HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Pull-up Dip Machine met Steun MP-U231 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Productcode:MP-U231-k1t1
Pull-up Dip Machine met Steun MP-U231 - Marbo Sport
Pull-up Dip Machine met Steun MP-U231 - Marbo Sport
Pull-up Dip Machine met Steun MP-U231 - Marbo Sport
Pull-up Dip Machine met Steun MP-U231 - Marbo Sport
Pull-up Dip Machine met Steun MP-U231 - Marbo Sport
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
2 522,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Pull-up Dip Machine

Als je op zoek bent naar absoluut compromisloze oplossingen, je hebt apparatuur nodig die aan de strengste eisen voldoet en tegelijkertijd geen fortuin kost - dan is het aanbod van Marbo-Sport echt iets voor jou!

Professionele pull-up machine met power assist MP-U231, is een gespecialiseerd apparaat voor het trainen van de spieren van de armen en rug. Dankzij de booster kan iedereen erop trainen, of het nu een tengere vrouw of een sterk gebouwde man is, en dankzij het hogere aantal herhalingen dat de gebruiker kan uitvoeren, is de training nog efficiënter..

Met onze jarenlange ervaring in het produceren van apparatuur voor commerciële sportscholen, zijn we erin geslaagd om een storingsvrij product te maken dat zelfs niet bezwijkt onder het meest moorddadige gebruik. In combinatie met het gebruik van ultramoderne plaat- en profielvormmachines hebben we een product gecreëerd dat nieuwe trends zet in het ontwerp van apparatuur in deze prijscategorie.

Ondersteuning tijdens de training

De werking van het apparaat is gebaseerd op het principe van contragewicht. Hierdoor kun je het aantal pull-ups aan de stang verhogen en de efficiëntie van de training verbeteren. Hoe meer gewicht je op de stapel legt, hoe gemakkelijker het is om jezelf omhoog te trekken. Kortom, de machine stelt je in staat om het gewicht dat je optrekt (je eigen gewicht dus) geleidelijk te verminderen.

Stapel van 100 kg

De MP-U231 machine is uitgerust met een 100 kg stapel die bestaat uit 10 staven die elk 10 kg wegen.

Professionele afwerking

In de nieuwe editie van de professionele serie heeft de behuizing van de schoorsteen een kunststof deksel, terwijl de schoorsteen zelf wordt afgeschermd door doorschijnende plexiglas panelen. Dankzij deze oplossing is de werking van de stapelaar nog stiller en heeft de hele machine een esthetisch en opvallend uiterlijk.

Gemakkelijke toegang

Om het voor jou gemakkelijker te maken om bij de leuning te komen, hebben we twee praktische voetjes gebruikt. De maat is zorgvuldig gekozen en is 32x17 cm. Ze zijn dus groot genoeg om je voet stevig te ondersteunen en tegelijkertijd discreet genoeg zodat het risico dat je voet er tijdens de training aan blijft haken en pijnlijke kneuzingen oploopt minimaal is. Een garantie voor de stevigheid en veiligheid van de voeten is het gebruik van golfplaat voor de vervaardiging met een dikte van maar liefst 5 millimeter.

Professional line - equipment for commercial use

The best thing that can happen to a real bodybuilder - Marbo Professional series.

Equipment from this line has a declaration of conformity to the PN-EN 957-4:2007 standard and can be used in commercial and public gyms. Experience the pleasure of exercising on the best equipment on the market! Class: S - Equipment designed for commercial use.

To ensure the safety of your customers, our equipment has been tested for safety and compliance with applicable standards by the European Quality Center.

The result of these tests, are the Safety Certificate and Top Security Certificate, which we received for the equipment in the Professional line.

Technische specificaties
hoogte
231 cm
breed
126 cm
lengte
105 cm
Gewicht
machine 167 kg,
stapel van 100 kg
Stapel
10 x 10 kg
Gewicht belasting
150 kg
Kleur bekleding
marron
Kleur van het frame
antraciet metallic
Benodigde ruimte
1,33 m2
Type lading
gewichtsstapel
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel