HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Lat nedrullning voor viktbänk MH-W104 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Home
Productcode:MH-W104
Lat nedrullning voor viktbänk MH-W104 - Marbo Sport
Lat nedrullning voor viktbänk MH-W104 - Marbo Sport
Lat nedrullning voor viktbänk MH-W104 - Marbo Sport
Lat nedrullning voor viktbänk MH-W104 - Marbo Sport
Lat nedrullning voor viktbänk MH-W104 - Marbo Sport
Lat nedrullning voor viktbänk MH-W104 - Marbo Sport
Lat nedrullning voor viktbänk MH-W104 - Marbo Sport
Lat nedrullning voor viktbänk MH-W104 - Marbo Sport
Lat nedrullning voor viktbänk MH-W104 - Marbo Sport
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
106,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:105,00 €Normale prijs:119,90 € -12%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

De lat pulldown MH-W104 is een accessoire voor de trainingsbank MH-L115 uit de Home serie. Met behulp van de MH-W104 train je efficiënt vele spiergroepen in het bovenlichaam.

Voor de productie werd sterk Pools staal gebruikt. De hoofdconstructie van de lat pull-up is gemaakt van 40 x 40 mm profielbuis, de insteekbuis heeft een 35 x 35 mm profiel.

De maximale gewichtsbelasting is 140 kg. De lat pulldown loopt zeer soepel en soepel dankzij drie kogelgelagerde rollen. We weten heel goed dat je na ontvangst van het slabbetje meteen wilt beginnen met trainen.

Waarschuwing!

De afgebeelde halterschijven zijn niet bij de levering inbegrepen.

Mogelijke oefeningen

 • Omgekeerde krullen (staand)
 • Bicepskrullen
 • Lat pulldown naar de borst (strakke grip)
 • Lat pulldown naar de nek (brede greep)
 • Rij naar de borst (zittend)

Toegepaste oplossingen

Professionele details

Voor een ideale productie zijn alle metalen elementen gepoedercoat. Deze oplossing verbetert de esthetiek en voorkomt krassen of verwondingen.

Vrije lat trekstang MH-C001

Om direct te kunnen beginnen met trainen ontvang je gratis de MH-C001 lat pull bar. Mocht je tijdens de training merken dat je extra handvatten of stangen nodig hebt, dan helpen en adviseren we je graag. In In ons aanbod vind je een grote keuze aan trekstangen en trekgrepen.

Rubberen stopbuffer

Nieuw zijn de dikke, met rubber beklede, bolvormige aanslagbuffers die zich aan de uiteinden van het touw bevinden. De aanslagbuffers beschermen de katrollen tegen beschadiging.

Multifunctioneel

De extra onderste rol maakt de MH-W104 tot een multifunctioneel apparaat. U kunt uw schouder- en borstspieren trainen, evenals uw bovenarmspieren.

Montagesleutel voor eenvoudige montage

Bij de levering zijn montagesleutels inbegrepen waarmee dit product snel en eenvoudig kan worden gemonteerd.

Thuislijn - sportuitrusting voor privégebruik

Het Home-assortiment is een assortiment producten bedoeld voor beginners in bodybuilding en sportliefhebbers die ervaring willen opdoen.

De apparaten zijn zo gefabriceerd dat ze functioneel en eenvoudig te monteren zijn. Het garandeert ook veiligheid en comfort. De producten zijn gemaakt van 40 x 40 cm profielen. Het verzekert de stabiliteit die: is onvergelijkbaar met andere sportartikelen in deze prijsklasse. De elegante rode en zwarte bekleding met een dikte van 3 cm en de poedercoating zorgen voor een geweldige esthetiek.

Veiligheid is het allerbelangrijkste voor ons

Om de veiligheid van de klanten te garanderen, wordt ons apparaat gecontroleerd op veiligheid en conformiteit door het European Center for Quality. Onze serie accessoires heeft de beoogde specificaties voor onderzoeken bereikt. Wij hebben ontvang het beveiligingscertificaat en het hoogste beveiligingscertificaat.

Technische specificaties
hoogte
176 cm
breed
106 cm (met paal),
51 cm (zonder paal)
lengte
34 cm
Gewichtplaathouder
2 x 21 cm
Gewicht
10,2 kg
Gewicht belasting
140 kg
Profil
40 x 40 mm
Materiaal
staal
Oppervlakteafwerking
Poeder coating
Staat
Nieuw
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel