HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Externe optrekstang met zakhouder en korte dip-handgrepen MO-Z3 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Outdoor
Productcode:MO-Z3
Externe optrekstang met zakhouder en korte dip-handgrepen MO-Z3 - Marbo Sport
Externe optrekstang met zakhouder en korte dip-handgrepen MO-Z3 - Marbo Sport
Externe optrekstang met zakhouder en korte dip-handgrepen MO-Z3 - Marbo Sport
Externe optrekstang met zakhouder en korte dip-handgrepen MO-Z3 - Marbo Sport
Externe optrekstang met zakhouder en korte dip-handgrepen MO-Z3 - Marbo Sport
Externe optrekstang met zakhouder en korte dip-handgrepen MO-Z3 - Marbo Sport
Externe optrekstang met zakhouder en korte dip-handgrepen MO-Z3 - Marbo Sport
Externe rechte stang met tassenhouder MO-005 - Marbo Sport
Externe dips leuningen (kort) MO-007 - Marbo Sport
Buitenpaal MO-004 - Marbo Sport
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd
191,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:190,00 €Normale prijs:216,90 € -12% Kopen als een set,je bespaart21,91% (53.60)
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Krachttraining in de buitenlucht? Nu is het mogelijk! Werk aan je bovenlichaamspieren zoals jij dat wilt in je eigen outdoor gym. In de tuin, op de volkstuin - u beslist.

Met de MO-Z3 set uit de OUTDOOR serie van Marbo Sport kun je een uitgebreide training plannen en deze veilig uitvoeren op betrouwbare apparatuur.

Het is een ontwerp dat zich onderscheidt door:

 • uitstekend vakmanschap - solide metalen profielen en extra verstevigingen van dik plaatstaal garanderen jarenlange stabiliteit;
 • veelzijdigheid - trek uzelf op aan de stang, voer dips uit aan de leuningen of hang uw favoriete bokszak op. Het kan allemaal op één constructie;
 • modulair - breid het uit met extra onderdelen en creëer de sportschool waar u altijd al van gedroomd hebt.

Buiten sporten op jouw voorwaarden. Met de serie OUTDOOR-toestellen van Marbo Sport is alles mogelijk!

De bokszak maakt geen deel uit van de set.
Op de haak kunt u de meest uiteenlopende accessoires plaatsen - voor de lol of voor professionele sporttraining. Kies zelf de elementen die u wilt gebruiken bij het gebruik van deze structuur.

Pull-up bar - kracht opbouwen voor het bovenlichaam

De stang is geplaatst op een hoogte van 225 cm en zorgt voor een comfortabele grip. Hierdoor kunt u een breed scala aan kracht- en weerstandsoefeningen voor uw spieren van het bovenlichaam uitvoeren. Dit is een oplossing voor zowel beginners als gevorderden!

Praktijk bijvoorbeeld:

 • klassieke pull-ups,
 • pull-ups in een losse hang,
 • pull-ups met constante spanning,
 • dynamische pull-ups,
 • verzwaarde pull-ups,
 • mixed grip pull-ups,
 • L-positie pull-ups.

Versterk uw rug- en schouderspieren en ontwikkel een correcte houding en postuur. Precies zoals u het wilt - veilig en binnen de mogelijkheden van uw eigen lichaam.

Haak voor bokszak/touw

Nu kun je het ook buiten doen. De meegeleverde universele haak maakt dat mogelijk. Je kunt er gemakkelijk je favoriete zak of andere extra accessoires - zoals een klimtouw - aan ophangen.

Zowel de montage als de demontage zijn eenvoudig en snel. U kunt uw oefenruimte dus in een handomdraai naar uw wensen inrichten.

Het ideale ontwerp voor dips

Zijn dips een belangrijk onderdeel van je dagelijkse training? Of wil je ze opnemen in je set oefeningen? Nu kan het!

Het ontwerp is uitgebreid met stevige dipstangen. Ze staan op de optimale hoogte voor de oefening en bieden een comfortabele grip.

Stabiele en robuuste constructie

De hoge kwaliteit van de in de profielen gebruikte metaallegering en de precisie van de verbindingen van de onderdelen zijn niet alles. Bovendien hebben we versterkingen gebruikt bij de verbindingen. Dat maakt de constructie nog stabieler en veiliger.

Daardoor is dit trainingstoestel bestand tegen belastingen van zelfs tot 110 kg. Trainen zonder angst!

Verankering in beton - een garantie voor stabiliteit

De stabiliteit van de hele constructie hangt grotendeels af van het soort grond en de kwaliteit van de installatie in die grond. Vóór de installatie moet de grond worden onderzocht en moet de methode van verankering van de pijlers worden gekozen in overeenstemming met het soort grond.

Voor de beste resultaten raden wij aan de pijlers van de constructie op een diepte van ten minste 37 cm in de grond te verankeren en ze daarna te betonneren - de minimale afmetingen van de fundering zijn 25x25x60 cm.

Deze oplossing biedt u maximale stabiliteit, zelfs bij zeer intensieve oefeningen - ongeacht de aard van de ondergrond.

OUTDOOR line - een outdoor gym voor iedereen

Marbo OUTDOOR is een serie voor mensen die een outdoor gym willen creëren op maat van hun trainingsbehoeften - professioneel of amateur - maar ook een outdoor recreatie ruimte voor het hele gezin. Deze toestellen zijn perfect voor de tuin, volkstuin of andere groene ruimte.

De modulariteit van het systeem betekent dat iedereen zijn eigen set bewegings- en recreatieapparatuur kan samenstellen. Het basiselement van de serie is de multifunctionele ladder - een op zichzelf staande structuur die volwassenen en kinderen inspireert om actief bezig te zijn. Hij kan worden uitgebreid met extra elementen die de mogelijkheden voor training en spel uitbreiden - naar eigen behoefte.

De elementen van de OUTDOOR-serie combineren compromisloze kwaliteit en precisiewerk. Ze zijn gebaseerd op robuuste structuurprofielen en buizen om volledige veiligheid bij het gebruik gedurende jaren te garanderen.

Speciale versterkingen van dik plaatstaal verhogen de sterkte en stabiliteit van de structuur. Het systeem kan eenvoudig worden bevestigd door verankering in de grond. Optioneel kunnen de palen ook in beton worden gegoten - naar persoonlijke voorkeur. Buiten sporten was nog nooit zo eenvoudig!

Technische specificaties
Gewicht belasting
110 kg
Gewicht
27,1 kg
Bouwprofielen
pijp D30x2,
profil 40x40x1,5
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel