HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Wandbeugels voor wandmontage 230 x 81 cm MH-U204 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Home
Productcode:1009011
Wandbeugels voor wandmontage 230 x 81 cm MH-U204 - Marbo Sport
Wandbeugels voor wandmontage 230 x 81 cm MH-U204 - Marbo Sport
Wandbeugels voor wandmontage 230 x 81 cm MH-U204 - Marbo Sport
Wandbeugels voor wandmontage 230 x 81 cm MH-U204 - Marbo Sport
Wandbeugels voor wandmontage 230 x 81 cm MH-U204 - Marbo Sport
Wandbeugels voor wandmontage 230 x 81 cm MH-U204 - Marbo Sport
Wandbeugels voor wandmontage 230 x 81 cm MH-U204 - Marbo Sport
Wandbeugels voor wandmontage 230 x 81 cm MH-U204 - Marbo Sport
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
132,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:131,00 €Normale prijs:149,90 € -12%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Koop goedkoper als set

284,79 €
229,00 €
Sla19.59% (55,79 €)
Bekijk set

MHU1 instellen | Wandstangen voor wandmontage 230 x 81 cm MH-U204 + Multifunctioneel dipstation voor wandmontage met optrekstang (2in1) MH-U205 - Marbo Sport

Onze klanten staan ​​altijd centraal. Dat is vandaag niet anders en daarom stellen wij u graag voor aan een gloednieuw product uit de Marbo Sport Home-lijn dat zeker voor honderd procent aan uw verwachtingen zal voldoen: de Marbo Sport wandbeugels MH-U204 voor wandmontage.

Iedereen kan trainen met onze nieuwe wallbars! Het maakt niet uit hoe oud je bent of in welke fysieke conditie je verkeert. Onze muurbeugels voldoen aan de eisen van zowel ervaren sporters als die van beginners die nog maar aan het begin van hun sportieve reis staan. Het is het perfecte apparaat voor algemene fysieke training waarbij veel spiergroepen tegelijkertijd betrokken zijn.

De wandrails zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen met een solide profielconstructie in de afmetingen 40 mm x 40 mm. Tijdens het productieproces werd het onderworpen aan nauwkeurige laserbewerkingen - allemaal met behulp van onze moderne machines en systemen van de hoogste standaard. Dankzij deze hoge fabricagekwaliteit kunt u een perfecte trainingslocatie op het hoogste niveau realiseren zonder dat u in extra trainingsapparatuur hoeft te investeren.

Mogelijke oefeningen:

 • Hangende kniehoogte
 • Triceps-extensies
 • Push-ups (borst, triceps, schouders)
 • Hurk met weerstand

Toegepaste oplossingen

Sterke en stabiele constructie voor wandmontage

De respectieve weerstand is een kenmerk van alle professionele trainingsapparatuur. Alleen solide, duurzame en goed gemaakte wandrekken stellen u in staat om op een veilige manier een effectieve training uit te voeren. De basis van de constructie wordt gevormd door stevige profielen die de stabiliteit en robuustheid garanderen, terwijl de twaalf montagegaten waarmee hij aan de muur wordt bevestigd voor maximale veiligheid tijdens de training zorgen.

Betrouwbare sporten van 30 mm

Wij zijn het enige bedrijf op de markt dat in de hoogste mate aan de verwachtingen van de klant heeft voldaan en het probleem van sporten die tijdens de training om hun eigen as draaien volledig heeft geëlimineerd. Dankzij de dikke en comfortabele sporten van 30 mm kun je dit probleem volledig negeren. We hebben een oplossing gecreëerd die uw comfort tijdens de training aanzienlijk zal verhogen. Onze staven worden aan elkaar geschroefd met schroeven, waardoor de muurstaven absoluut veilig en gemakkelijk te gebruiken zijn.

Een verscheidenheid aan oefeningen

De vele verschillende varianten van de mogelijke oefeningen zijn zeker een van de grootste voordelen die onze nieuwe muurbeugels bieden. Het kan door kinderen worden gebruikt als onderdeel van fysiotherapie, maar ook door volwassenen voor algemene fysieke training en zelfs voor revalidatiegymnastiek door oudere mensen.

Uitbreidingsopties

U kunt onze wandrails aanpassen aan uw individuele behoeften en ze naar believen uitbreiden met extra elementen. Zo bieden wij u de mogelijkheid om onze MH-U205 optrekstang te bevestigen om het oefeningenaanbod uit te breiden.

Montagesleutel

Bij de levering zijn montagesleutels inbegrepen waarmee u de wandrails eenvoudig in elkaar kunt zetten en aan de muur kunt bevestigen. Met onze set kun je direct aan je thuistraining beginnen en jezelf overtuigen van de hoge kwaliteit.

Thuislijn - sportuitrusting voor privégebruik

De Home-serie is een serie producten die zijn ontworpen voor beginners in bodybuilding en sportliefhebbers die ervaring willen opdoen.

Het apparaat is gemaakt om functioneel en eenvoudig te monteren te zijn. Het garandeert ook veiligheid en comfort. De producten zijn gemaakt van stevige stof 40x40cm. Het zorgt voor de stabiliteit die onvergelijkbaar is met andere sportuitrustingen in deze prijsklasse. De esthetiek van de productie benadrukt de elegante rode en zwarte bekleding met de spons van 3 cm en de poedercoating.

Veiligheid is het allerbelangrijkste voor ons

Om de veiligheid van de klanten te garanderen, wordt ons apparaat gecontroleerd op veiligheid en conformiteit door het European Center for Quality. Onze serie accessoires heeft de beoogde specificaties voor onderzoeken bereikt. We hebben het beveiligingscertificaat en het beste beveiligingscertificaat.

Technische specificaties
hoogte
230 cm
breed
81 cm
lengte
14 cm
Afstand tussen de seizoenen
24 cm
Diameter van de sport
30 mm
Sportbreedte
71 cm
Gewicht
22,3 kg
Gewicht belasting
200 kg
Bevestigingsgaten
12 szt.,
verticale afstand 101,5 cm
Oppervlakteafwerking
Poeder coating
Extra informatie
Stekkers zijn niet inbegrepen in de set
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel