HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Schouderpers MP-U226 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Productcode:MP-U226-k1t1
Schouderpers MP-U226 - Marbo Sport
Schouderpers MP-U226 - Marbo Sport
Schouderpers MP-U226 - Marbo Sport
Schouderpers MP-U226 - Marbo Sport
Schouderpers MP-U226 - Marbo Sport
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
2 084,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Schouderpers MP-U226

We weten heel goed wat apparatuur voor commercieel gebruik tegenwoordig moet kenmerken: het moet voldoen aan de strengste eisen, een groot aantal mogelijkheden bieden om het apparaat aan te passen aan de lengte van de gebruiker, probleemloos zijn en een interessant ontwerp hebben. Dankzij onze jarenlange ervaring in de productie van apparatuur voor commerciële sportscholen, zijn we erin geslaagd om een product te maken dat geen mankementen vertoont en zelfs niet bezwijkt onder de meest moorddadige exploitatie.Door gebruik te maken van de modernste profielvormmachines, hebben we een product gemaakt dat nieuwe trends zet op het gebied van apparatuurontwerp in deze prijscategorie. Dit is precies de kooiborstelmachine uit de nieuwe Professional-lijn.

Voor de productie gebruikten we dikke profielen van 80x40 mm met een wanddikte van 3 mm. Deze materialen zorgen voor maximale duurzaamheid en sterkte van de machine. Dankzij het gebruik van onafhankelijke armen kun je met de machine je spieren maximaal aanspannen en strekken tijdens de training.

Professionele afwerking

In de nieuwe editie van de professionele serie heeft de behuizing van de schoorsteen een kunststof deksel, terwijl de schoorsteen zelf wordt afgeschermd door doorschijnende plexiglas panelen. Dankzij deze oplossing is de werking van de stapelaar nog stiller en heeft de hele machine een esthetisch en opvallend uiterlijk.

Verstelbare met schuim bedekte handgrepen

Bij het ontwerpen van de nieuwe Professional lijn hebben we er alles aan gedaan om maximaal comfort tijdens het trainen te garanderen! We hebben de handgrepen bedekt met een laag dik, sterk schuim, wat zorgt voor een comfortabele en stevige grip voor gebruikers. We hebben de uiteinden van de handgrepen bedekt met een gedraaide metalen huls in zilver. De uitgangspositie van de handgrepen is verstelbaar in drie niveaus.

Regelsysteem

De zitting kan worden versteld met behulp van een praktische veerpen met kleurcodering. Het geeft je voorheen onbereikbaar comfort en eenvoud van verstellen. Vergeet metalen splitpennen, knoppen en zeilringen. Nu ben je nog maar één handbeweging verwijderd van het instellen van de optimale trainingspositie!

Professionele lijn - apparatuur voor commercieel gebruik

Het beste wat een echte bodybuilder kan overkomen - Marbo Professional serie.

Apparatuur uit deze lijn heeft een conformiteitsverklaring volgens de PN-EN 957-4:2007 norm en kan gebruikt worden in commerciële en openbare sportscholen. Ervaar het plezier van trainen op de beste apparatuur op de markt! Klasse: S - Apparatuur ontworpen voor commercieel gebruik.

Om de veiligheid van uw klanten te garanderen, zijn onze toestellen door het European Quality Center getest op veiligheid en naleving van de geldende normen.

Het resultaat van deze tests zijn het Veiligheidscertificaat en het Top Security Certificaat, die we hebben ontvangen voor de apparatuur in de Professional lijn.

Technische specificaties
hoogte
180 cm
breed
120 cm
lengte
155 cm
Gewicht
machine 180 kg,
stapel van 100 kg
Stapel
4 x 5 kg,
8 x 10 kg
Stoelverstelling
4 posities
Gewicht belasting
150 kg
Benodigde ruimte
1,8 m2
Profil
80 x 40 x 3 mm,
120 x 60 x 3 mm
Kleur van het frame
antraciet metallic
Kleur bekleding
marron
Type lading
gewichtsstapel
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel