HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Triceps touw 85 cm - Marbo Sport

Fabrikant:Marbo Sport
Productcode:1003538
Triceps touw 85 cm - Marbo Sport
Triceps touw 85 cm - Marbo Sport
Triceps touw 85 cm - Marbo Sport
Triceps touw 85 cm - Marbo Sport
Triceps touw 85 cm - Marbo Sport
Triceps touw 85 cm - Marbo Sport
Triceps touw 85 cm - Marbo Sport
Triceps touw 85 cm - Marbo Sport
status_iconMeteen beschikbaar, grote hoeveelheden op voorraad%d
27,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:27,00 €Normale prijs:30,41 € -11%
  • Gratis retourneren tot 14 dagen
    Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
  • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
    Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
  • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
    Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
  • 40 jaar kwaliteit

Het kleine ding kan de kwaliteit van de hele training beïnvloeden. In de handleidingen staat herhaaldelijk uitgelegd dat de oefening zorgvuldig moet worden uitgevoerd. De betekenis van de details geldt ook voor de apparaten. Het triceps touw kan de effectiviteit van de oefening aanzienlijk verbeteren.

Het touw is een element dat de effectiviteit van de oefeningen verbetert door een betere precisie. Het belangrijkste doel is om de triceps, biceps, bovenarmspieren en deltaspieren te trainen.

Het is ideaal voor het versterken en trainen van de nekspieren.

Het touw heeft aan beide uiteinden rubberen doppen die zorgen voor een veilige grip.

Technische specificaties
lengte
85 cm
diameter
25 mm
Gewicht
0,5 kg
Extra informatie
zaczep do wyciągu jest w kolorze srebrnym
Wymiary paczki
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
Beschrijving van de fabrikant
Marbo Sport

Marbo werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Starachowice. Wij zijn begonnen met de productie van eenvoudige apparatuur voor thuisgymnastiek, om naarmate we meer ervaring opdeden het assortiment en de kwaliteit van de producten gestaag uit te breiden. Tegenwoordig zijn wij de grootste fabrikant van bodybuildingapparatuur in Polen, met apparatuur van wereldklasse. We hebben een merk opgebouwd en ervaring opgedaan die ons verplicht.

Bodybuilding is onze passie, en door dit te combineren met onze ultramoderne machines zijn wij in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt met aandacht voor detail en vooral met uw comfort en veiligheid in het achterhoofd.

Het bedrijf is gevestigd in Starachowice in het woiwodschap Świętokrzyskie. Hier bevinden zich het kantoor en de productie- en opslaghallen. Dit is de basis van waaruit alle vormen van internetverkoop en klantcontact worden aangestuurd, en van waaruit zendingen voor individuele klanten en partnershops vertrekken. Op de bedrijfskaart beginnen alle wegen vanuit Starachowice.

pixel