HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Buikmachine MP-U223 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Productcode:MP-U223-k1t1
Buikmachine MP-U223 - Marbo Sport
Buikmachine MP-U223 - Marbo Sport
Buikmachine MP-U223 - Marbo Sport
Buikmachine MP-U223 - Marbo Sport
Buikmachine MP-U223 - Marbo Sport
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
2 522,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Buikmachine MP-U223

Als je op zoek bent naar absoluut compromisloze oplossingen, als je apparatuur nodig hebt die aan de meest veeleisende eisen voldoet en tegelijkertijd geen fortuin kost, dan is ons aanbod echt iets voor jou!

Door te oefenen op de abdominale gespannen machine minimaliseer je het risico op blessures en spiertrauma. De machine heeft een volledig verstelbare zitting in maar liefst vier posities. Hierdoor kan iedereen erop trainen, ongeacht lengte.

Door onze jarenlange ervaring in het produceren van apparatuur voor commerciële sportscholen, zijn we erin geslaagd om een storingsvrij product te maken dat zelfs niet bezwijkt onder de meest moorddadige exploitatie. In combinatie met het gebruik van ultramoderne plaat- en profielvormmachines hebben we een product gecreëerd dat nieuwe trends zet in het ontwerp van apparatuur in deze prijscategorie.

Uitbreidbare stapel

We hebben de MP-U223 uitgerust met een 120 kg stapel die bestaat uit 12 staven van elk 10 kg. Dit is natuurlijk de standaardmaat, die je naar wens kunt uitbreiden tot 160 kg.

De behuizing van de schoorsteen heeft een kunststof deksel, terwijl de schoorsteen zelf wordt afgeschermd door doorschijnende plexiglas panelen. Dankzij deze oplossing is de werking van de schoorsteen nog stiller en heeft de hele machine een esthetisch en opvallend uiterlijk.

Stoelverstelling

De zitpositie is verstelbaar in 4 standen, zodat elke gebruiker het toestel aan zijn lengte kan aanpassen. De verstelling wordt uitgevoerd met behulp van een praktische, rood gemarkeerde veerpen. Dankzij deze veerpen krijg je een voorheen onbereikbaar comfort en een eenvoudige instelling. Vergeet metalen splitpennen, knoppen en zeilringen. Nu ben je nog maar één handbeweging verwijderd van het instellen van de optimale trainingspositie!

Snel kabelspansysteem

De MP-U223 machine is uitgerust met een innovatief systeem waarmee je de kabel in de machine nauwkeurig kunt spannen met één enkele toets. Deze oplossing maakt het mogelijk om de vertraging in het werk van de machine praktisch tot nul te reduceren. Dit betekent dat het werk van de stapel al plaatsvindt bij de meest delicate beweging van de arm.

Professionele lijn - apparatuur voor commercieel gebruik

Het beste wat een echte bodybuilder kan overkomen - Marbo Professional serie.

Apparatuur uit deze lijn heeft een conformiteitsverklaring volgens de PN-EN 957-4:2007 norm en kan gebruikt worden in commerciële en openbare sportscholen. Ervaar het plezier van trainen op de beste apparatuur op de markt! Klasse: S - Apparatuur ontworpen voor commercieel gebruik.

Om de veiligheid van uw klanten te garanderen, zijn onze toestellen door het European Quality Center getest op veiligheid en naleving van de geldende normen.

Het resultaat van deze tests zijn het Veiligheidscertificaat en het Top Security Certificaat, die we hebben ontvangen voor de apparatuur in de Professional lijn.

Technische specificaties
hoogte
180 cm
breed
120 cm
lengte
120 cm
Gewicht
machine 170 kg,
stapel van 120 kg
Stapel
12 x 10 kg
Gewicht belasting
150 kg
Kleur van het frame
antraciet metallic
Kleur bekleding
marron
Benodigde ruimte
1,44 m2
Type lading
gewichtsstapel
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel