HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Multilevel halterstatieven (2 stuks) met ondersteuning MS-S108 2.0 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Semi-Pro
Productcode:MS-S108 2.0
Multilevel halterstatieven (2 stuks) met ondersteuning MS-S108 2.0 - Marbo Sport
Multilevel halterstatieven (2 stuks) met ondersteuning MS-S108 2.0 - Marbo Sport
Multilevel halterstatieven (2 stuks) met ondersteuning MS-S108 2.0 - Marbo Sport
Multilevel halterstatieven (2 stuks) met ondersteuning MS-S108 2.0 - Marbo Sport
Multilevel halterstatieven (2 stuks) met ondersteuning MS-S108 2.0 - Marbo Sport
Multilevel halterstatieven (2 stuks) met ondersteuning MS-S108 2.0 - Marbo Sport
Multilevel halterstatieven (2 stuks) met ondersteuning MS-S108 2.0 - Marbo Sport
Multilevel halterstatieven (2 stuks) met ondersteuning MS-S108 2.0 - Marbo Sport
Model:
MS-S108 2.0
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
150,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:149,00 €Normale prijs:169,90 € -12%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Trainen met barbells is een belangrijk onderdeel van je training? Als je jezelf een goede training geeft (letterlijk en figuurlijk), zorg dan voor je veiligheid en comfort. Goede halterrekken zijn essentieel.

Ontdek de mogelijkheden van de MS108 2.0 halterrekken met beveiliging. Dit is de nieuwe versie van het ontwerp waar onze klanten van zijn gaan houden. Nog stabieler, veiliger en functioneler.

Deze halterrekken:

 • Ze maken indruk door hun kwaliteit van afwerking - dat merk je aan elk detail. Niet alleen bij de eerste training, maar ook na vele jaren,
 • zorgen voor maximale stabiliteit, robuustheid en veiligheid,
 • hebben een groot bereik van barbell hoogte instelling,
 • zijn bovendien uitgerust met dip bars - deze oefeningen zullen uw training in uw home gym verrijken.

Kies voor nog meer opties en oefen op de manier die u wilt!

Hoogteverstelling van de stands - stappen van 5 cm.

U kunt de hoogte van de statieven instellen tussen 103-163 cm. Hierdoor kunt u oefeningen met barbells in verschillende posities uitvoeren.

Zorg ervoor dat je comfortabel zit, niet alleen bij het bankdrukken, maar ook bij andere onderdelen van je training. Geen compromissen.

Extra beveiliging - maximale veiligheid

Bij barbell pressing is veiligheid het sleutelwoord. Daarom zijn onze halterrekken uitgerust met een slim belay systeem.

De geoptimaliseerde vorm van de extra haken op de grip betekent dat u geen problemen zult hebben met het weggooien ervan, zelfs als u problemen heeft met het indrukken van de halterstang.

Ingebouwde leuningen voor dips - en je kunt meer!

Diprails zijn de absolute HIT van deze halterrekken. Het gebruik ervan betekent dat je nog meer oefeningen voor je borst- en tricepsspieren kunt uitvoeren, op één apparaat.

Stevige dip handrails met ergonomische, anti-slip grepen stellen je in staat om zelfs zeer intensieve push-ups met pull-ups uit te voeren in een stabiele, veilige omgeving.

Laadstangen - betere organisatie van de uitrusting en volledige stabiliteit

De rekken zijn voorzien van stangen waarin u extra gewichten kunt opbergen. Voor u een gemak omdat u er geen extra ruimte voor hoeft te vinden. Maar dat is nog niet alles!

Door de lading op de standaard te plaatsen, verhoogt u de stabiliteit ervan. en daarmee het comfort en de veiligheid van je training Dit is een goede optie als je een sessie zware gewichten of dips in het vooruitzicht hebt.

Voeten van versterkt rubber - geen beschadiging van de vloer

Oefen met de halter waar u comfortabel bent zonder bang te zijn dat u krassen op de vloer maakt. Voeten met versterkt rubber verhogen niet alleen de stabiliteit van de statieven, maar beschermen de vloer ook tegen mechanische schade.

Maakt u zich geen zorgen - u zult zelfs het meest exclusieve parket of tegels met een delicate glanzende afwerking niet bekrassen.

Semi-Pro 2.0 serie - de nieuwe generatie bestsellers

Semi-Pro 2.0 is de nieuwe serie apparatuur en accessoires van Marbo Sport, ontworpen voor gevorderde thuisgebruikers.

Dit is een nieuwe editie van de cultus Semi-Pro serie, in een opgefriste en verbeterde versie. De bekende kwaliteit, ergonomie en stabiliteit hebben een nieuw design gekregen. Elegante zwarte bekleding gecombineerd met subtiele zilver- en staalkleurige details en een discreet logo vormen de essentie van moderne stijl.

De machines maken een geweldige indruk en zien er uiterst professioneel uit - ze zijn nog stabieler, veiliger en ergonomischer.

Het uitgebreide assortiment machines omvat apparatuur voor kracht- en uithoudingsoefeningen, met en zonder gewichten, waarbij verschillende spiergebieden worden gevormd. De machines hebben een nauwkeurig en breed verstelbereik. Hierdoor kunnen ze worden aangepast aan de trainingsbehoeften van elke gebruiker.

De toestellen kunnen gemakkelijk met elkaar worden gecombineerd - om compacte en complete sets voor professionele oefeningen te creëren. Dit is een uitstekende keuze voor wie dagelijks intensiever en geavanceerder traint.

Technische specificaties
hoogte
min. 103 cm,
maks. 163 cm
breed
45 cm
lengte
54 cm
Gewicht
2 x 10 kg
Ruimte voor halterschijven
2 szt.,
Diameter 25 mm,
lengte 21 cm
Gewicht belasting
300 kg
Profil
50 x 50 x 2 mm
Materiaal
staal
Oppervlakteafwerking
Poeder coating
Type halterrek
Snee
Model
MS-S108 2.0
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel