HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

2x verstelbare halterstandaard MS-S105 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Semi-Pro
Productcode:MS-S105
2x verstelbare halterstandaard MS-S105 - Marbo Sport
2x verstelbare halterstandaard MS-S105 - Marbo Sport
2x verstelbare halterstandaard MS-S105 - Marbo Sport
2x verstelbare halterstandaard MS-S105 - Marbo Sport
2x verstelbare halterstandaard MS-S105 - Marbo Sport
2x verstelbare halterstandaard MS-S105 - Marbo Sport
Model:
MS-S105
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
194,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:192,00 €Normale prijs:219,90 € -12%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Koop goedkoper als set

389,79 €
344,00 €
Sla11.75% (45,79 €)
Bekijk set

Stel MS8 in | Dubbelzijdig verstelbare halterbank MS-L102 + 2x verstelbare halterstandaard MS-S105 - Marbo Sport

Het rek voor halters MS-S105 heeft aan elke kant 6 rekhaken van verschillende hoogtes. Voor meer veiligheid tijdens de training zijn er ook noodrekken die op 3 hoogtes kunnen worden bevestigd.

De MS-S105 halterrekken zijn universele sporttoestellen voor algemene haltertraining. Twee halterschijven met een lengte van 22 cm en een diameter van 25 mm maken het mogelijk om halterschijven direct op het apparaat op te bergen. De buizen met een profiel van 50 x 50 x 2 mm zorgen voor stabiliteit en veiligheid.

Toegepaste oplossingen

Notablagen

De notitieblokken zorgen voor meer veiligheid tijdens de haltertraining.

Verstelbare notitieblokken

De notitieblokken kunnen worden bevestigd op een hoogte van 60, 65 of 104 cm, afhankelijk van wat je nodig hebt voor je training.

Opslag voor gewichtsplaten

De MS-S105 dumbbell racks zijn voorzien van stangen met een lengte van 22 cm. Op de stangen kunt u halterschijven met een gatdiameter van 25 cm schuiven. Ze hebben rubberen buffers aan de onderkant die schokken absorberen en geluid verminderen.

Beveiliging

De MS-S105 kenmerken zich door veelzijdigheid, stabiliteit en een aantrekkelijk uiterlijk. Door de juiste afstand tussen de opberghaken kun je de dumbbell op elk moment gemakkelijk en veilig neerleggen.

Rubberen voetdoppen

Dankzij de rubberen voetdoppen weet je zeker dat je vloer goed beschermd is.

Semi-Pro lijn - de sportuitrusting voor privégebruik

De Semi-Pro Line is ontworpen voor ambitieuze atleten die comfort en veiligheid tijdens de training belangrijk vinden. Het sterke profiel van 50 x 50 mm met een wanddikte van 2 mm garandeert de stabiliteit van de constructie. Dikke drukknopen en hoogwaardige vulling in twee kleuren laten er geen twijfel over bestaan ​​dat de sportuitrusting van Marbo Sport van topkwaliteit is. Accepteer geen compromissen - dit maakt trainen extra leuk!

Technische specificaties
hoogte
166 cm
breed
41 cm
lengte
85 cm
Gewicht
2 x 15,4 kg
Aanpassing van de haak
3 stappen
Gewicht belasting
300 kg
Profil
50 x 50 x 2 mm
Materiaal
staal
Oppervlakteafwerking
Poeder coating
Type halterrek
Snee
Staat
Nieuw
Model
MS-S105
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel