HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

2-in-1 Buikspier/Rugverlenging MP-U220 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Productcode:MP-U220-k1t1
2-in-1 Buikspier/Rugverlenging MP-U220 - Marbo Sport
2-in-1 Buikspier/Rugverlenging MP-U220 - Marbo Sport
2-in-1 Buikspier/Rugverlenging MP-U220 - Marbo Sport
2-in-1 Buikspier/Rugverlenging MP-U220 - Marbo Sport
2-in-1 Buikspier/Rugverlenging MP-U220 - Marbo Sport
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
2 882,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

2-in-1 Buikspier/Rugverlenging MP-U220

Als je op zoek bent naar absoluut compromisloze oplossingen, als je apparatuur nodig hebt die aan de meest veeleisende eisen voldoet en tegelijkertijd geen fortuin kost, dan is ons aanbod echt iets voor jou!

Met onze nieuwste rugmachine met stapel MP-U220 kun je de rugspieren uitgebreid trainen. Hij is gemaakt van vierkante profielen van 100x50x3 mm en 80x40x3 mm. De machine is uitgerust met een indrukwekkende stapel bestaande uit 10 staven van 10 kg, wat een totale belasting van 100 kg oplevert! Met een dergelijk gewicht kunnen zowel beginners als gevorderden trainen.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de productie van apparatuur voor commerciële sportscholen, zijn we erin geslaagd een storingsvrij product te maken dat zelfs niet bezwijkt onder de meest moorddadige exploitatie. In combinatie met het gebruik van ultramoderne plaat- en profielvormmachines hebben we een product gecreëerd dat nieuwe trends zet in het ontwerp van apparatuur in deze prijscategorie.

Uitbreidbare stapel

We hebben de MP-U220 uitgerust met een 100 kg stapel die bestaat uit 10 staven van elk 10 kg. Dit is natuurlijk de standaardmaat, die je naar wens kunt uitbreiden tot 160 kg. De stapelbehuizing heeft een kunststof deksel, terwijl de stapel zelf wordt afgeschermd door doorschijnende plexiglas panelen. Dankzij deze oplossing is de werking van de stapel nog stiller en heeft de hele machine een esthetisch en opvallend uiterlijk.

Pneumatische aandrijvingen

Dankzij de pneumatische actuators die in de machine worden gebruikt om de positie van de armen en rollen aan te passen, is het aanpassen van de machine aan de lengte van de gebruiker eenvoudig en zeer intuïtief. Om de optimale positie voor je training te kiezen, hoef je alleen maar aan de pneumatische pin te trekken, de hendel bij de rollen vast te pakken en de gewenste positie in te stellen. Dat is het, u kunt veilig beginnen met uw training.

Snel kabelspansysteem

De MP-U220 machine is uitgerust met een innovatief systeem waarmee je de kabel in de machine nauwkeurig kunt spannen met één enkele toets. Deze oplossing stelt je in staat om de vertraging in de werking van de machine praktisch tot nul te reduceren. Dit betekent dat het werk van de stapel al plaatsvindt bij de meest delicate beweging van de arm.

Professionele lijn - apparatuur voor commercieel gebruik

Het beste wat een echte bodybuilder kan overkomen - Marbo Professional serie.

Apparatuur uit deze lijn heeft een conformiteitsverklaring volgens de PN-EN 957-4:2007 norm en kan gebruikt worden in commerciële en openbare sportscholen. Ervaar het plezier van trainen op de beste apparatuur op de markt! Klasse: S - Apparatuur ontworpen voor commercieel gebruik.

Om de veiligheid van uw klanten te garanderen, zijn onze toestellen door het European Quality Center getest op veiligheid en naleving van de geldende normen.

Het resultaat van deze tests zijn het Veiligheidscertificaat en het Top Security Certificaat, die we hebben ontvangen voor de apparatuur in de Professional lijn.

Technische specificaties
hoogte
173 cm
breed
119 cm
lengte
102 cm
Gewicht
machine 190 kg,
stapel van 100 kg
Stapel
10 x 10 kg
Gewicht belasting
150 kg
Kleur bekleding
marron
Kleur van het frame
antraciet metallic
Benodigde ruimte
1,22 m2
Type lading
gewichtsstapel
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel