HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Beenpers Begeleid voor vrije gewichten MF-U013 2.0 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Productcode:MF-U013_2.0-k2t4
Beenpers Begeleid voor vrije gewichten MF-U013 2.0 - Marbo Sport
Beenpers Begeleid voor vrije gewichten MF-U013 2.0 - Marbo Sport
Beenpers Begeleid voor vrije gewichten MF-U013 2.0 - Marbo Sport
Beenpers Begeleid voor vrije gewichten MF-U013 2.0 - Marbo Sport
Beenpers Begeleid voor vrije gewichten MF-U013 2.0 - Marbo Sport
Beenpers Begeleid voor vrije gewichten MF-U013 2.0 - Marbo Sport
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
2 248,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:2 236,00 €Normale prijs:2 555,00 € -12%
2 555,00 €
2 248,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

De beenopdrukmachine uit de Free Weight serie is een ideaal apparaat voor het trainen van de quadricepsspieren van het bovenbeen. De MF-U013 2.0 loopkraan is ontworpen om aan de hoogste eisen van commerciële sportscholen en professionele atleten te voldoen. Zowel wat betreft kwaliteit als veiligheid. De constructie is ontworpen voor het gebruik van Olympische platen met een diameter van 50 mm. De maximale belasting is 400 kg!

Toepassing van de vrijgewichtmachine voor been push-ups MF-U013 2.0

De kraan wordt gebruikt voor geïsoleerde oefeningen van de quadriceps dijspieren. De basisoefening die wordt uitgevoerd op de opdrukmachine voor de benen is het duwen van het gewicht op de kraan. Afhankelijk van de positie van de voeten tijdens de oefening op de opdrukmachine voor de benen kunnen we verschillende koppen van de quadricepsspier activeren.

Oplossingen voor gebruik met de MF-U013 2.0 opdrukmachine voor de benen

De poten van de machine zijn voorzien van rubberen voetjes. Een dergelijke oplossing maakt het mogelijk om de stabiliteit van de machine te behouden tijdens het trainen en tegelijkertijd de vloer te beschermen tegen beschadiging. De vulling van de kraan is gemaakt van duurzaam COATS kerngaren en imitatieleer, en elke rand van de vulling is dubbel versterkt. Dankzij het gebruik van bussen op de machine is er geen extra lastdrager nodig. Bovendien zijn de bussen bedekt met polyamide zodat krassen door de panelen uitgesloten zijn. Het platform van de machine heeft een rubberen coating voor veiligheid en comfort tijdens het trainen. Je hoeft niet bang te zijn voor zelfs het zwaarste gewicht.

Free Weight Series - Vrije gewichttraining

De Free Weight Series van Marbo is een commerciële uitrusting met losse gewichten, ontworpen voor professionele bodybuilders die waarde hechten aan comfort en veiligheid tijdens hun oefeningen.

De apparatuur in deze serie wordt gekenmerkt door een constructie op basis van robuuste 100 x 50 mm en 100 x 40 mm profielen met een wanddikte van 3 mm. In het ontwerp van elke structuur zijn aantrekkelijke rondingen verwerkt die, in combinatie met de afgeronde pads, het uiterlijk van de toestellen uit de Free Weight Series aantrekkelijk en modern maken. Deze toestellen zullen het sieraad zijn van elke professionele sportschool!

Om de veiligheid van uw klanten te garanderen, zijn onze toestellen getest door het European Quality Center op veiligheid en naleving van de geldende normen.

Het resultaat van deze tests is het veiligheidscertificaat en het top veiligheidscertificaat dat we hebben verkregen voor de apparatuur van de Free Weight lijn.

Technische specificaties
hoogte
152 cm
breed
173 cm
lengte
212 cm
Gewicht
255 kg
Gewicht belasting
400 kg
Ruimte voor halterschijven
diameter 50 mm
Profil
100 x 50 x 3 mm
Type lading
voor vrij gewicht
Kleur bekleding
zwart
Kleur van het frame
zwart
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel