HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Beenverlenging / Beenkrul MP-U216 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Productcode:MP-U216-k1t4
Beenverlenging / Beenkrul MP-U216 - Marbo Sport
Beenverlenging / Beenkrul MP-U216 - Marbo Sport
Beenverlenging / Beenkrul MP-U216 - Marbo Sport
Beenverlenging / Beenkrul MP-U216 - Marbo Sport
Beenverlenging / Beenkrul MP-U216 - Marbo Sport
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
2 882,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Beenverlenging / Beenkrul

Als je op zoek bent naar absoluut compromisloze oplossingen, je hebt apparatuur nodig die aan de strengste eisen voldoet en tegelijkertijd geen fortuin kost, dan is ons aanbod echt iets voor jou! We weten heel goed dat elke vierkante centimeter in uw fitnessclub goud waard is. Daarom hebben we besloten om twee toestellen in één te combineren. We stellen je graag voor aan ons nieuwste product, een toestel met twee functies waarmee je je biceps en quadriceps dijspieren kunt trainen MP-U216.

Uitgebreid verstelsysteem

TDe machine heeft de volgende verstelsystemen: 12 niveaus voor het verstellen van de armpositie, 8 niveaus voor het verstellen van de onderste rol, 5 niveaus voor het verstellen van de bovenste rol en 4 niveaus voor het verstellen van de rugleuningpositie. Let op het systeem dat wordt gebruikt om de positie van de rugleuning te verstellen. De hendel is verbonden met een pneumatische spindel, dus je hoeft niet van de machine af te komen om hem te verstellen. Je hoeft alleen maar de hendel omhoog te trekken, de rugleuning naar voren of naar achteren te bewegen en los te laten. Zo'n uitgebreid verstelsysteem van de machine garandeert gemak, veiligheid en volledig trainingscomfort voor elk van je klanten.

Verbeteringssysteem voor kabelspanning

Als je in een sportschool werkt, weet je maar al te goed dat de metalen kabels na verloop van tijd uitrekken. Vergeet het hele apparaat uit elkaar te halen om het te rekken. We hebben het MP-U216 toestel uitgerust met een innovatief systeem om de spanning van het snoer te verbeteren. Draai gewoon de 3 klemmen los en gebruik de ingebouwde schroef om het snoer aan te spannen. Nog nooit was het onderhoud van je machine zo kinderspel!

Professionele afwerking

De behuizing van de schoorsteen heeft een plastic deksel, terwijl de schoorsteen zelf bedekt is met doorschijnende plexiglas panelen. Dankzij deze oplossing is de werking van de schoorsteen nog stiller en ziet de hele machine er esthetisch en opvallend uit.

Pneumatische aandrijvingen

Dankzij het gebruik van pneumatische actuators in de machine voor het aanpassen van de positie van de armen en rollen, is het aanpassen van de machine aan de lengte van de gebruiker eenvoudig en zeer intuïtief. Om de optimale positie voor uw training te kiezen, trekt u gewoon aan de pneumatische pin, pakt u de hendel bij de roller en stelt u de gewenste positie in. Dat is het - u kunt veilig beginnen met uw training.

Professionele lijn - apparatuur voor commercieel gebruik

Het beste wat een echte bodybuilder kan overkomen - Marbo Professional serie.

Apparatuur uit deze lijn heeft een conformiteitsverklaring volgens de PN-EN 957-4:2007 norm en kan gebruikt worden in commerciële en openbare sportscholen. Ervaar het plezier van trainen op de beste apparatuur op de markt! Klasse: S - Apparatuur ontworpen voor commercieel gebruik.

Om de veiligheid van uw klanten te garanderen, zijn onze toestellen door het European Quality Center getest op veiligheid en naleving van de geldende normen.

Het resultaat van deze tests zijn het Veiligheidscertificaat en het Top Security Certificaat, die we hebben ontvangen voor de apparatuur in de Professional lijn.

Technische specificaties
hoogte
175 cm
breed
106 cm
lengte
147 cm
Gewicht
machine 200 kg,
stapel van 160 kg
Stapel
16 x 10 kg
Gewicht belasting
150 kg
Arm aanpassing
12 posities
Rol aanpassing
5 posities
Benodigde ruimte
1,56 m2
Type lading
gewichtsstapel
Kleur van het frame
antraciet metallic
Kleur bekleding
zwart
Rugleuningverstelling
4 niveaus
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel