tussen de handvatten
100-180 cm
Gewicht
machine 190 kg,
stapel van 160 kg
Stapel
16 x 10 kg
Stoelverstelling
4 posities
Gewicht belasting
150 kg
Benodigde ruimte
1,4 m2
Profil
80 x 40 x 3 mm,
120 x 60 x 3 mm
Type lading
gewichtsstapel
Kleur bekleding
marron
Kleur van het frame
antraciet metallic
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel