HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Dijblokkering voor Semi-Pro Benches MS-A003 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Semi-Pro
Productcode:MS-A003
Dijblokkering voor Semi-Pro Benches MS-A003 - Marbo Sport
Dijblokkering voor Semi-Pro Benches MS-A003 - Marbo Sport
Dijblokkering voor Semi-Pro Benches MS-A003 - Marbo Sport
Dijblokkering voor Semi-Pro Benches MS-A003 - Marbo Sport
Dijblokkering voor Semi-Pro Benches MS-A003 - Marbo Sport
Dijblokkering voor Semi-Pro Benches MS-A003 - Marbo Sport
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
26,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:26,00 €Normale prijs:29,89 € -13%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

De dijbeenbeschermers zijn bedoeld om de benen op hun plaats te houden tijdens de training.

Ze garanderen een stabiele en veilige houding tijdens het werken met een lat pulldown en ondersteunen je op schuine banken tijdens de training.

De buis heeft een profiel van 40 x 40 mm en past op alle Marbo Sport banken uit de Semi-Pro Line, die de mogelijkheid bieden om aanbouwdelen te monteren.

Dankzij de 3-traps hoogteverstelling kan de bekleding worden gebruikt door atleten van alle maten.

Dit artikel past alleen op de halterbanken van de Semi-Pro Line.

toegepaste oplossingen

EVA-schuim

Om optimaal speelplezier te garanderen, is er een dikke laag EVA-schuim gebruikt in de bekledingsrollen. Het biedt een ideaal compromis tussen aangename zachtheid en stijfheid.

Semi-Pro lijn - de sportuitrusting voor privégebruik

De Semi-Pro Line is ontworpen voor ambitieuze atleten die comfort en veiligheid tijdens de training belangrijk vinden. Het sterke profiel van 50 x 50 mm met een wanddikte van 2 mm garandeert de stabiliteit van de constructie. Dikke drukknopen en hoogwaardige vulling in twee kleuren laten er geen twijfel over bestaan ​​dat de sportuitrusting van Marbo Sport van topkwaliteit is. Accepteer geen compromissen - dit maakt trainen extra leuk!

Verlaat de compromissen en maak de training extra leuk!

Technische specificaties
breed
40 cm
hoogte
36 cm
Gewicht
1,3 kg
diameter
8 cm
regulatie
3 stukken
Profil
40 x 40 mm
Oppervlakteafwerking
Poeder coating
Staat
Nieuw
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel