HOT DEAL! TOT -30% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN Naar het aanbod

Schouderbuigmachine UR-U030 - UpForm

Fabrikant:UpForm
Serie:R-line
Productcode:UR-U030-k2t4 2.0
Schouderbuigmachine UR-U030 - UpForm
Schouderbuigmachine UR-U030 - UpForm
Schouderbuigmachine UR-U030 - UpForm
Schouderbuigmachine UR-U030 - UpForm
Schouderbuigmachine UR-U030 - UpForm
Schouderbuigmachine UR-U030 - UpForm
status_iconOp bestelling leverbaar, langere levertijd%d
4 600,00 €
 • Garantie Full Commercial 24 maandelijks

  Thuisgarantie - 2 jaar
  De thuisgarantie dekt apparaten die bedoeld zijn voor thuisgebruik.
  Lichte commerciële garantie - 2 jaar
  De Light Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in kleine hotels, revalidatieklinieken, gezondheidscentra, enz. De maximale werktijd is 4 uur per dag.
  Volledige commerciële garantie - 2 jaar
  De Full Commercial garantie dekt apparaten die gebruikt worden in sportscholen, scholen, enz. Bij goed onderhoud is de maximale werktijd 12 uur per dag.

 • Gratis retourneren tot 14 dagen
  Wij zetten ons in om uw online winkelervaring 100% veilig voor u te maken. Daarom verlengen wij voor alle consumenten de termijn om goederen naar de winkel te retourneren tot 14 kalenderdagen voor alle aangeboden producten.
 • Rechtstreeks bij de fabrikant kopen
  Alle Marbo Sport producten worden rechtstreeks verzonden vanuit ons magazijn in Centraal Europa.
 • Premium-Service rechtstreeks van de fabrikant.
  Alle service/klachten worden behandeld door onze interne klachten- en serviceafdeling. Zo kunnen wij snel op uw behoeften inspelen en elk probleem onmiddellijk oplossen.
 • 40 jaar kwaliteit

Schouderbuigmachine UR-U030 - UpForm

De UR-U-30 2.0 shoulder press machine van UpForm is een moderne en functionele oplossing die training van het bovenlichaam naar een nieuw niveau tilt. Het is ontworpen om zelfs beginners te helpen een correcte houding te behouden. De shoulder press maakt het mogelijk om zowel de schouderspieren, vooral het voorste deel, als de triceps te trainen.

De afzonderlijke onderdelen, inclusief de zitting, kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften en verschillende lichaamsvormen van elke gebruiker. Het betrouwbare, doordachte ontwerp maakt vrije beweging mogelijk, zelfs onder zware belasting.

Schouderpers met 5-traps zithoogteverstelling

De UR-U030 2.0 shoulder press is een geavanceerd trainingsstation dat meer flexibiliteit biedt dan elk ander toestel in zijn prijsklasse. Het nauwkeurige verstelsysteem biedt tot vijf stoelposities. Hierdoor kan de hoogte van de rugsteun worden aangepast aan de lengte van de gebruiker. Deze aanpassing is heel eenvoudig, zodat je snel en zonder obstakels kunt beginnen met schouderdrukken. De machine is ook uitgerust met ergonomische handgrepen en een slijtvaste, tweedelige rugleuning.

Moeiteloos gewichten wisselen met de gewichtstapel

De machine met gewichtstapel is geschikt voor gebruik door sporters met verschillende niveaus van spierkracht of ervaring. De maximale belasting is 90 kg. De stapel bestaat uit 12 platen die elk 7,5 kg wegen. De onafhankelijke configuratie van deze elementen en de mogelijkheid om het gewicht te verhogen tijdens volgende krachttrainingssessies is de beste manier om krachttoename te maximaliseren, schouderspieren te ontwikkelen en optimale resultaten te behalen.

Elegant ontwerp en stabiele constructie

De schouderpers is uitgerust met een ergonomische behuizing en deksel voor de gewichtstapel. Dit gedeelte is niet alleen verantwoordelijk voor het elegante ontwerp van het apparaat, maar ook voor de functionaliteit. Hierdoor werkt de stapel soepel en stil, zodat er op elk moment en onder elke omstandigheid getraind kan worden. De schouderpers wordt gekenmerkt door zijn stabiele constructie, nauwkeurige afwerking en een zorgvuldig gevormd zitkussen dat het trainingscomfort verhoogt.

Geperforeerde vulling

Bij de productie zijn alleen hoogwaardige, slijtvaste materialen gebruikt en de vulling is geperforeerd. Dit geeft het extra eigenschappen zoals een verbeterde luchtdoorlatendheid. De zeem plakt niet aan de huid en blijft langer droog.

Technische specificaties
lengte
143,8 cm
breed
170,6 cm
hoogte
147,1 cm
regulatie
5 zitposities
Gewicht belasting
120 kg
Stapel
12x7,5 kg
Gewicht
267 kg
Schrijf uw mening
Uw beoordeling:
5/5
Voeg uw eigen productafbeelding toe:
Heb je vragen? We zullen binnen 24 uur reageren
Als de bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen zo snel mogelijk te antwoorden.De gegevens worden verwerkt in overeenstemming metprivacybeleid. Door het in te dienen, aanvaardt u de bepalingen ervan.
pixel