HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Triceps touw 70 cm - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Productcode:1001681
Triceps touw 70 cm - Marbo Sport
Triceps touw 70 cm - Marbo Sport
Triceps touw 70 cm - Marbo Sport
Triceps touw 70 cm - Marbo Sport
Triceps touw 70 cm - Marbo Sport
Triceps touw 70 cm - Marbo Sport
Triceps touw 70 cm - Marbo Sport
Triceps touw 70 cm - Marbo Sport
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
26,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:26,00 €Normale prijs:29,89 € -13%
  • Gratis retourneren tot 14 dagen
    Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
  • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
    Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
  • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
    Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
  • 40 jaar kwaliteit

Het kleine ding kan de kwaliteit van de hele oefening aanzienlijk beïnvloeden. De details zijn dus erg belangrijk, vooral als het gaat om de trainingsapparatuur. Het touw kan de effectiviteit van de oefening echt verbeteren.

Een klein detail kan de kwaliteit van de hele oefening aanzienlijk beïnvloeden. Daarom wordt de uitspraak dat oefeningen zorgvuldig moeten worden uitgevoerd steeds herhaald. De regel geldt ook voor de sportuitrusting zelf. Een onopvallend triceps-touw voor een lat pulldown kan de doeltreffendheid van de oefeningen aanzienlijk verbeteren.

Het triceps touw voor lat pulldown is een element dat de doeltreffendheid van de oefeningen aanzienlijk verhoogt door meer zorgvuldigheid en precisie in de uitvoering ervan af te dwingen.

Het is ideaal voor het versterken en trainen van de nekspieren.

Het triceptouw heeft aan beide zijden rubberen bussen die zorgen voor een stevige grip. Het materiaal waarvan het is gemaakt zorgt voor een sterke en stabiele greep.

Het snoer heeft aan beide uiteinden rubberen aansluitingen, die zorgen voor een stevige grip.

Dit onopvallende ding garandeert de meest effectieve training voor spieropbouw.

Technische specificaties
lengte
70 cm
diameter
25 mm
Gewicht
0,5 kg
Extra informatie
zaczep do wyciągu jest w kolorze srebrnym
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel