HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Dubbele lat pull UR-U018 - UpForm

Fabrikant:UpForm
Serie:R-line
Productcode:UR-U018-k2t4 2.0
Dubbele lat pull UR-U018 - UpForm
Dubbele lat pull UR-U018 - UpForm
Dubbele lat pull UR-U018 - UpForm
Dubbele lat pull UR-U018 - UpForm
Dubbele lat pull UR-U018 - UpForm
Dubbele lat pull UR-U018 - UpForm
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
4 048,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:4 025,00 €Normale prijs:4 600,00 € -12%
4 600,00 €
4 048,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Dubbele lat pull UR-U018 - UpForm

De Dual Lat Pulldown UR-U018 is een onovertroffen aanvulling op de apparatuur van je sportschool of fitnessclub. Dit apparaat is ontworpen voor commercieel gebruik, waarmee je je rugspieren kunt trainen.

Het gebruik van twee onafhankelijke katrollen van de lift is een doordachte oplossing die het scala aan trainingsmogelijkheden uitbreidt. Dit maakt het mogelijk om elke kant van het lichaam apart te trainen.

Stabiele constructie, duurzame bekleding en modern design zijn slechts enkele van de vele voordelen van de UR-U018 plafondlift uit de R-Line serie van UpForm.

Dubbele lift

Dankzij het gebruik van dubbele kabels is het mogelijk om geselecteerde spierdelen te trainen. Je kunt verschillende hulpstukken gebruiken om de spieren die je traint van elkaar te scheiden. Ook staat niets je in de weg om de touwen van de lift met een enkele stang te verbinden. Elke optie heeft veel voordelen, kies zelf wat voor jou het beste zal blijken te zijn.

De belasting door de stapel veranderen

De stapel in de UR-U018 lift bestaat uit 16 staven die 7,5 kg wegen. Op elke staaf zit een sticker met het gewicht in kilogram en pond. Dankzij het gebruik van de stapel wordt het veranderen van de belasting en het aanpassen ervan aan het niveau van de uitgevoerde training snel, gemakkelijk en handig. De maximale belasting is 120 kg.

Afstelling van de rollen

De beenvergrendelingen zijn in drie standen verstelbaar, zodat je de hoogte kunt aanpassen aan de lengte van de gebruiker.

Duurzame geperforeerde bekleding

De bekleding is bestand tegen zweet en slijtage. De kwaliteit en betrouwbaarheid worden aanzienlijk verbeterd door de perforatie, die de vochtafvoer verbetert, zodat je zeker droog en fris blijft, zelfs na een intensieve training.

Stabiele constructie

De structuur van het product is zwart gepoedercoat. Er zijn stevige 3 mm dikke profielen gebruikt, wat de stabiliteit van de hele structuur garandeert.

Elegant ontwerp

Innovatie en elegantie vormen samen het tijdloze ontwerp van de R-Line serie producten van UpForm. Over alles is nagedacht in elke fase, van ontwerp tot productie, om uiteindelijk een product van topklasse te kunnen bieden.

Technische specificaties
hoogte
220 cm
lengte
130,9 cm
breed
122,4 cm
Gewicht
262 kg
Stapel
16 x 7,5 kg
Gewicht belasting
120 kg
Profil
125 x 60 x 3 mm,
pijp 60,3 x 3,2 mm
regulatie
3 posities
Materiaal
staal
Oppervlakteafwerking
Poeder coating
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
pixel