HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Tricepsmachine UR-U035 - UpForm

Fabrikant:UpForm
Serie:R-line
Productcode:UR-U035-k2t4 2.0
Tricepsmachine UR-U035 - UpForm
Tricepsmachine UR-U035 - UpForm
Tricepsmachine UR-U035 - UpForm
Tricepsmachine UR-U035 - UpForm
Tricepsmachine UR-U035 - UpForm
Tricepsmachine UR-U035 - UpForm
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
4 048,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:4 025,00 €Normale prijs:4 600,00 € -12%
4 600,00 €
4 048,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Trizeps-Maschine UR-U035 – UpForm

De UR-U035 tricepsmachine is een professioneel apparaat waarmee je je armspieren kunt trainen. De oefening bestaat uit het heffen van het gewicht in een zittende positie met je rug ondersteund. Het strekken van de armen activeert zowel de hoofdspier - de triceps - als de ondersteunende spier - de elleboogspier. Dankzij de ingebouwde gewichtstapel kun je de gewichtsbelasting snel en eenvoudig aanpassen aan jouw mogelijkheden.

Ga stabiel op de machine zitten, selecteer het gewicht, pak de handgrepen stevig vast en ervaar zelf hoe een professionele triceps workout met de UR-U035 van UpForm eruitziet.

Gewichtsverandering door de gewichtsstapel

De gewichtstapel van het UR-U035 station bestaat uit 12 platen die elk 7,5 kg wegen. Met behulp van het gewichtsblok kan de gewichtsbelasting snel, eenvoudig en gemakkelijk worden aangepast aan het trainingsniveau zonder van de machine af te hoeven stappen. Het maximale gewicht is 120 kg.

Roterende handgrepen

De machine is uitgerust met roterende handgrepen zodat je de machine kunt afstemmen op je individuele trainingsvoorkeuren. Je kunt ze in twee standen gebruiken - dichter bij of verder weg van het lichaam. Kies welke stand comfortabeler voor je is en betere trainingsresultaten oplevert.

Anti-slip handgrepen

De handgrepen van het apparaat zijn bedekt met een speciale antisliplaag, die het trainingscomfort aanzienlijk verhoogt en bijdraagt aan je tevredenheid tijdens de training. Het materiaal is bestand tegen zweet, schuren en beschadiging.

Verstelbare zitting

Door de zitting in vijf standen te verstellen, kan de hoogte worden aangepast aan de lengte van de gebruiker. Dit kan eenvoudig worden gedaan met een speciale pneumatische hendel onder de zitting, zonder dat je van de machine af hoeft te stappen.

Elegant ontwerp

Innovatie en elegantie vormen samen een tijdloos design voor de producten uit de R-Line serie van het merk UpForm. Over elke stap is zorgvuldig nagedacht, van planning tot productie, om uiteindelijk een product van de hoogste kwaliteit te kunnen bieden.

Robuuste geperforeerde bekleding

De zwarte bekleding is gemaakt van een robuust materiaal dat zweet- en slijtvast is. De perforatie zorgt voor voldoende ventilatie en verbetert de vochtafvoer, waardoor de pad zelfs tijdens intensieve training fris en droog blijft.

Stevige constructie

De constructie van het product is zwart gepoedercoat. Er zijn massieve profielen met een dikte van 3 mm gebruikt om de stabiliteit van de hele constructie te garanderen.

Technische specificaties
hoogte
147,1 cm
lengte
138,1 cm
breed
123,5 cm
Gewicht
239 kg
Stapel
12 x 7,5 kg
Gewicht belasting
120 kg
Profil
125 x 60 x 3 mm,
pijp 60,3 x 3,2 mm
regulatie
5 voorwerpen
Materiaal
staal
Oppervlakteafwerking
Poeder coating
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
pixel