HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Ab machine voor vrije gewichten MF-U015 2.0 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Productcode:MF-U015_2.0-k2t4
Ab machine voor vrije gewichten MF-U015 2.0 - Marbo Sport
Ab machine voor vrije gewichten MF-U015 2.0 - Marbo Sport
Ab machine voor vrije gewichten MF-U015 2.0 - Marbo Sport
Ab machine voor vrije gewichten MF-U015 2.0 - Marbo Sport
Ab machine voor vrije gewichten MF-U015 2.0 - Marbo Sport
Ab machine voor vrije gewichten MF-U015 2.0 - Marbo Sport
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
1 903,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:1 892,00 €Normale prijs:2 162,00 € -12%
2 162,00 €
1 903,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

De machine met vrije gewichten voor buikspieren is een robuust apparaat dat is ontworpen voor professionals. Met deze machine kunnen je klanten met een gerust hart hun buikspieren trainen. De stevige constructie van de machine zorgt voor een professionele workout met een grote belasting. De sterke en comfortabele bekleding en de handgrepen van duurzaam schuim zorgen voor maximaal comfort voor de gebruiker. Dankzij jarenlange ervaring in het produceren van apparatuur voor commerciële sportscholen, zijn we erin geslaagd om een probleemloos product te maken dat zelfs bij het meest intensieve gebruik niet verzwakt. In combinatie met het gebruik van de nieuwste plaat- en profielvormingstechnologieën hebben we een product gecreëerd dat een nieuw kwaliteitsniveau biedt voor toestellen in deze prijscategorie.

Met schuim bedekte handgrepen

Bij het ontwerpen van de Free Weight lijn hebben we er alles aan gedaan om maximaal comfort tijdens de training te garanderen! We hebben de handgrepen bedekt met een laag dik, stevig schuim dat de gebruiker een comfortabele en stevige grip biedt. We hebben de uiteinden van de handgrepen bedekt met een gedraaide metalen huls in zilver.

Polyamide belastingshulzen

De machine is uitgerust met lasthulzen met een polyamide coating. Door het gebruik van polyamide zijn de bussen bestand tegen krassen en mechanische schade, zelfs bij veelvuldig plaatsen en verwijderen van lasten. De bussen zijn ontworpen voor olympische ladingen met een gatdiameter van ¹50 mm.

Versterkte padding

De padding heeft een dubbele versterking aan elke rand van het paddingelement. Dit is bereikt door gebruik te maken van een dikke, sterke COATS-kerndraad in combinatie met duurzaam synthetisch leer. De bekleding is bedekt met hoezen van slijtvast kunststof in de kleur zwart. Ze beschermen de bekleding tegen beschadiging en geven het meubel een uitzonderlijk modern design.

Rubber voeten

Het toestel is uitgerust met voeten van dik rubber, die zorgen voor stabiliteit van het toestel tijdens het trainen. Dankzij het gebruik van rubberen voetjes op de voeten van het apparaat, kun je er zeker van zijn dat er geen krassen op je vloer komen.

Free Weight Series - Vrije gewichttraining

De Free Weight Series van Marbo is een commerciële uitrusting met losse gewichten, ontworpen voor professionele bodybuilders die waarde hechten aan comfort en veiligheid tijdens hun oefeningen.

De apparatuur in deze serie wordt gekenmerkt door een constructie op basis van robuuste 100 x 50 mm en 100 x 40 mm profielen met een wanddikte van 3 mm. In het ontwerp van elke structuur zijn aantrekkelijke rondingen verwerkt die, in combinatie met de afgeronde pads, het uiterlijk van de toestellen uit de Free Weight Series aantrekkelijk en modern maken. Deze toestellen zullen het sieraad zijn van elke professionele sportschool!

Om de veiligheid van uw klanten te garanderen, zijn onze toestellen getest door het European Quality Center op veiligheid en naleving van de geldende normen.

Het resultaat van deze tests is het veiligheidscertificaat en het top veiligheidscertificaat dat we hebben verkregen voor de apparatuur van de Free Weight lijn.

Technische specificaties
hoogte
160 cm
breed
158 cm
lengte
104 cm
Gewicht
106 kg
Gewicht belasting
400 kg
Ruimte voor halterschijven
diameter 50 mm
Benodigde ruimte
1,65 m2
Profil
100 x 50 x 3 mm
Type lading
voor vrij gewicht
Kleur bekleding
zwart
Kleur van het frame
zwart
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel