HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Heupabductie / Heupadductie MP-U218 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Productcode:MP-U218-k1t4
Heupabductie / Heupadductie MP-U218 - Marbo Sport
Heupabductie / Heupadductie MP-U218 - Marbo Sport
Heupabductie / Heupadductie MP-U218 - Marbo Sport
Heupabductie / Heupadductie MP-U218 - Marbo Sport
Heupabductie / Heupadductie MP-U218 - Marbo Sport
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
2 882,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Een goed en tegelijkertijd goed gemaakt apparaat voor het trainen van een specifiek spierdeel is al een stuk succes. De machine van Marbo voor het trainen van de dijspieren is zo ontworpen en gemaakt dat de activiteit met deelname eraan veilig is en de resultaten van het werk relatief snel zijn.

Heupabductie / Heupadductie

Het is moeilijk om een betere oplossing te vinden voor iemand die professionele omstandigheden wil voor het trainen van de beenspieren. Het gepresenteerde apparaat is probleemloos, zelfs bij bijna continu gebruik. Bovendien maakt het feit dat het apparaat twee functies heeft het nog aantrekkelijker.

Het is moeilijk om een betere oplossing te vinden voor iemand die zijn beenspieren op een professionele manier wil trainen. De gepresenteerde machine is probleemloos, zelfs bij bijna continu gebruik. Bovendien maakt het feit dat het apparaat twee functies heeft het nog aantrekkelijker.

De machine heeft 16 gewichtsbalken die elk 10 kg wegen. De kunststof behuizing is niet alleen duurzaam, maar ook esthetisch aantrekkelijk, en de extra stangafdekking in de vorm van transparant plexiglas zorgt voor extra veiligheid. Handige beenplatforms en armen die kunnen worden gepositioneerd om de abductoren of adductoren van de dijen te trainen zijn andere voordelen.

Wat valt er nog meer op aan de dijspiermachine met dubbele functie?

Een comfortabele stoel en een systeem om de kabels nauwkeurig te rekken zijn andere hoogtepunten. Dankzij hen is trainen ongecompliceerd en verloopt het veranderen van de belasting soepel en snel. Hierdoor heeft het apparaat geen vertragingen in zijn werk, wat uiterst belangrijk is voor een actieve sporter.

Professionele lijn - apparatuur voor commercieel gebruik

Het beste wat een echte bodybuilder kan overkomen - Marbo Professional serie.

Apparatuur uit deze lijn heeft een conformiteitsverklaring volgens de PN-EN 957-4:2007 norm en kan gebruikt worden in commerciële en openbare sportscholen. Ervaar het plezier van trainen op de beste apparatuur op de markt! Klasse: S - Apparatuur ontworpen voor commercieel gebruik.

Om de veiligheid van uw klanten te garanderen, zijn onze toestellen door het European Quality Center getest op veiligheid en naleving van de geldende normen.

Het resultaat van deze tests zijn het Veiligheidscertificaat en het Top Security Certificaat, die we hebben ontvangen voor de apparatuur in de Professional lijn.

Technische specificaties
hoogte
175 cm
breed
min. 76 cm,
maks. 187 cm
lengte
179 cm
Gewicht
machine 210 kg,
stapel van 160 kg
Stapel
16 x 10 kg
Gewicht belasting
150 kg
Kleur bekleding
zwart
Kleur van het frame
antraciet metallic
Benodigde ruimte
3,35 m2
Type lading
gewichtsstapel
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel