HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Onderste kabelkatrol UR-U019 - UpForm

Fabrikant:UpForm
Serie:R-line
Productcode:UR-U019-k2t4 2.0
Onderste kabelkatrol UR-U019 - UpForm
Onderste kabelkatrol UR-U019 - UpForm
Onderste kabelkatrol UR-U019 - UpForm
Onderste kabelkatrol UR-U019 - UpForm
Onderste kabelkatrol UR-U019 - UpForm
Onderste kabelkatrol UR-U019 - UpForm
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
4 048,00 €
Laagste productprijs in de afgelopen 30 dagen:4 025,00 €Normale prijs:4 600,00 € -12%
4 600,00 €
4 048,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Onderste kabelkatrol UR-U019 - UpForm

De UR-U019 kabelkatrol voldoet aan de hoogste eisen voor commerciële sportuitrusting. Het stelt je in staat om je rugspieren te trainen door te roeien. Dankzij het gebruik van dubbele touwen kan elke kant van het lichaam apart worden getraind.

De UR-U019 kabelroller is ontworpen door gekwalificeerde professionals voor commercieel gebruik.

Stevige constructie, duurzame bekleding en modern design zijn slechts enkele van de vele voordelen van de UR-U019 kabelkatrol uit de R-Line serie van UpForm.

De dubbele kabeltrek

Ervaar zelf hoe uitstekend het is om je spiergroepen geïsoleerd te trainen.

Met twee onafhankelijke kabels biedt de UR-U019 onderkabeltrekker nog meer. Je beslist zelf of je beide kanten van je lichaam apart wilt trainen of dat je de twee kabels met een stang verbindt en je concentreert op het klassieke roeien.

Roeien

Voer een effectieve rugtraining uit door te roeien op het UR-U019 station. Oefeningen op deze machine activeren onder andere de grote rugspier, de musculus trapezius en de musculus brachioradialis.

Slipvrije platforms

De UR-U019 onderste kabelkatrol is uitgerust met antislip platforms die zorgen voor een stabiele ondersteuning van de benen tijdens de training en daardoor een grote invloed hebben op de kwaliteit en veiligheid van de training. De platforms zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bedekt met een rubberen antisliplaag zodat de voeten zelfs tijdens intensieve oefeningen niet wegglijden.

Gewichtsverandering door de gewichtstapel

De gewichtstapel van het UR-U019 station bestaat uit 16 platen die elk 7,5 kg wegen. Op elke plaat zit een sticker met het gewicht in kilogram en pond. Met behulp van het gewichtsblok kan de gewichtsbelasting snel, eenvoudig en gemakkelijk worden aangepast aan het trainingsniveau. De maximale belasting is 120 kg.

Robuuste geperforeerde padding

De zwarte padding is gemaakt van een robuust materiaal dat zweet- en slijtvast is. De perforatie zorgt voor voldoende ventilatie en verbetert de vochtafvoer, waardoor de pad fris en droog blijft, zelfs tijdens intensieve training.

Stevige constructie

De constructie van het product is zwart gepoedercoat. Er zijn massieve profielen met een dikte van 3 mm gebruikt om de stabiliteit van de hele constructie te garanderen.

Elegant ontwerp

Innovatie en elegantie vormen samen een tijdloos design voor de producten uit de R-Line serie van het merk UpForm. Over elke stap is zorgvuldig nagedacht, van planning tot productie, om uiteindelijk een product van de hoogste kwaliteit te kunnen bieden.

Technische specificaties
lengte
204,7 cm
breed
68,6 cm
hoogte
194,1 cm
Gewicht
256 kg
Stapel
16 x 7,5 kg
Gewicht belasting
120 kg
Profil
125 x 60 x 3 mm,
pijp 60,3 x 3,2 mm
Materiaal
staal
Oppervlakteafwerking
Poeder coating
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
pixel