HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Horizontale beenpers UR-U022 - UpForm

Fabrikant:UpForm
Serie:R-line
Productcode:UR-U022-k2t4 2.0
Horizontale beenpers UR-U022 - UpForm
Horizontale beenpers UR-U022 - UpForm
Horizontale beenpers UR-U022 - UpForm
Horizontale beenpers UR-U022 - UpForm
Horizontale beenpers UR-U022 - UpForm
Horizontale beenpers UR-U022 - UpForm
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
5 001,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:4 973,00 €Normale prijs:5 683,00 € -12%
5 683,00 €
5 001,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Horizontale beenpers UR-U022 - UpForm

Het UR-U022 trainingsstation van UpForm is een innovatief apparaat voor professionele beentraining. Op deze machine kun je oefeningen doen die zowel de kniegewrichten als een aantal lagere spiergroepen aanspreken en zo je welzijn en correcte houding beïnvloeden.

De oefeningen op de leg press zijn vooral geschikt als je wilt werken aan spieren zoals de quadriceps, bilspieren, hamstrings, adductoren en abductoren.

De sleutel tot succes bij het trainen van het onderlichaam ligt in het activeren van de functionele spieren die verantwoordelijk zijn voor, onder andere, een correcte houding, het bewaren van evenwicht en het beschermen van de wervelkolom - dus het is de moeite waard om aandacht te besteden aan hun ontwikkeling.

Het gebruiksgemak en de veiligheid van de leg press maken het een onmisbaar apparaat, niet alleen bij alledaagse beentraining, maar ook tijdens het revalidatieproces voor mensen die na een blessure hun vorm en prestaties willen hervinden.

De UR-U022 horizontale beenpers is ook ideaal voor plyometrische oefeningen, die helpen om de dynamiek van bewegingen en spierkracht te vergroten.

De gewichtstapel (aan de zijkant geplaatst)

De leg press is ontworpen voor maximale veiligheid en comfort tijdens de training. Daarom is de gewichtstapel aan de zijkant van het apparaat geplaatst en niet recht tegenover de persoon die traint. Deze oplossing vermindert het risico op letsel en verhoogt tegelijkertijd het comfort. Je hoeft niet van het apparaat af te komen om het gewicht te verwisselen - dit kan eenvoudig vanaf de stoel.

Trainen op de horizontale leg press is minder belastend en blessuregevoeliger dan squats. Met een professionele en veilige machine zoals de UR-U022 horizontale leg press is trainen technisch eenvoudiger.

Het UR-U022 station is veilig omdat het gewichtsblok aan de zijkant van de machine is geplaatst zodat het gewicht niet op de persoon drukt die traint, zoals bij de meeste machines van dit type het geval is. Deze oplossing vermindert het risico op blauwe plekken en letsel tijdens de training aanzienlijk, zodat beginners en mensen tijdens de revalidatie de leg press veilig kunnen gebruiken.

Gewichtswissel via de gewichtstapel

De gewichtstapel van het UR-U022 station bestaat uit 16 platen die elk 7,5 kg wegen. Op elke plaat zit een sticker die het gewicht in kilogram en pond aangeeft. Door het gewichtsblok te gebruiken, kan de gewichtsbelasting snel, eenvoudig en gemakkelijk worden aangepast aan het trainingsniveau. Het maximale gewicht is 120 kg.

Verstelling van de stoelleuning

Met het 4-traps verstelsysteem kan de afstand tussen de zitting en de platforms worden aangepast. Hierdoor kun je de machine aanpassen aan je eigen lengte, wat de efficiëntie van de beentraining verhoogt.

Robuuste geperforeerde bekleding

De zwarte bekleding is gemaakt van een robuust materiaal dat zweet- en slijtvast is. De perforatie zorgt voor voldoende ventilatie en verbetert de vochtafvoer, waardoor de pad fris en droog blijft, zelfs tijdens intensieve training.

Stevige constructie

De constructie van het product is zwart gepoedercoat. Er zijn massieve profielen met een dikte van 3 mm gebruikt om de stabiliteit van de hele constructie te garanderen.

Elegant ontwerp

Innovatie en elegantie vormen samen een tijdloos design voor de producten uit de R-Line serie van het merk UpForm. Over elke stap is zorgvuldig nagedacht, van planning tot productie, om uiteindelijk een product van de hoogste kwaliteit te kunnen bieden.

Technische specificaties
hoogte
147,1 cm
breed
100 cm
lengte
191,3 cm
Gewicht
334 kg
Profil
125 x 60 x 3 mm,
pijp 60,3 x 3,2 mm
Stapel
16 x 7,5 kg
Gewicht belasting
120 kg
regulatie
4 artikelen
Materiaal
staal
Oppervlakteafwerking
Poeder coating
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
pixel