HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Halterstandaard MH-S204 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Home
Productcode:MH-S204
Halterstandaard MH-S204 - Marbo Sport
Halterstandaard MH-S204 - Marbo Sport
Halterstandaard MH-S204 - Marbo Sport
Halterstandaard MH-S204 - Marbo Sport
Halterstandaard MH-S204 - Marbo Sport
Halterstandaard MH-S204 - Marbo Sport
Model:
204
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
155,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:154,00 €Normale prijs:175,80 € -12%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Koop goedkoper als set

315,69 €
282,00 €
Sla10.67% (33,69 €)
Bekijk set

Set MH8 | Dubbelzijdig verstelbare halterbank + halterstandaard - Marbo Sport

320,69 €
287,00 €
Sla10.51% (33,69 €)
Bekijk set

Set MH24 | verstelbare halterbank MH-L115 + halterstandaard MH-S204 - Marbo Sport

450,58 €
401,00 €
Sla11.00% (49,58 €)
Bekijk set

Set MH10 | Dubbelzijdig verstelbare halterbank MH-L114 + halterstandaard MH-S204 + Scott bank MH-L105 - Marbo Sport

585,38 €
519,00 €
Sla11.34% (66,38 €)
Bekijk set

Set MH26 | Halterbank MH-L115 + halterstandaard MH-S204 + beentrainer MH-A102 + lat pulldown station MH-W104 + curl desk MH-A101 - Marbo Sport

Het Squat Rack MH-S204 biedt volledige ondersteuning bij veel oefeningen, bijvoorbeeld bankdrukken of squats. Dankzij het rek voel je je volkomen veilig en kun je je volledig concentreren op je training.

In het nieuwste model van het squatrek werden haken van plaatstaal gebruikt, zoals ze ook bekend zijn van duurdere apparaten en die het makkelijker maken om ze na een set weer neer te zetten.

* De getoonde halter en halterschijven zijn niet inbegrepen.

Het squatrek is een 100% Pools product! Met onze continue investeringen in plaat- en profielvormmachines zetten we nieuwe maatstaven in de markt voor goedkope sportartikelen.

In combinatie met het gebruik van toptechnologie van profielen en platen hebben we een product gecreëerd dat een nieuw kwaliteitsniveau markeert in deze prijsklasse. Wij zijn het enige bedrijf in Polen dat sportuitrusting produceert op de modernste, computergestuurde machines, wat zorgt voor een perfecte pasvorm van de onderdelen en de esthetiek van het vakmanschap aanzienlijk verhoogt.

Dankzij het gebruik van dikwandige profielen van 40 x 40 mm die de afzonderlijke elementen van het squatrek verbinden, garanderen we de volledige stabiliteit van de apparatuur, wat tot uiting komt in de veiligheid van je training.

Mogelijke oefeningen

 • Squats, halter
 • Calf raises (staand), barbell
 • haalt zijn schouders op
 • Onderarmkrullen (onderhandse greep), staand
 • Legged deadlift

Toegepaste oplossingen

Belastbaar tot 200 kg

Het MH-S204-rek is zwaar uitgevoerd. Een paal met een maximaal gewicht van 200 kg zet je zonder aarzelen neer.

Opberghaak

Bij het produceren van dumbbell racks letten we vooral op drie dingen: veelzijdigheid, stabiliteit en het aantrekkelijke uiterlijk van het apparaat.

De halterstang kan voor elke oefening gemakkelijk en veilig worden neergezet aan de opberghaken op 7 verschillende hoogtes.

Professionele details

We weten dat je op elk detail moet letten om optimaal comfort te garanderen. Het squatrek is professioneel gemaakt.

Alle metalen elementen zijn gepoedercoat, wat zorgt voor een ideale look.

Voetdoppen

We weten heel goed dat een apparaat voor privégebruik ontworpen moet zijn voor verschillende grondsoorten. Of er nu een parketvloer of iets anders is gelegd - dit station kan overal worden gebruikt.

Dankzij de voetdoppen weet je zeker dat de vloer beschermd is.

Thuislijn - sportuitrusting voor privégebruik

De Home-serie is een serie producten bedoeld voor beginners in bodybuilding en sportliefhebbers die ervaring willen opdoen.

De apparaten zijn zo gefabriceerd dat ze functioneel en eenvoudig te monteren zijn. Het garandeert ook veiligheid en comfort. De producten zijn gemaakt van 40 x 40 cm profielen. Het zorgt voor de stabiliteit die onvergelijkbaar is met andere sportuitrustingen in deze prijsklasse. De elegante rode en zwarte bekleding met een dikte van 3 cm en de poedercoating zorgen voor een geweldige esthetiek.

Veiligheid is het allerbelangrijkste voor ons

Om de veiligheid van de klanten te garanderen, wordt ons apparaat gecontroleerd op veiligheid en conformiteit door het European Center for Quality. Onze serie accessoires heeft de beoogde specificaties voor onderzoeken bereikt. We hebben het beveiligingscertificaat en het beste beveiligingscertificaat.

Technische specificaties
hoogte
179 cm
breed
107 cm
lengte
109 cm
Gewicht
27,7 kg
Gewicht belasting
200 kg
Profil
40 x 40 mm
geldigmaking
7 niveaus,
77 - 163 cm
Oppervlakteafwerking
Poeder coating
Type halterrek
verbonden
Staat
Nieuw
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel