HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Bilspierapparaat UR-U026 2.0- UpForm

Fabrikant:UpForm
Serie:R-line
Productcode:UR-U026-k2t4 2.0
Bilspierapparaat UR-U026 2.0- UpForm
Bilspierapparaat UR-U026 2.0- UpForm
Bilspierapparaat UR-U026 2.0- UpForm
Bilspierapparaat UR-U026 2.0- UpForm
Bilspierapparaat UR-U026 2.0- UpForm
Bilspierapparaat UR-U026 2.0- UpForm
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
4 048,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:4 025,00 €Normale prijs:4 600,00 € -12%
4 600,00 €
4 048,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

UR-U026 van het merk UpForm is een machine die je helpt je bilspieren te versterken, vormen en verstevigen. Een onmisbare machine voor het vormen van stevige billen.

Gewichtsverandering door de gewichtsstapel

De gewichtstapel van het UR-U026 station bestaat uit 12 platen van elk 7,5 kg. Met behulp van het gewichtsblok kan de gewichtsbelasting snel, eenvoudig en gemakkelijk worden aangepast aan het trainingsniveau zonder van de machine af te hoeven stappen. Het maximale gewicht is 90 kg.

4 niveaus voor rugleuningverstelling

De rugleuning kan worden versteld door een handige borgschroef aan te brengen. Het hele systeem werkt soepel en gemakkelijk, zodat je de positie van de rugleuning met een simpele handbeweging kunt aanpassen aan jouw lengte om je training zo comfortabel mogelijk te maken.

Anti-slip handgrepen

De handgrepen van het apparaat zijn bedekt met een speciale antisliplaag, die het trainingscomfort aanzienlijk verhoogt en bijdraagt aan je tevredenheid tijdens de training. Het materiaal is bestand tegen zweet, schuren en beschadiging.

Elegant ontwerp

Innovatie en elegantie vormen samen een tijdloos design voor de producten uit de R-Line serie van het merk UpForm. Over elke stap is zorgvuldig nagedacht, van planning tot productie, om uiteindelijk een product van de hoogste kwaliteit te kunnen bieden.

Robuuste geperforeerde bekleding

De zwarte bekleding is gemaakt van een robuust materiaal dat zweet- en slijtvast is. De perforatie zorgt voor voldoende ventilatie en verbetert de vochtafvoer, waardoor de pad zelfs tijdens intensieve training fris en droog blijft.

Stevige constructie

De constructie van het product is zwart gepoedercoat. Er zijn massieve profielen met een dikte van 3 mm gebruikt om de stabiliteit van de hele constructie te garanderen.

Technische specificaties
lengte
181,2 cm
breed
88,6 cm
hoogte
147,1 cm
Gewicht
234 kg
Stapel
12x7,5 kg
Gewicht belasting
120 kg
Profil
125x60x3 mm,
pijp 60,3x3,2 mm
regulatie
4 positie van de borststeun
Hefboomratio
1:2
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
pixel