HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Borst indrukken MP-U225 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Productcode:MP-U225-k1t4
Borst indrukken MP-U225 - Marbo Sport
Borst indrukken MP-U225 - Marbo Sport
Borst indrukken MP-U225 - Marbo Sport
Borst indrukken MP-U225 - Marbo Sport
Borst indrukken MP-U225 - Marbo Sport
status_iconPer direct beschikbaar, laatste stuk over. Haast je!%d
2 522,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Borst indrukken MP-U225

We weten heel goed wat apparatuur voor commercieel gebruik tegenwoordig moet kenmerken: het moet voldoen aan de strengste eisen, een groot aantal mogelijkheden bieden om het apparaat aan te passen aan de lengte van de sportende persoon, probleemloos zijn en een interessant ontwerp hebben. Met onze jarenlange ervaring in de productie van apparatuur voor commerciële sportscholen zijn we erin geslaagd om een storingsvrij product te maken dat zelfs niet bezwijkt onder de meest moorddadige exploitatie.

Dankzij het gebruik van ultramoderne profielvormmachines hebben we een product gecreëerd dat nieuwe trends zet in het ontwerp van apparatuur in deze prijscategorie. Dit is precies wat de kooi-duwmachine uit de nieuwe Professional lijn is. Voor de productie hebben we dikke profielen van 80x40 mm gebruikt met een wanddikte van 3 mm. Deze materialen zorgen voor maximale duurzaamheid en sterkte van de machine. Dankzij het gebruik van onafhankelijke armen kun je met de machine je spieren maximaal aanspannen en strekken tijdens de training.

Solide vakmanschap

De MP-U225 machine heeft een stapel die bestaat uit 16 staven van elk 10 kg. We hebben het apparaat uitgerust met voetjes van dik rubber, die ervoor zorgen dat het apparaat niet verschuift tijdens het trainen. Op het apparaat hebben we een sticker geplakt met het serienummer van het apparaat en het veiligheidscertificaat.

Verstelbare met schuim bedekte handgrepen

Bij het ontwerpen van de nieuwe Professional lijn hebben we er alles aan gedaan om maximaal comfort tijdens het trainen te garanderen! We hebben de handgrepen bedekt met een laag dik, sterk schuim, wat zorgt voor een comfortabele en stevige grip voor gebruikers. We hebben de uiteinden van de handgrepen bedekt met een zilverkleurige metalen huls in reliëf. De uitgangspositie van de handgrepen is verstelbaar in drie niveaus.

Regelsysteem

De zitting kan worden versteld met behulp van een praktische veerpen met kleurcodering. Dit geeft je voorheen onbereikbaar comfort en eenvoudige afstelling.

Vergeet metalen splitpennen, knoppen en zeilringen. Nu ben je nog maar één handbeweging verwijderd van het instellen van de optimale oefenpositie!

Professionele lijn - apparatuur voor commercieel gebruik

Het beste wat een echte bodybuilder kan overkomen - Marbo Professional serie.

Apparatuur uit deze lijn heeft een conformiteitsverklaring volgens de PN-EN 957-4:2007 norm en kan gebruikt worden in commerciële en openbare sportscholen. Ervaar het plezier van trainen op de beste apparatuur op de markt! Klasse: S - Apparatuur ontworpen voor commercieel gebruik.

Om de veiligheid van uw klanten te garanderen, zijn onze toestellen door het European Quality Center getest op veiligheid en naleving van de geldende normen.

Het resultaat van deze tests zijn het Veiligheidscertificaat en het Top Security Certificaat, die we hebben ontvangen voor de apparatuur in de Professional lijn.

Technische specificaties
hoogte
185 cm
breed
120 cm
lengte
150 cm
Gewicht
machine 175 kg,
stapel van 160 kg
Stapel
16 x 10 kg
Stoelverstelling
4 posities
Gewicht belasting
150 kg
Benodigde ruimte
1,8 m2
Profil
80 x 40 x 3 mm,
120 x 60 x 3 mm
Kleur van het frame
antraciet metallic
Kleur bekleding
zwart
Type lading
gewichtsstapel
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel