HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

UR-U023 2.0 adductor machine - UpForm

Fabrikant:UpForm
Serie:R-line
Productcode:UR-U023-k2t4 2.0
UR-U023 2.0 adductor machine - UpForm
UR-U023 2.0 adductor machine - UpForm
UR-U023 2.0 adductor machine - UpForm
UR-U023 2.0 adductor machine - UpForm
UR-U023 2.0 adductor machine - UpForm
UR-U023 2.0 adductor machine - UpForm
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
4 048,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:4 025,00 €Normale prijs:4 600,00 € -12%
4 600,00 €
4 048,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

De UR-U023 machine van het merk UpForm is ontworpen voor het trainen van de adductoren van de dijen. Het is een hit voor iedereen die de onderste spierzones van zijn lichaam wil versterken.

De adductoren van de dijen zijn spieren die in het dagelijks leven zelden worden geactiveerd, dus is het zinvol om een professionele machine te gebruiken om hun conditie te verbeteren.

De adductoren van het dijbeen bestaan uit vijf spieren in het middelste deel van het dijbeen: de kamspier, de m. gracilis, de lange adductor, de korte adductor en de grote adductor. Ze zijn verantwoordelijk voor het goed functioneren van het hele bewegingsapparaat. Ze verbeteren de lichaamsbalans en de juiste beweging van de onderste ledematen.

Met het UR-U023 toestel slank je je benen af en verbrand je overtollig vetweefsel en versterk je de dijspieren, waarvan de goede conditie het risico op blessures aan het kniegewricht vermindert.

Aanpassing van de hellingshoek - 3 niveaus

Met de eenvoudige 3-traps instelling van de onderarmen van het apparaat kun je zelf bepalen vanuit welke startpositie je de workout wilt uitvoeren. Je kunt de armen wijd instellen of de spreidingshoek verkleinen, afhankelijk van je vermogen en stretch.

Anti-slip handgrepen

De anti-slip handgrepen aan beide zijden van de zitting zorgen voor een stabiele positie tijdens de oefeningen.

Gewichtsverandering via de gewichtstapel

De gewichtstapel van het UR-U023 station bestaat uit 12 platen die elk 7,5 kg wegen. Door gebruik te maken van de gewichtstapel kan de gewichtsbelasting snel, eenvoudig en gemakkelijk worden aangepast aan het trainingsniveau zonder van de machine af te hoeven stappen. Het maximale gewicht is 120 kg.

Elegant ontwerp

Innovatie en elegantie vormen samen een tijdloos design voor de producten uit de R-Line serie van het merk UpForm. Over elke stap is zorgvuldig nagedacht, van planning tot productie, om uiteindelijk een product van de hoogste kwaliteit te kunnen bieden.

Robuuste geperforeerde bekleding

De zwarte bekleding is gemaakt van een robuust materiaal dat zweet- en slijtvast is. De perforatie zorgt voor voldoende ventilatie en verbetert de vochtafvoer, waardoor de pad zelfs tijdens intensieve training fris en droog blijft.

Stevige constructie

De constructie van het product is zwart gepoedercoat. Er zijn massieve profielen met een dikte van 3 mm gebruikt om de stabiliteit van de hele constructie te garanderen.

Technische specificaties
lengte
171,9 cm
breed
123,1 cm
hoogte
147,1 cm
Gewicht
230 kg
Stapel
12 x 7,5 kg
Gewicht belasting
120 kg
regulatie
3 posities
Profil
125 x 60 x 3 mm,
pijp 60,3 x 3,2 mm
Materiaal
staal
Oppervlakteafwerking
Poeder coating
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
pixel