HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Beenverlenging voor halterbank MH-A003 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Home
Productcode:MH-A003
Beenverlenging voor halterbank MH-A003 - Marbo Sport
Beenverlenging voor halterbank MH-A003 - Marbo Sport
Beenverlenging voor halterbank MH-A003 - Marbo Sport
Beenverlenging voor halterbank MH-A003 - Marbo Sport
Beenverlenging voor halterbank MH-A003 - Marbo Sport
Beenverlenging voor halterbank MH-A003 - Marbo Sport
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
24,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:24,00 €Normale prijs:26,89 € -11%
 • Garantie Home 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - geen
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - geen
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Het apparaat is geschikt voor beentraining. De beenverlenging MH-A003 zorgt voor een stabiele en veilige houding tijdens oefeningen met lat pulldowns en incline benchs.

Het hele element is gemaakt van het 35x35 mm profiel en past op alle banken met de mogelijkheid om de accessoires te monteren.

Maakt een veilige training mogelijk dankzij de hoogteverstelling op vijf niveaus.

Dit apparaat past in de halterbanken van de Home-serie.

toegepaste oplossingen

EVA-schuim

Trainen was nog nooit zo comfortabel!

De bank heeft de blokkades van EVA-schuim.
Dit schuim is erg stevig.

De diameter van 8 cm zorgt voor het comfort en de veiligheid van de training.

Thuislijn - sportuitrusting voor privégebruik

De Home-serie is een serie producten die zijn ontworpen voor beginners in bodybuilding en sportliefhebbers die ervaring willen opdoen.

Het apparaat is gemaakt om functioneel en eenvoudig te monteren te zijn. Het garandeert ook veiligheid en comfort. De producten zijn gemaakt van stevige stof 40x40cm. Het zorgt voor de stabiliteit die onvergelijkbaar is met andere sportuitrusting zit in deze prijsklasse. De esthetiek van de productie benadrukt de elegante rode en zwarte bekleding met de spons van 3 cm en de poedercoating.

Veiligheid is het allerbelangrijkste voor ons

Om de veiligheid van de klanten te garanderen, wordt ons apparaat gecontroleerd op veiligheid en conformiteit door het European Center for Quality. Onze serie accessoires heeft de beoogde specificaties voor onderzoeken bereikt. Wij hebben ontvang het beveiligingscertificaat en het hoogste beveiligingscertificaat.

Technische specificaties
hoogte
36 cm
breed
40 cm
diameter
8 cm
Gewicht
1,2 kg
regulatie
5 items
Profil
35 x 35 mm
Oppervlakteafwerking
Poeder coating
Staat
Nieuw
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel