HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

De UR-U032 2.0 rugmachine - Up Form

Fabrikant:UpForm
Serie:R-line
Productcode:UR-U032-k2t4 2.0
De UR-U032 2.0 rugmachine - Up Form
De UR-U032 2.0 rugmachine - Up Form
De UR-U032 2.0 rugmachine - Up Form
De UR-U032 2.0 rugmachine - Up Form
De UR-U032 2.0 rugmachine - Up Form
De UR-U032 2.0 rugmachine - Up Form
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
4 048,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:4 025,00 €Normale prijs:4 600,00 € -12%
4 600,00 €
4 048,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

De UR-U032 2.0 machine van UpForm biedt een comfortabele en effectieve training van de rugspieren.

De vele voordelen zijn een grote gevoerde zitting, de mogelijkheid om een comfortabele startpositie te kiezen, een gewichtsblok en ergonomische handgrepen.

Het trainen van de rugspieren is een belangrijk onderdeel van een algemeen trainingsprogramma, omdat sterke rugspieren helpen om een correcte houding te behouden en het risico op blessures te verminderen.

Gewichtsverandering door de gewichtstapel

De gewichtstapel van het UR-U032 20. station bestaat uit 16 platen die elk 7,5 kg wegen. Met behulp van het gewichtsblok kan de gewichtsbelasting snel, eenvoudig en gemakkelijk worden aangepast aan het trainingsniveau zonder van de machine af te hoeven stappen. Het maximale gewicht is 120 kg.

Verstelbare zitting

De hoogte van de zitting kan in vijf standen worden aangepast aan de lengte van de gebruiker. Dit kan eenvoudig worden gedaan met een speciale pneumatische hendel onder de zitting zonder van de machine te hoeven komen.

3 niveaus voor rugleuningverstelling

De rugleuning kan worden versteld met een handige borgschroef. Het hele systeem werkt soepel en gemakkelijk, zodat je de positie van de rugleuning met een simpele handbeweging kunt aanpassen aan jouw lengte om je training zo comfortabel mogelijk te maken.

Elegant ontwerp

Innovatie en elegantie vormen samen een tijdloos design voor de producten uit de R-Line serie van het merk UpForm. Over elke stap is zorgvuldig nagedacht, van planning tot productie, om uiteindelijk een product van de hoogste kwaliteit te kunnen bieden.

Robuuste geperforeerde bekleding

De zwarte bekleding is gemaakt van een robuust materiaal dat zweet- en slijtvast is. De perforatie zorgt voor voldoende ventilatie en verbetert de vochtafvoer, waardoor de pad zelfs tijdens intensieve training fris en droog blijft.

Stevige constructie

De constructie van het product is zwart gepoedercoat. Er zijn massieve profielen met een dikte van 3 mm gebruikt om de stabiliteit van de hele constructie te garanderen.

Technische specificaties
hoogte
147 cm
lengte
137 cm
breed
119 cm
regulatie
3 positie van borststeun,
5 zitposities
Gewicht
279 kg
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
pixel