HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Combinatiestatieven met beveiliging MS-S104 2.0 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Semi-Pro
Productcode:MS-S104 2.0
Combinatiestatieven met beveiliging MS-S104 2.0 - Marbo Sport
Combinatiestatieven met beveiliging MS-S104 2.0 - Marbo Sport
Combinatiestatieven met beveiliging MS-S104 2.0 - Marbo Sport
Combinatiestatieven met beveiliging MS-S104 2.0 - Marbo Sport
Combinatiestatieven met beveiliging MS-S104 2.0 - Marbo Sport
Combinatiestatieven met beveiliging MS-S104 2.0 - Marbo Sport
Model:
MS-S104 2.0
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
251,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:249,00 €Normale prijs:285,00 € -12%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Koop goedkoper als set

493,00 €
434,00 €
Sla11.97% (59,00 €)
Bekijk set

Set MS2_2.0 | Dubbelzijdige bank + verstelbare steunen - Marbo Sport

Combinatiestatieven MS-S104 2.0 van Marbo Sport is een verbeterde versie van het cultaccessoire voor liefhebbers van halteroefeningen.

Dankzij dit ontwerp kunt u comfortabel en veilig algemene trainingen met een last uitvoeren - zoals deadlifts op rechte benen, pull-ups met een halter op de rug of het heffen van onderarmen terwijl u in een brede onderhandse greep staat. Met extra handgrepen kunt u ook dips oefenen.

Deze combinatierekken met assistentie onderscheiden zich door:

 • hoogwaardige afwerking - de versterkte stalen constructie garandeert stabiliteit en veiligheid, zelfs bij intensieve training met zwaardere lasten;
 • ruim verstelbaar in hoogte en afstand – het maakt de training comfortabel en afgestemd op de behoeften van de sporter;
 • betrouwbare beveiliging – stelt u in staat een reeks herhalingen met de halter veilig te beginnen en de stang efficiënt neer te leggen, zelfs als u er niet in slaagt de volledige beweging uit te voeren.;
 • de mogelijkheid om gewicht op te slaan – op de 2 stabiele stangen kunt u uw lading veilig plaatsen.

Het is een multifunctioneel accessoire waarmee u ook thuis een professionele training kunt uitvoeren.

Hoogteverstelling in stappen van 10 cm

Verander gemakkelijk de hoogte van de statieven - afhankelijk van uw lengte en het soort oefening dat u doet. De dubbele beveiliging voorkomt dat ze van positie veranderen - zelfs bij zware belasting.

Ingebouwde leuningen voor dips

Versterk je triceps, borstspieren en schouderspieren door zogenaamde Zweedse push-ups uit te voeren. De stands zijn uitgerust met ergonomische leuningen voor deze training. Eén ontwerp - vele mogelijkheden!

Bijstand - veiligheid tijdens de oefening

leg de halter neer, ook wanneer de sporter niet in staat is een volledige beweging met de halter uit te voeren. Dit maakt de training veiliger en comfortabeler.

2x gewichtsopbergstang

Berg extra halterschijven handig op om ze efficiënt te verwisselen tijdens uw training en bespaar ruimte in uw home gym. Zo verhoogt u de veiligheid van het opbergen van zware accessoires en houdt u de boel gemakkelijker opgeruimd.

Verstelbare afstand

Door de verstelbare afstand kunnen handgrepen van verschillende lengte worden gebruikt - zonder dat extra accessoires moeten worden aangeschaft. Dit maakt de rekken nog functioneler.

Zeer stabiele constructie /strong>

De combinatie van de statieven in één structuur verhoogt de stabiliteit ervan. Dit vertaalt zich in een veilige training, zelfs op gevorderd niveau.

Rubber voeten

De rubberen voetjes voorkomen krassen op de vloer tijdens uw training. Ze zorgen ervoor dat u zonder risico kunt trainen in uw thuisruimte - zoals op parket, panelen, tapijt of tegels.

De vloer wordt niet beschadigd en de structuur zal niet gaan schuiven onder zware belasting.

Semi-Pro 2.0 serie - de nieuwe generatie bestsellers

Semi-Pro 2.0 is de nieuwe serie apparatuur en accessoires van Marbo Sport, ontworpen voor gevorderde thuisgebruikers.

Dit is een nieuwe editie van de cultus Semi-Pro serie, in een opgefriste en verbeterde versie. De bekende kwaliteit, ergonomie en stabiliteit hebben een nieuw design gekregen. Elegante zwarte bekleding gecombineerd met subtiele zilver- en staalkleurige details en een discreet logo vormen de essentie van moderne stijl.

De machines maken een geweldige indruk en zien er uiterst professioneel uit - ze zijn nog stabieler, veiliger en ergonomischer.

Het uitgebreide assortiment machines omvat apparatuur voor kracht- en uithoudingsoefeningen, met en zonder gewichten, waarbij verschillende spiergebieden worden gevormd. De machines hebben een nauwkeurig en breed verstelbereik. Hierdoor kunnen ze worden aangepast aan de trainingsbehoeften van elke gebruiker.

De toestellen kunnen gemakkelijk met elkaar worden gecombineerd - om compacte en complete sets voor professionele oefeningen te creëren. Dit is een uitstekende keuze voor wie dagelijks intensiever en geavanceerder traint.

Technische specificaties
hoogte
maks. 152 cm,
min. 92 cm
breed
maks. 160 cm,
min. 117 cm
lengte
110 cm
geldigmaking
hoogte min: 58 cm,
max. hoogte: 88 cm
Aanpassing van de afstand
5 niveaus,
72 cm , 83 cm, 94 cm, 104cm, 114cm
Hoogte aanpassing
rekken: 7 niveaus,
beveiliging: 7 niveaus
Gewicht
35 kg
Gewicht belasting
300 kg
Profil
50 x 50 x 2 mm
Materiaal
staal
Oppervlakteafwerking
Poeder coating
Type halterrek
verbonden
Model
MS-S104 2.0
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel