HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Bankdrukken zittend MP-U217 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Productcode:MP-U217-k1t1
Bankdrukken zittend MP-U217 - Marbo Sport
Bankdrukken zittend MP-U217 - Marbo Sport
Bankdrukken zittend MP-U217 - Marbo Sport
Bankdrukken zittend MP-U217 - Marbo Sport
Bankdrukken zittend MP-U217 - Marbo Sport
status_iconPer direct beschikbaar, laatste stuk over. Haast je!%d
3 275,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Horizontale kraan met schoorsteen

Heb je genoeg van kranen met vrije gewichten? Heb je een trainingsapparaat voor het onderlichaam nodig dat de belasting snel en probleemloos aanpast zonder dat je extra katrollen hoeft toe te voegen? Lees dan zeker welke mogelijkheden deze kolos van maar liefst 470 kg je biedt!

Met onze nieuwste opdrukmachine met stapel MP-U217 kun je je benen, billen en kuiten een uitgebreide training geven. Hij is gemaakt van vierkante profielen van 100x50x3 mm en 80x40x3 mm. De kraan is uitgerust met een indrukwekkende stapel bestaande uit 16 staven van 10 kg, wat een totale belasting van maar liefst 160 kg oplevert! Met zo'n gewicht kunnen zowel beginners als gevorderden trainen.

Het instelsysteem voor de uitgangspositie van de kar geeft je de mogelijkheid om de hoek van de beenbuiging aan te passen. Hierdoor gaat de kar heel laag, wat zich vertaalt in trainingsefficiëntie.

Slipvrij platform

Verantwoordelijk voor het comfort van je oefeningen is een groot en massief platform, waarop mensen van verschillende lengtes hun voeten comfortabel kunnen spreiden. We hebben het gemaakt van dik, gegolfd plaatstaal met antislip eigenschappen. Aan de bovenkant van het platform hebben we een extra handgreep geplaatst zodat je comfortabel een oefenpositie kunt innemen of het apparaat kunt laten zakken als je klaar bent met je training.

Verstelbare startpositie

De uitgangspositie van de wagen is verstelbaar in vier standen, zodat elke sporter het toestel aan zijn of haar lengte kan aanpassen. De hendel is verbonden met een pneumatische shunt, dus je hoeft niet van de machine af te komen om hem te verstellen. Trek gewoon de hendel omhoog, selecteer de startpositie van de wagen en laat los.

Professionele afwerking

Het toestel is uitgerust met een bekleding die anatomisch is aangepast aan de vorm van de gebruiker, wat zorgt voor een veilige training. Het materiaal is dubbel verstevigd aan elke rand van het gestoffeerde element. Dit hebben we bereikt door gebruik te maken van dik, sterk Coats kerngaren in combinatie met duurzaam synthetisch leer.

De behuizing van de schoorsteen heeft een kunststof deksel, terwijl de schoorsteen zelf wordt afgeschermd door doorschijnende plexiglas panelen. Dankzij deze oplossing is de werking van de schoorsteen nog stiller en heeft de hele machine een esthetisch en opvallend uiterlijk.

Professionele lijn - apparatuur voor commercieel gebruik

Het beste wat een echte bodybuilder kan overkomen - Marbo Professional serie.

Apparatuur uit deze lijn heeft een conformiteitsverklaring volgens de PN-EN 957-4:2007 norm en kan gebruikt worden in commerciële en openbare sportscholen. Ervaar het plezier van trainen op de beste apparatuur op de markt! Klasse: S - Apparatuur ontworpen voor commercieel gebruik.

Om de veiligheid van uw klanten te garanderen, zijn onze toestellen door het European Quality Center getest op veiligheid en naleving van de geldende normen.

Het resultaat van deze tests zijn het Veiligheidscertificaat en het Top Security Certificaat, die we hebben ontvangen voor de apparatuur in de Professional lijn.

Technische specificaties
hoogte
175 cm
breed
106 cm
lengte
197 cm
Gewicht
310 kg,
stapel van 160 kg
Stapel
16 x 10 kg
Gewicht belasting
150 kg
Kleur bekleding
marron
Kleur van het frame
antraciet metallic
Benodigde ruimte
2,09 m2
Type lading
gewichtsstapel
Rugleuningverstelling
4 niveaus
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel