HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Buitenpaal MO-004 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Outdoor
Productcode:MO-004
Buitenpaal MO-004 - Marbo Sport
Buitenpaal MO-004 - Marbo Sport
Buitenpaal MO-004 - Marbo Sport
Buitenpaal MO-004 - Marbo Sport
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
62,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:61,00 €Normale prijs:69,90 € -11%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Koop goedkoper als set

189,70 €
148,00 €
Sla21.98% (41,70 €)
Bekijk set

Externe optrekstang met zakhouder MO-Z1 - Marbo Sport

308,70 €
247,00 €
Sla19.99% (61,70 €)
Bekijk set

Externe optrekstang met zakhouder en lange dip-handgrepen MO-Z2 - Marbo Sport

244,60 €
191,00 €
Sla21.91% (53,60 €)
Bekijk set

Externe optrekstang met zakhouder en korte dip-handgrepen MO-Z3 - Marbo Sport

518,80 €
422,00 €
Sla18.66% (96,80 €)
Bekijk set

Externe ladder + optrekstang met zakhouder MO-Z4 - Marbo Sport

637,80 €
512,00 €
Sla19.72% (125,80 €)
Bekijk set

Externe ladder + optrekstang met zakhouder + handgrepen voor dips (lang) MO-Z5 - Marbo Sport

SDe MO-004 buitenpaal is een element van het OUTDOOR systeem van Marbo Sport, dat een groot aantal modules kan ondersteunen - bijvoorbeeld een pull-up bar, handrails voor dips. Het is de basis van uw outdoor sportschool!

Het is gemaakt van constructieprofielen van 40x40 cm met een wanddikte van 1,5 cm. Het is een element dat:

 • is voorzien van extra verstevigingen bij de gewrichten - voor maximale stabiliteit,
 • is compatibel met bijna alle andere elementen van het OUTDOOR-systeem van Marbo Sport.

OUTDOOR line - een outdoor gym voor iedereen

Marbo OUTDOOR is een serie voor mensen die een outdoor gym willen creëren op maat van hun trainingsbehoeften - professioneel of amateur - maar ook een outdoor recreatie ruimte voor het hele gezin. Deze toestellen zijn perfect voor de tuin, volkstuin of andere groene ruimte.

De modulariteit van het systeem betekent dat iedereen zijn eigen set bewegings- en recreatieapparatuur kan samenstellen. Het basiselement van de serie is de multifunctionele ladder - een op zichzelf staande structuur die volwassenen en kinderen inspireert om actief bezig te zijn. Hij kan worden uitgebreid met extra elementen die de mogelijkheden voor training en spel uitbreiden - naar eigen behoefte.

De elementen van de OUTDOOR-serie combineren compromisloze kwaliteit en precisiewerk. Ze zijn gebaseerd op robuuste structuurprofielen en buizen om volledige veiligheid bij het gebruik gedurende jaren te garanderen.

Speciale versterkingen van dik plaatstaal verhogen de sterkte en stabiliteit van de structuur. Het systeem kan eenvoudig worden bevestigd door verankering in de grond. Optioneel kunnen de palen ook in beton worden gegoten - naar persoonlijke voorkeur. Buiten sporten was nog nooit zo eenvoudig!

Technische specificaties
Gewicht belasting
110 kg
Gewicht
9 kg
Bouwprofielen
profil 40x40x1,5
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel