HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Enkelband krachtstationbevestiging D-ring l MH-C208 - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Serie:Home
Productcode:MH-C208 2.0
Enkelband krachtstationbevestiging D-ring l MH-C208 - Marbo Sport
Enkelband krachtstationbevestiging D-ring l MH-C208 - Marbo Sport
Enkelband krachtstationbevestiging D-ring l MH-C208 - Marbo Sport
Enkelband krachtstationbevestiging D-ring l MH-C208 - Marbo Sport
Enkelband krachtstationbevestiging D-ring l MH-C208 - Marbo Sport
Enkelband krachtstationbevestiging D-ring l MH-C208 - Marbo Sport
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
24,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:24,00 €Normale prijs:26,89 € -11%
  • Gratis retourneren tot 14 dagen
    Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
  • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
    Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
  • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
    Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
  • 40 jaar kwaliteit

De Marbo Sport enkelband is een oplossing waarmee je je adductoren en billen kunt trainen op de onderste lat pulldown.

Het is gemaakt van duurzaam eco-leer en zacht schuim en garandeert volledig comfort tijdens de training.

Thuislijn - sportuitrusting voor privégebruik

De Home-serie is een serie producten die zijn ontworpen voor beginners in bodybuilding en sportliefhebbers die ervaring willen opdoen.

Het apparaat is gemaakt om functioneel en eenvoudig te monteren te zijn. Het garandeert ook veiligheid en comfort. De producten zijn gemaakt van stevige stof 40x40cm. Het zorgt voor de onvergelijkbare stabiliteit met andere sportuitrusting zit in deze prijsklasse. De esthetiek van de productie benadrukt de elegante rode en zwarte bekleding met de spons van 3 cm en de poedercoating.

Veiligheid is het allerbelangrijkste voor ons

Om de veiligheid van de klanten te garanderen, wordt ons apparaat gecontroleerd op veiligheid en conformiteit door het European Center for Quality. Onze serie accessoires heeft de beoogde specificaties voor onderzoeken bereikt. Wij hebben ontvang het beveiligingscertificaat en het hoogste beveiligingscertificaat.

Technische specificaties
lengte
37 cm
breed
10 cm
maximale diameter
10 cm
Materiaal
Eco leer,
schuim
Staat
Nieuw
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel