HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Beenkrul Machine Liegende MP-U235 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Productcode:MP-U235-k1t1
Beenkrul Machine Liegende MP-U235 - Marbo Sport
Beenkrul Machine Liegende MP-U235 - Marbo Sport
Beenkrul Machine Liegende MP-U235 - Marbo Sport
Beenkrul Machine Liegende MP-U235 - Marbo Sport
Beenkrul Machine Liegende MP-U235 - Marbo Sport
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
2 751,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Beenkrul Machine Liegende MP-U235

Als je op zoek bent naar absoluut compromisloze oplossingen, als je apparatuur nodig hebt die aan de meest veeleisende eisen voldoet en tegelijkertijd geen fortuin kost - dan is ons aanbod echt iets voor jou!

Professionele machine voor biceps dijspieren MP-U235 is een gespecialiseerd apparaat voor het trainen van de biceps dijspieren. Dankzij de verstelbare elleboogsteun en roller, en de 120 kg aan gestapelde gewichten, kan iedereen, van beginners tot gevorderden, trainen op het apparaat.

Met onze jarenlange ervaring in het produceren van apparatuur voor commerciële sportscholen, zijn we erin geslaagd om een storingsvrij product te maken dat zelfs bij het meest moorddadige gebruik niet zal bezwijken. In combinatie met het gebruik van ultramoderne plaat- en profielvormmachines hebben we een product gecreëerd dat nieuwe trends zet in het ontwerp van apparatuur in deze prijscategorie.

120 kg stapel

We hebben de MP-U235 uitgerust met een stapel van 120 kg die bestaat uit 8 stangen van 5 kg en 8 stangen van 10 kg elk. Door deze verdeling van de belasting kunnen zowel beginners als gevorderden trainen op de lift.

Professionele afwerking

In de nieuwe editie van de professionele serie heeft de behuizing van de schoorsteen een kunststof deksel, terwijl de schoorsteen zelf wordt afgeschermd door doorschijnende plexiglas panelen. Dankzij deze oplossing is de werking van de stapelaar nog stiller en heeft de hele machine een esthetisch en opvallend uiterlijk.

Uitgebreid verstelsysteem

De machine heeft de volgende verstelsystemen: 5 niveaus van armpositieverstelling, 5 niveaus van rolverstelling en 4 niveaus van elleboogsteunverstelling. Let op het systeem dat wordt gebruikt om de positie van de rugleuning te verstellen. De hendel is verbonden met een pneumatische spindel, dus je hoeft niet van de machine af te komen om de machine te verstellen. Je hoeft alleen maar de hendel omhoog te trekken, de rugleuning naar voren of achteren te bewegen en los te laten. Zo'n uitgebreid verstelsysteem van de machine garandeert gemak, veiligheid en volledig trainingscomfort voor elk van je klanten.

Moderne bekleding

De bekleding heeft dubbele versteviging aan elke rand van het gestoffeerde element. Dit hebben we bereikt door gebruik te maken van dik, sterk Coats kerngaren in combinatie met duurzaam synthetisch leer. De rugleuning en zitting zijn op een massieve plaat van #3 mm dikte gezet. Een dergelijke constructie zorgt niet alleen voor een grote duurzaamheid, maar ook voor een verbluffende esthetische afwerking van je nieuwe uitrusting.

Professional line - equipment for commercial use

The best thing that can happen to a real bodybuilder - Marbo Professional series.

Equipment from this line has a declaration of conformity to the PN-EN 957-4:2007 standard and can be used in commercial and public gyms. Experience the pleasure of exercising on the best equipment on the market! Class: S - Equipment designed for commercial use.

To ensure the safety of your customers, our equipment has been tested for safety and compliance with applicable standards by the European Quality Center.

The result of these tests, are the Safety Certificate and Top Security Certificate, which we received for the equipment in the Professional line.

Technische specificaties
hoogte
180 cm
breed
100 cm
lengte
176 cm
Gewicht
machine 175 kg,
stapel van 120 kg
Stapel
8 x 5 kg,
8 x 10 kg
Gewicht belasting
150 kg
Kleur van het frame
antraciet metallic
Kleur bekleding
marron
Benodigde ruimte
1,76 m2
Type lading
gewichtsstapel
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel