HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Ruderzugmaschine MP-U207 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Productcode:MP-U207-k1t4
Ruderzugmaschine MP-U207 - Marbo Sport
Ruderzugmaschine MP-U207 - Marbo Sport
Ruderzugmaschine MP-U207 - Marbo Sport
Ruderzugmaschine MP-U207 - Marbo Sport
Ruderzugmaschine MP-U207 - Marbo Sport
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
2 175,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Bodemheftafel met stapel

We weten maar al te goed waar apparatuur voor commercieel gebruik tegenwoordig aan moet voldoen: het moet aan de strengste eisen voldoen, een groot aantal mogelijkheden bieden om het apparaat aan te passen aan de lengte van de trainende persoon, probleemloos zijn en een interessant ontwerp hebben.

Precies zo is de MP-U207 bodemlift uit de nieuwe Professional lijn. Met onze jarenlange ervaring in het produceren van apparatuur voor commerciële sportscholen, zijn we erin geslaagd om een storingsvrij product te maken dat zelfs niet bezwijkt onder de meest moorddadige exploitatie. Door gebruik te maken van ultramoderne profielvormmachines hebben we een product gecreëerd dat nieuwe trends zet in het ontwerp van apparatuur in deze prijscategorie. Voor de productie van de MP-U207 bodemlift hebben we alleen de meest duurzame profielen 120x60x3 mm en 80x40x3 mm gebruikt, wat de hoogste duurzaamheid van het apparaat garandeert. MH-C103 stuurstang inbegrepen.

Verstelbare voeten

Tijdens de installatie van apparatuur in de sportschool stuitten we vaak op het probleem van ongelijke vloeren, waardoor de apparatuur niet stabiel kon worden geplaatst. Daarom hebben we de lift uitgerust met speciale voetjes waarmee je de hoogte en helling kunt aanpassen. Met deze oplossing kun je het apparaat perfect waterpas zetten, zodat het soepel werkt en het apparaat zelf 100% stabiel is.

Stevige constructie

Het frame van de stapel is gemaakt van 120x60x3 mm profiel en bedekt met platte behuizingen in glanzend zwarte kleur. Het gebruik van een dergelijk ontwerp garandeert de volledige veiligheid van uw klanten bij het aanpassen van de lading op de stapel en geeft de machine een aantrekkelijke en moderne uitstraling. Bovendien heeft de lift voetjes van dik rubber, die ervoor zorgen dat de apparatuur niet verschuift tijdens het gebruik.

Duurzame bekleding

De bekleding heeft dubbele versteviging aan elke rand van het gestoffeerde element. We hebben dit bereikt door dik, sterk Coats kerngaren te gebruiken in combinatie met duurzaam synthetisch leer. De rugleuning en zitting zijn gezet op een massieve plaat van #3 mm dikte.

Comfortabele platforms

De MP-U207-bodemlift heeft grote, comfortabele platforms van gegolfd plaatstaal, die een veilige en stabiele houding garanderen tijdens het trainen. Dankzij het gebruik van antislip traanplaat bewegen de voeten van de gebruiker niet tijdens de training.

Rubberen plank

De kers op de taart in het ontwerp van de nieuwe MP-U207 lift is de met rubber beklede plank, waarop je de handgreep kunt leggen nadat je klaar bent met je workout. Geen hangende stang meer die tegen het frame van de lift stoot! Je zult je waarschijnlijk afvragen waarom we standaard geen handvat toevoegen? Het antwoord is simpel! We bieden tientallen verschillende handgrepen. We laten het aan jou over om te beslissen welk handvat het meest geschikt is voor jouw sportschool!

Stapel

De lift is uitgerust met een stapel van 120 kg, bestaande uit staven: 8 x 5 kg, 8 x 10 kg. Door deze verdeling van de belasting kunnen zowel beginners als gevorderden op de lift trainen. De stapelbehuizing heeft een plastic deksel, terwijl de stapel zelf wordt afgeschermd door doorschijnende plexiglas platen. Dankzij deze oplossing is de werking van de stapelaar nog stiller en heeft de hele machine een esthetisch en opvallend uiterlijk.

Professionele lijn - apparatuur voor commercieel gebruik

Het beste wat een echte bodybuilder kan overkomen - Marbo Professional serie.

Apparatuur uit deze lijn heeft een conformiteitsverklaring volgens de PN-EN 957-4:2007 norm en kan gebruikt worden in commerciële en openbare sportscholen. Ervaar het plezier van trainen op de beste apparatuur op de markt! Klasse: S - Apparatuur ontworpen voor commercieel gebruik.

Om de veiligheid van uw klanten te garanderen, zijn onze toestellen door het European Quality Center getest op veiligheid en naleving van de geldende normen.

Het resultaat van deze tests zijn het Veiligheidscertificaat en het Top Security Certificaat, die we hebben ontvangen voor de apparatuur in de Professional lijn.

Technische specificaties
hoogte
205 cm
breed
76 cm
lengte
194 cm
Gewicht
136 kg lift,
stapel van 120 kg
Stapel
8 x 5 kg,
8 x 10 kg
Gewicht belasting
150 kg
Benodigde ruimte
1,48 m2
Profil
80 x 40 x 3 mm,
120 x 60 x 3 mm
Vrij
paal MH-C103
Kleur van het frame
antraciet metallic
Kleur bekleding
zwart
Type lading
gewichtsstapel
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel