HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Kabeldoorvoer MP-U204 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Productcode:MP-U204-k1
Kabeldoorvoer MP-U204 - Marbo Sport
Kabeldoorvoer MP-U204 - Marbo Sport
Kabeldoorvoer MP-U204 - Marbo Sport
Kabeldoorvoer MP-U204 - Marbo Sport
Kabeldoorvoer MP-U204 - Marbo Sport
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
3 242,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Gymhek met verstelbare handgrepen

Je bent een professional, dus je bent alleen op zoek naar absoluut compromisloze oplossingen. Wij weten wat echte professionals van ons verwachten - trainingsapparatuur die aan de meest veeleisende eisen voldoet, hen een veelheid aan mogelijkheden en uitgevoerde oefeningen biedt, jarenlange moordende trainingen aankan en hen uitdaagt tijdens dagelijkse oefeningen.

We willen je graag kennis laten maken met het gymhek uit de nieuwe Marbo Professional serie. Door gebruik te maken van ultramoderne profielvormmachines hebben we een product gecreëerd dat nieuwe trends zet in het ontwerp van apparatuur in deze prijscategorie.

Voor de productie van de machine hebben we alleen de duurzaamste profielen 120x60x3 mm en 80x40x3 mm gebruikt, waardoor het apparaat zo sterk mogelijk is. Het totale gewicht van de machine is maximaal 415 kg! Inbegrepen in de set zijn 2 enkelhandige stangen MH-C204.

Verstelbare positie van de handgrepen

Het MP-U204 toestel is uitgerust met een systeem om de positie van de handgrepen aan te passen, waardoor je veel meer oefeningen kunt uitvoeren dan op een toestel met een traditioneel ontwerp.

De afstelling wordt uitgevoerd met behulp van een praktische veerpen, rood gemarkeerd. Dankzij deze veerpen krijg je een voorheen onbereikbaar comfort en eenvoudige afstelling.

We hebben alle wielen verborgen onder behuizingen van zwart plastic. De kabels in gele bekleding worden afgesloten met een massieve inbusboutklem en opgevangen door een bal van dik rubber.

Handgrepen voor training met één hand

Helemaal nieuw aan de MP-U204 zijn de extra handgrepen, die je gebruikt als je met één hand traint.

We hebben de handgrepen bedekt met een laag dik, sterk schuim, wat zorgt voor een comfortabele en stevige grip voor de gebruiker. De uiteinden van de handgrepen hebben we bedekt met een zwart gedraaide metalen hoes. Is er iemand anders die je een dergelijke uitstraling en kwaliteitsuitrusting biedt voor deze prijs?

Geïntegreerde staaf

De kers op de taart is de stang van innovatief ontwerp, die we in het centrale deel van het hek hebben geplaatst. Dankzij de speciale profilering van de buizen heb je tot 10 verschillende handgrepen tot je beschikking! We hebben de handgrepen bedekt met een laag dik, sterk schuim, wat zorgt voor een comfortabele en veilige grip voor de gebruiker. We hebben de uiteinden van de handgrepen bedekt met een zwart gedraaide metalen huls.

Professionele afwerking

In de nieuwe editie van de professionele serie heeft de behuizing van de schoorsteen een kunststof deksel, terwijl de schoorsteen zelf wordt afgeschermd door doorschijnende plexiglas panelen. Dankzij deze oplossing is de werking van de stapelaar nog stiller en heeft de hele machine een esthetisch en opvallend uiterlijk.

FT line - professionele apparatuur voor functionele training

De Marbo FT serie is multifunctionele commerciële apparatuur die is ontworpen voor functionele trainingszones in fitnessclubs en sportscholen.

Dankzij het modulaire ontwerp kan de kooi of opstelling worden aangepast aan elke trainingsruimte en kan de configuratie worden gewijzigd en de eenheid worden uitgebreid met extra accessoires.

De apparatuur uit deze serie wordt gekenmerkt door een constructie op basis van een robuust profiel van 80 x 80 mm met een wanddikte van 3 mm. Het FT-systeem onderscheidt zich door een modern kleurenpalet, waardoor de apparatuur van deze serie de decoratie wordt van elke professionele fitnessruimte!

Technische specificaties
hoogte
227 cm
breed
397 cm
lengte
69 cm
Gewicht
poort 255 kg,
stapel van 160 kg
Stapel
32 x 5 kg
Hefboomratio
1:2
Gewicht belasting
150 kg
Benodigde ruimte
2,74 m2
Profil
80 x 40 x 3 mm,
120 x 60 x 3 mm
Vrij
2 stuks. MH-C104 handgrepen
Type lading
gewichtsstapel
kleur
frame - antraciet
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel