HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Borstspier 2 in 1 - Deltaspier achteraan UR-U021 - UpForm

Fabrikant:UpForm
Serie:R-line
Productcode:UR-U021-k2t4 2.0
Borstspier 2 in 1 - Deltaspier achteraan UR-U021 - UpForm
Borstspier 2 in 1 - Deltaspier achteraan UR-U021 - UpForm
Borstspier 2 in 1 - Deltaspier achteraan UR-U021 - UpForm
Borstspier 2 in 1 - Deltaspier achteraan UR-U021 - UpForm
Borstspier 2 in 1 - Deltaspier achteraan UR-U021 - UpForm
Borstspier 2 in 1 - Deltaspier achteraan UR-U021 - UpForm
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
4 600,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

2-in-1 rug- en borstmachine UR-U021 2.0 - UpForm

De 2-in-1 rug- en borstmachine UR-U021 2.0 is een modern station met een gewichtstapel die zo is ontworpen dat elke gebruiker - van beginner tot professionele atleet - een effectieve training van het bovenlichaam kan uitvoeren. Met een maximale gewichtscapaciteit van 120 kg, een geavanceerd arm- en stoelverstelsysteem en geperforeerde vulling garandeert onze 2-in-1 rugmachine een ongeëvenaard bewegingscomfort zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. De multifunctionele borst- en rugmachine is de ideale oplossing voor iedereen die een breed scala aan oefeningen wil uitproberen op één machine en in een beperkte ruimte.

Het stelt je in staat om je te richten op twee verschillende delen van het lichaam - zowel de borstspieren als de rugspieren.

Borst- en rugmachine - 6-traps systeem om de armen aan te passen

Rugtraining of borsttraining? Een speciaal kenmerk van deze machine is het nauwkeurige 6-traps systeem om de hoek van de armen te verstellen, waardoor verschillende soorten training mogelijk zijn. Het is voldoende om de positie van elke arm te veranderen en vervolgens naar de voor- of achterkant van de machine te draaien om je op de gewenste spiergroep te richten.

Zitting aanpassen - 5 hoogte-instellingen

De UR-U021 2.0 rugmachine maakt ook 5-voudige hoogteverstelling van de zitting mogelijk. Hierdoor kan de zitting worden aangepast aan de lengte van elke gebruiker, waardoor ze een natuurlijke, veilige positie krijgen en hun bewegingsbereik wordt gemaximaliseerd.

Handige gewichtsinstelling op de machine met gewichtstapel

Onze machine met gewichtstapel garandeert een snelle, intuïtieve en moeiteloze aanpassing van het gewicht zonder de machine te hoeven verlaten. De stapel bestaat uit 16 blokken die elk 7,5 kg wegen, wat een totaalgewicht van 120 kg oplevert!

Modern ontwerp van de 2-in-1 machine UR-U021 2.0

De UR-U021 2.0 borst- en rugmachine combineert hoogwaardige materialen, moderne productiemethoden, een uitstekend uiterlijk en nauwgezet vakmanschap. Hierdoor blijft de machine een sieraad voor elke trainingsruimte, ongeacht tijd en gebruik.

Geprofileerde bekleding - comfortabele training in alle omstandigheden

De bekleding van de borst- en rugmachine is geperforeerd. Dit verbetert de luchtcirculatie, zorgt voor een betere vochtafvoer tijdens intensieve training en verlengt de levensduur van het oppervlak.

Stabiele en robuuste rugmachine - sportschool aangepast aan uw behoeften

Het 2-in-1 rug- en borsttoestel is het antwoord op de behoeften van beginners en ervaren sporters die graag stabiel en op hun eigen voorwaarden trainen. De constructie is beschermd tegen mechanische schade zoals krassen, afschilfering of corrosie. De betrouwbare, stille en soepele werking van de gewichtenstapel, de nauwkeurig vervaardigde basis en de ergonomische vorm van de zitting zorgen ervoor dat elke training plaatsvindt in aangename, comfortabele omstandigheden.

Technische specificaties
hoogte
208,6 cm
breed
146 cm
lengte
140,7 cm
regulatie
5 zitposities,
6 armposities
Gewicht belasting
120 kg
Stapel
16x7,5 kg
Gewicht
291 kg
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
pixel